• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Nexus Mutual (NXM) Nedir, Nasıl Alınır?

Nexus Mutual (NXM) Nedir, Nasıl Alınır?

Ethereum üzerine inşa edilmiş merkezi olmayan bir “sigorta” protokolüdür. Kullanıcıların kripto ekosisteminde var olan belirli riskler için ‘koruma’ veya ‘koruma’ almalarına olanak tanır. Nexus Mutual geleneksel sigorta şirketinizin beğenilerinden benzersiz kılan şey, sigorta havuzunun merkezi olmayan olmasıdır. Kullanıcılar, varlıklarını merkezi olmayan ve şeffaf bir şekilde bir araya getirecek. Risk, havuz arasında paylaşılır ve potansiyel ödüller de öyle.

Ekledikleri ilk özellikleri ‘Akıllı Sözleşme kapağı’. Bu, temel olarak, kullanıcıların akıllı sözleşme hataları veya hack’ler tarafından sunulan riski güvence altına almalarını sağlar – bazen finansal olarak en maliyetli olanlardan bazıları. Nexus Mutual, Birleşik Krallık’ta garanti ile sınırlı bir şirkettir. İsteğe bağlı bir Mutual yapı altında çalışır, bu da tüm sigorta tazminatlarının Kurul’un takdirine bağlı olarak ödendiği anlamına gelir. Nexus Mutual, Mayıs 2019’da piyasaya sürüldü ve Kenetic, Blockchain Capital, Collider girişimleri vb. gibi ilk yatırımcılardan açıklanmayan bir meblağ topladı.

Neden Gerekli

Akıllı sözleşme hataları ve hack’ler, kripto alanında gerçek bir endişe kaynağıdır. Daha önce birçok kez oldular ve durdurulması zor. Sözleşmelerinizi denetleyebilir ve kodun temiz olduğundan emin olabilirsiniz, ancak her zaman yakından incelemeden kaçacak bazı şeyler vardır.

En yeni örneklerden bazıları, 500 binden fazla ETH’nin sonsuza kadar kilitlendiğini gören Parity cüzdan hackini içeriyor. Ardından, YAM değerinin çökmesine ve TVL’nin 0’a düşmesine neden olan Yam finansmanı yeniden temellendirme sözleşmesi örneğine de sahipsiniz. Nexus Mutual, insanların kendilerini bu risklere karşı merkezi olmayan bir şekilde güvence altına almalarına olanak tanır. Onlar da ortak oldukları için ortakların başarısına ortak olacaklardır.

Nexus Mutual Token

Nexus Mutual belirteci, kullanıcılara karşılıklılığın kendisine üyelik sağlayan bir ERC20 belirtecidir. Bu belirteçler, Mutual üyelik haklarınızı temsil eder. Burada dikkat edilmesi gereken husus, bunların yalnızca Nexus Mutual platformunda alınıp satılabileceğidir. Belirteç, Ekosistemde birkaç role hizmet eder:

İlk olarak, sermaye açısından verimlidir ve sermayeyi artırmak için ölçeklenebilir bir yol sağlar. Benzersiz tokenomik modelleri, yalnızca gerektiğinde fon akışını sağlayacaktır.

İkincisi, teşvikleri hizalar. Mutual üye olan tüm bu insanlar platformun başarısından faydalanacaktır. Hepsi daha uyumlu bir karşılıklılık için çalışacak.

Ve son olarak, belirteç fiyatı, temel alınan karşılıklılığın benimsenmesi ve performansıyla doğrudan bağlantılıdır.

Nexus Mutual’ı Nereden Satın Alabilirim?

Nexus Mutual’ı Nexus Mutual kripto para borsasında USDT ile satın alabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505