• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Venus BNB (vBNB) Nedir, Nasıl Alınır?

Venus BNB (vBNB) Nedir, Nasıl Alınır?

Venus BNB (vBNB) almak istiyorsanız, yatırım amacıyla Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) gerekir. Bu yazıda, kredi kartı veya banka hesaplarıyla kripto para satın almak için en iyi yerleri bulmanıza yardımcı olmak için önde gelen bir kripto para birimi olan Binance’i inceledim. Bir göz atın ve en etkili bitcoin ticaret stratejileri hakkında bilgi edinin. Kişiselleştirilmiş belgeleriniz, veritabanı onayladıktan sonra kabul edilecek ve satın alma işleminizi onaylayan bir e-posta alacaksınız. Satın alınan BTC veya Ethereum daha sonra Binance profilinize yatırılır.

Venus BNB Nedir?

Kripto para birimleri Venus BNB (vBNB), Binance Akıllı Zincir sistemine dayanmaktadır. Venus, algoritmik bir finans sektörü ile sentetik istikrarlı bir madeni parayı birleştiren merkezi olmayan bir finansal protokoldür. Kripto para birimi Venus BNB (BnB), Binance Akıllı Zincir çerçevesine dayanmaktadır. Venus BNB’nin şu anki miktarı 0. Venus BNB’nin bilinen son fiyatı, önceki 24 saat içinde -3,21 düşüşle 0.81185293 USD oldu. 1 aktif piyasada/piyasalarda hisse senedi ticaretidir ve 24 saatlik işlem hacmi 0,00$’dır.

Venus BNB’yi Benzersiz Yapan Nedir?

Venus, Binance parlak blok zincirinin üzerine yığılmış olarak inşa edilmiştir ve inanılmaz hızına ve inanılmaz derecede ucuz işlem ücretlerine katkıda bulunur. Nispeten hızlı transferler nedeniyle protokol, kullanıcıların Bitcoin (BTC), XRP, Litecoin (LTC) ve diğer madeni paralar için gerçek likidite yaratmak için kredi piyasalarına erişmesine izin veren ilk protokoldür.

Venus BNB’nin Kurucuları Kimdir?

Swipe proje ekibi, Venus projesini geliştiriyor. Venus’ün ana hedefi, topluluk temelli yönetişim uygulayarak ademi merkeziyetçiliği teşvik etmektir. Venus Protokolü personeli, geliştiricileri veya mucitleri için ön mayın yoktur ve bu da XVS sahiplerine protokolün büyüme yörüngesi üzerinde tam kontrol sağlar.

Venus BNB’yi Nereden Satın Alabilirim?

Venus, Kasım 2020’den itibaren tek bir borsa sistemi olan Binance’de işlem görmeye hazır olacak. Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB) ve Binance USD’nin tümü buna karşı listelenmiştir (BUSD). Şu anda Venus’ü elde etmek için bariz bir fiat rampası yok.

Protokolün tüm yeteneklerini açığa çıkaran birincil ağlarının yakın zamanda piyasaya sürülmesiyle, gelecek daha yeni başlıyor. Venus, BSC para piyasalarında borç vermeye ve borç almaya başlayan ilk girişim olma avantajına sahiptir. Platformun sorunsuz hizmetleri, özellikle platformun likiditeyi başlatmak için jeton kullanımı göz önüne alındığında, çok çeşitli tüketicilere hitap edecek. Venus, BSC’de bir dayanak oluşturmak için şimdiden çok çaba sarf etti. Venus, hızlandırıcı fonu aracılığıyla Binance ile ortaklık kurdu ve kaynaklarından yararlanarak SwipeWallet gibi diğer kripto işletmeleriyle daha fazla işbirliği yaptı.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505