• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

HUSD (HUSD) Nedir, Nasıl Alınır?

HUSD (HUSD) Nedir, Nasıl Alınır?

HUSD, Huobi, Paxos Global ve FTX gibi şirketler tarafından geliştirilen bir sabit paradır. HUSD Coin, ABD dolarının istikrarını blok zinciri teknolojisinin verimliliği ile birleştirerek daha güvenli, likit ve yüksek oranda erişilebilir olacak şekilde tasarlanmıştır. HUSD coin nedir ve nasıl çalışır, nasıl alınır, HUSD coin incelemeleri hakkında detaylı bilgiler içeriğin devamında yer almaktadır.

HUSD Madeni Para Nedir ve Nasıl Çalışır?

Blok zincirler ve kripto para birimleri yaygınlaştıkça bu yatırım araçlarına erişmek isteyenlerin sayısı arttı ve borsalara likidite akışı için yeni yollar bulunmalıydı. İlk etapta ülke içinde çeşitli çözümler olsa da, böyle bir küresel pazar için geleneksel finansal piyasa çözümleri yeterli değildi.

Bu likidite sorununun çözümü yine blok zincirinden geldi. Buna karşılık, bire bir ABD doları rezervine sahip kripto para birimleri, borsalarda fiat para birimlerinin yerini almaya başladı. HUSD ise kripto para borsalarının kendi stabil kripto para çözümlerini yaratma eğiliminin bir ürünüdür. HUSD, PAX’ın yaratıcısı Paxos Global’in Huobi’nin ana geliştiricisi olduğu Ethereum ağı üzerinde çalışan bir ERC20 kripto para birimidir.

HUSD [HUSD]’nin Kurucuları Kimlerdir?

Stable Universal, aynı zamanda CEO’su olan Frank Zhang tarafından kuruldu. Stable Universal, Hong Kong’un Merkez Bölgesi’nde yerleşiktir ve Finansal Hizmetler sektöründe çalışmaktadır. Zhang, daha önce Bank of China’da (New York) BSA Görevlisi, AVP olarak çalıştı.

HUSD kadrosunun gelişiminde öne çıkan bir diğer isim de Claude Gu. Stable Universal’da Kıdemli Denizaşırı Operasyonlar Müdürüdür. Gu, yüksek lisansını dijital ve grafik iletişim alanında yaptığı Hong Kong Baptist Üniversitesi’nde okudu. 2016 yılında SAME SAME’de çalıştı ancak Kıdemli Dijital Hesap Yöneticisi (Paris) olarak benzersizdi. 2020’de Stable Universal’a katılmadan önce 2018’de Lenovo’da (Pekin) Kurumsal Sosyal Medya Operasyonları üzerinde çalıştı.

HUSD’nin diğer kurucu ortağı Shi Deng. Stable Universal’da atanmış BSA Görevlisi ve Uyum Direktörüdür. Deng, hukuk eğitimini Fudan Üniversitesi ve Fordham Üniversitesi’nde (Master of Laws) aldı. 2019 yılında Stable Universal’a katıldı.

HUSD’yi Benzersiz Yapan Nedir?

HUSD’yi benzersiz kılan, stabilcoinin arkasındaki temel konsept, diğer dört tanesini – Paxos Standard (PAX), True USD (TUSD), USD Coin (USDC) ve Gemini Dollars (GUSD) – tek bir HUSD tokeninde birleştirmekti. Paxos Trust Company, HUSD jetonunu destekleyen her bir doları gözaltında tutuyor. Bu, HUSD jetonunun endüstrinin tanınan sabit para kriterlerini karşıladığını gösterir.

En iyi bilinen ve likit kripto para borsalarından biri olan Huobi Global ile tamamen bağlantılıdır. Platform, hızlı ve kolay oturum açma (ve oturumu kapatma) için Stable Universal tarafından geliştirilen bir hizmet kullanır. HUSD tokenlerini onun yardımıyla kolayca alabilir ve kullanabilirsiniz.

HUSD [HUSD] Nereden Satın Alabilirsiniz?

Stabilcoin çözümü, hissedarların sabit para yatırmalarını ve çekmelerini sağlar. HUSD (HUSD) jetonları artık Gate.io, MDEX, Huobi Global, Hotbit, Hoo, 0x, Pionex, Tokenlon, NUT MONEY ve BHEX (BlueHelix Exchange) gibi birçok üst düzey platform dahil olmak üzere iki düzineden fazla borsada satın alınabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505