• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Alitas (ALT) Nedir, Nasıl Alınır?

Alitas (ALT) Nedir, Nasıl Alınır?

Her şeyden önce, blok zincirinin yaratılması, tüm kurumsal uygarlığın evriminin bir sonucudur. İnsanlık tarihinin en erken dönemine merkezi süreçler hakimdi. Ana bilgisayarlar, kişisel bilgisayarlar ve İnternet’ten sonra blockchain, dağıtılmış veri depolama, noktadan noktaya iletim, fikir birliği mekanizmaları ve şifreleme tekniklerinin entegre bir uygulaması olarak bilgi işlem paradigmalarında devrim niteliğinde bir atılım olarak görülüyor. Endüstriyel ortamda yeni teknoloji gelişmeleri ve kaymalar. 2008 yılında “Satoshi Nakamoto” olarak bilinen bir profesör tarafından yazılan “Bitcoin A Peer-to-Peer Elektronik Nakit Sistemi” adlı temel makale, blok zinciri teknolojisine yol açtı. Şimdi Alitas hakkında bilgileri paylaşalım.

Alitas Hakkında

Alitas, yeni nesil güvenilir ve güvenli ağ protokollerini geliştirmeye ve dünyanın her yerindeki müşterilere verimli, kolay, güvenli ve güvenilir geliştirme ve dağıtım ortamları sağlamaya adanmış yeni nesil değer ağlarının temelidir. Kendine özgü Alitas mimarisi, tipik zincir çerçevesinin tamamen yerini alıyor.

Klasik yönlendirilmiş asiklik grafikler (DAG) teorisinde oyunun kurallarını değiştiren bir ilerleme. Bloklar Alitas çerçevesi kullanılarak düzenlenmiştir. Alitas mimarisi altında TPS, mükemmel ademi merkeziyetçilik ve tamamlama elde ederken saniyede 30.000+’e ulaşabilir. Konsensüs mekanizmasının kısıtlamasını ortadan kaldırın. “Tolerans Algoritması” ve “Yıldız Düşüşü Etkisi” teknik olarak öncülük edildi. Konsensüs yerine, “Tolerans Algoritması” veri tutarlılığını tamamen çözer ve “Yıldız Düşüşü etkisi”, düğümün yasal referansının rastgele özniteliğini önemli ölçüde artırarak mükemmel işlem gizliliği güvenliği sağlar.

Alitas (ALT) Nedir?

Her ağ katılımcısı, ALITAS sisteminde ticaret yapabilir ve aktif olarak fikir birliğine varabilir. Daha kesin olmak gerekirse, alt düğümde doğrudan iki işlemi (birincil işlem ve şube işlemi) tanımlarsınız ve dolaylı olarak ek işlemleri bulursunuz. Madencilerin güveni iletmesi veya işlem maliyetlerini ödemesi gerekmeden, doğrulama eşzamanlı olarak yapılabilir ve ağ tamamen merkezi olmayan kalabilir.

Yakın zamanda tanıtılan her birim, önceki tüm bloklara ve ayrıca uzun zincirdeki bir bloğa bağlıdır. Yanında iki geçerli blok varsa ve yeni bir işlem yayınlarsanız, bloğunuz aynı anda ilk ikisine aktif olarak bağlanır. Ebeveyn ünitesi, DAG’daki her yeni ünite tarafından doğrulanır ve onaylanır. Ebeveyn ünitesi kademeli olarak başlangıç ​​ünitesine yaklaşır ve ebeveyn ünitesinin karmasını kendi ünitesine dahil eder. Tüm işlem blok zincirleri, bir grafik yapısı oluşturmak için zaman içinde entegre edilir. Verileri değiştirmek isterseniz, sadece birkaç blok değil, komple blok diyagramın verilerini değiştirmelisiniz.

Alitas’ı Benzersiz Kılan Nedir?

Kendine özgü Alitas mimarisi, tipik zincir çerçevesinin tamamen yerini alıyor. Klasik yönlendirilmiş asiklik grafikler (DAG) teorisinde oyunun kurallarını değiştiren bir ilerleme. Bloklar Alitas çerçevesi kullanılarak düzenlenmiştir. Alitas mimarisi altında TPS, mükemmel ademi merkeziyetçilik ve eksiksizliğe ulaşırken saniyede 30.000+’a ulaşabilir. Konsensüs mekanizmasının performans darboğazını kırın. “Tolerans Algoritması” ve “Yıldız Düşüşü Etkisi” teknik olarak öncülük edildi. Konsensüs yerine, “Tolerans Algoritması” veri tutarlılığını tamamen çözer ve “Yıldız Düşüşü etkisi”, düğümün yasal referansının rastgele özniteliğini önemli ölçüde artırarak mükemmel güvenlik sağlar.

Bu mimari, DAG’den daha karmaşık ve değiştirilmesi zordur, bu nedenle Bitcoin ve Ethereum’un en temel sorununu çözer, bu da kesin olarak değiştirilemez bir son durum olmamasıdır. Prensip olarak, daha uzun bir gizli zincir oluşturmak için yeterli bilgisayar gücü ve blok oluşturma hızı varsa, önceki blok devrilebilir.

Alitas (ALT) Nereden Satın Alabilirsiniz?

ALT, birçok kripto para borsasında yer aldı, ancak diğer büyük kripto para birimlerinin aksine fiat para birimi kullanılarak satın alınamaz. Ancak yine de bu para birimini, önce herhangi bir önemli borsada Bitcoin, Ethereum, USDT veya BNB satın alarak ve ardından bu paranın ticaretini yapan bir borsaya aktararak elde edebilirsiniz. Bu yazıda, ALT jetonlarını satın alma yöntemlerini ayrıntılı olarak anlatacağız. Başlamak için Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) veya Binance (BNB) gibi ana kripto para birimlerinden birini satın almanız gerekir.

En popüler itibari para kabul eden kripto borsalarından biri olduğu için Binance Exchange’i seçeceğiz. Binance, Avrupa Birliği’ndeki kripto dostu Malta adasına taşınmadan önce Çin’de başlayan ünlü bir kripto para borsasıdır. Binance, kripto para biriminden kripto para birimine ticaret hizmetleriyle tanınır. Binance, 2017 kripto çılgınlığı sırasında sahneye çıktı ve o zamandan beri dünyanın en popüler kripto para borsası haline geldi.

Alitas satın almak için bir yer arıyorsanız, şu anda kullanabileceğiniz en iyi borsalar CoinTiger, XT.COM, Bibox, WBF Exchange ve Indodax’tır. Diğerleri, kripto para borsaları sayfamıza dahil edilmiştir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505