• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

WhiteCoin (XWC) Nedir, Nasıl Alınır?

WhiteCoin (XWC) Nedir, Nasıl Alınır?

Whitecoin, beş yıldan fazla bir geçmişe sahip topluluk temelli bir ademi merkeziyetçilik projesidir. Proje 2014’ün başlarında başlatıldı. Orijinal geliştirme ekibinin ana üyeleri Hollanda, Almanya, Finlandiya, Avustralya ve diğer ülkelerden. Yeni yükseltilen, zincirler arası varlık yönetimi, zincirler arası transfer, değişim ve zincirler arası değer transferi gibi işlevleri gerçekleştirmek için RPOS mekanizmasını benimseyecektir. Yükseltilmiş kamu zinciri üç ana işlev sağlar: zincirler arası varlık yönetimi, akıllı sözleşmeler, merkezi olmayan borsalar ve temel özellik: topluluk yönetişim mekanizmaları.

Yükseltilen Whitecoin Coin, zincirler arası varlık yönetiminin işlevini gerçekleştiren bir zincirler arası projedir. Ekip, dünyanın en büyük zincirler arası halka açık zinciri olduğunu iddia ediyor. Çeşitli kamu zincirleri arasındaki engelleri aşmak için bir ölçüt ve gösterim sağlamayı amaçlamaktadır. Yenilikçi Çok Tünel Blok Zinciri İletişim Protokolü (MTBCP) protokolü aracılığıyla blok zincirleri arasındaki ara bağlantıyı kullanan halka açık zincir. Ekosistemin önemli bir parçası olarak, zincirler arası bir blok zinciri ekolojik altyapısı oluşturmak için Rastgele Alım Kanıtı (RPOS) konsensüsü, Eksen, Cüzdan, merkezi olmayan madencilik havuzları ve akıllı sözleşme platformlarını benimser.

Özellikler

Yüksek Verim

Whitecoin.info RPOS konsensüsüne göre, ana zincir her 6 saniyede bir blok üretiyor. Her 10 dakikada bir BTC ve 2,5 dakikada bir LTC ile karşılaştırıldığında, işlemin onay hızı önemli ölçüde arttı. BTC’nin veya LTC’nin varlık transfer performansı veya ana zincirde alım satım, BTC’nin ana zincirinin yaklaşık 100 katı ve LTC’nin 25 katıdır. Teorik TPS (saniyedeki işlem sayısı) değeri 10.000’e ulaşır ve bu, çoklu zincirlerde yüksek yük ticareti yapmaya yetecek kadardır.

Akıllı Sözleşme

Kullanıcılar, Turing-complete akıllı sözleşmelerini kullanılarak esnek bir şekilde genişler ve karmaşık iş mantığını ve finansal sözleşmeleri özelleştirir. Eşzamanlı olarak, orijinal zincirin kodunu değiştirmemeye ve güncellememeye dayalı olarak, sınırlı ve kontrol edilebilir dinamik uzantıları gerçekleştirin. Örneğin, akıllı sözleşme aracılığıyla Token sözleşmelerini, işlem sözleşmelerini, kilit sözleşmelerini ve çeşitli DAPP sözleşmelerini gerçekleştirin.

Esnek Ücret

Whitecoin Coin zincir ücreti XWC olabilir ve ayrıca çeşitli WAMP ödemeleri destekleyerek kullanıcılara XWC veya WAMP’a sahip olduklarında doğrudan işlem yapmalarına olanak sağlar. İşlem ücreti konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Ağdaki değişim ücretlerinin oranı sabit değildir, ancak piyasa dinamikleri tarafından belirlenir. Değişen varlık fiyatı ile işlem için gereken WAMP da dalgalanacaktır.

%100 Yedek Fon

Ekosistemin istikrarını ve güvenliğini sağlamak için rezerv oranı %100’dür. Her WAMP (Anchored Multi-properties), orijinal zincirde taahhüt edilen gerçek orijinal zincir varlığına (ETH, BTC gibi) sahiptir ve bu, soğuk ve sıcak çoklu imza adresinde RPOS konsensüsü tarafından yönetilir. Bu, Vakıf olmadan tüm varlıkların eklenmemesini veya yok edilmemesini sağlar. Her varlığın artması veya azalması, kullanıcının orijinal zincirde bire bir para yatırma veya çekmesine karşılık gelir.

Zincirler Arası Bağlantı

Whitecoin.info, Çoklu Tünel Blok Zinciri İletişim Protokolü (MTBCP) aracılığı ile blok zincirleri arasındaki değerin birbirine bağlanmasını gerçekleştirmeye öncülük etmektedir. Zincirler arası işlevin gerçekleştirilmesi, mevcut blok zinciri alanı için muazzam bir öneme sahiptir. Blok zincirler arasındaki değerin ara bağlantısını gerçekleştirin. Bağımsız blok zincirleri arasındaki engelleri kırmak, blok zinciri dünyasında bir ara bağlantı kurmak için bir temel sağlar. Daha iyi genişleme ve değer paylaşımı sağlamak için mevcut blok zincirlerini etkinleştirin. İnternet işinin mevcut altyapılarının blok zinciri teknolojisine katılmasına yardımcı olun.

Whitecoin (XWC) Nasıl Satın Alınır?

Whitecoin’i borsada alabilir/satabilirsiniz.

  1. Hesap oluştur
  2. Hesaba para yatırın
  3. Kaldıraçlı veya kaldıraçsız XWC satın alın

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505