• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Hex (HEX) Nedir, Nasıl Alınır?

Hex (HEX) Nedir, Nasıl Alınır?

HEX, bir kullanıcının yeni HEX para birimi arzının bir kısmı veya enflasyon karşılığında HEX paralarını stake etmesine izin verir ve fiyat artışını ödüllendirmek ve fiyat hasarını caydırmak için tasarlanmış unsurları içerir. HEX akıllı sözleşmesi, hisselerini erkenden kesen paydaşları cezalandırır ve daha büyük miktarlarda HEX’i daha uzun sürelerle ödüllendirenleri ödüllendirir.

Yönetimin ilk yılından sonra, HEX’in izin verilen en yüksek enflasyon oranı yüzde 3,69 olarak belirlenmiştir. Ethereum güvenliğini kullandığından, HEX kripto para birimi, kripto dünyasına hükmetmesini sağlayan Bitcoin’den daha hızlı ve daha ucuz ve belirli alanlarda daha güvenilirdir. HEX, tüccarların ve ticaret sektörünün ihtiyaçlarını kolaylaştırarak Bitcoin’den daha fazla merkezi olmayan hash gücüne sahip bir Proof of Work blok zinciri olan Ethereum üzerine inşa edilmiştir.

HEX Hakkında

HEX, blok zincirinde teknik olarak zaman tasarrufu sağlayan ve geri dönüş sağlayan ilk mevduat sertifikasıdır ve 2 Aralık 2019’da Richard Heart ve ekibi tarafından tanıtıldı. HEX, Ethereum blok zinciri üzerinde çalışan bir ERC20 Simgesidir.

HEX belirteçlerinin oluşturulma ve dağıtılma yollarından biri, Evlat Edinme Yükselticisidir. İlk alternatif, Ücretsiz Talepleri kullanmaktır. 1 Aralık 2019’dan önce hesabınızda veya cüzdanınızda varsa, Bitcoin’i ücretsiz olarak talep edebilirsiniz. Bitcoin sahipleri için HEX jeton ÜCRETSİZ bir AIRDROP’tur. Bu bir ICO değildir ve süreç boyunca herhangi bir noktada herhangi bir ödeme yapmanız gerekmeyecektir.

HEX Nedir?

HEX ayrıca, kripto para birimlerinde Ethereum ağının gelişen DeFi (Merkezi Olmayan Finans) endüstrisinden yararlanmak için inşa edilmiştir. HEX, Bitcoin sahiplerine 1 BTC başına 10.000 HEX oranında verilir. HEX, ilk çıkışının ilk yılında Bitcoin sahipleri tarafından kolayca erişilebilir durumda. HEX, bu zaman dilimi boyunca HEX paylaşımlı deftere bağlanarak ETH karşılığında da elde edilebilir.

HEX’in Kurucuları Kimlerdir?

Richard Heart, 2 Aralık 2019’da HEX’i geliştirdi ve inşa etti ve bunu blok zinciri tabanlı bir Mevduat Sertifikası olarak lanse etti. Heart ve ekibi, projeye yönelik hırslarını duyurduklarından bu yana birçok tepkiye katlandı. Şirket ilk olarak ‘Bitcoin Hex’ olarak biliniyordu. Heart’a göre projenin temel hedeflerinden biri, Kripto dünyasının zenginliklerini dağıtmak.

Beklenmedik bir şekilde, projenin mimarisine ve geliştiricisinin amaçlarına yönelik önemli eleştiriler var ve HEX ekosisteminin kripto ekonomisinin dikkatli bir şekilde incelenmesi, yanıtladığından daha fazla sorunu gündeme getiriyor.

HEX’i Benzersiz Yapan Nedir?

HEX, kullanıcıların yeni HEX madeni para ihracı veya enflasyon payı karşılığında HEX madeni paralarını stake etmesine olanak tanır ve fiyat artışını teşvik eden ve teşvik edici fiyat hasarını ortadan kaldıran önlemleri içerir. HEX’in, geleneksel finansal piyasalarda işlem gören finansal varlığa benzer bir blok zinciri benzeri olarak Mevduat Sertifikasının yerini alacak bir değer deposu olması amaçlanmıştır.

HEX’i Nereden Satın Alabilirsiniz?

HEX satın almak için bir yer arıyorsanız, kripto para biriminin şu anda en iyi işlemleri HitBTC, Bitcoin.com Exchange, Uniswap (V3), BitMart ve XT.COM’dur. Diğerleri kripto para borsaları sitesinde listelenir. Bitcoin sahipleri tarafından toplanmayan tüm HEX madeni paraları, faaliyetin ilk yılının sonunda geçerli hisselere sahip HEX kullanıcılarının bakiyesine tahsis edilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505