• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Wrapped BNB (WBNB) Nedir, Nasıl Alınır?

Wrapped BNB (WBNB) Nedir, Nasıl Alınır?

RSK Blockchain, Aligned Contracts Mining ve iki yönlü bir varlık olan köprü aracılığıyla Bitcoin ile bağlantılıdır. Wrapped BNB, Blockchain’in toplu olarak benimsenmesi için gereken hizmetleri ve altyapıyı sağlayarak dünya çapında milyonlarca finansal olarak dışlanmış bireyin hayatlarının dönüşümüne ve iyileştirilmesine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Wrapped BNB (WBNB) Hakkında

Wrapped kripto, diğer kripto varlıklarının değerine bağlı olan sanal bir para birimidir. “Wrapped token” terimi, orijinal varlığın, kapalı varyantın başka bir blok zinciri teknolojisinde oluşturulmasını sağlayan bir tür dijital kasa olan bir sarıcıya yerleştirildiği gerçeğini ifade eder.

Wrapped tokenler, hem merkezi hem de dağıtılmış işlemler için likidite ve ödeme gücü etkinliğini de iyileştirebilir. Verimsiz yatırımları sarma ve bunları başka bir zincirde kullanma potansiyeli, önceden ayrılmış likiditeyi birbirine bağlamaya yardımcı olabilir. BNB ve Wrapped BNB arasındaki temel ayrım, BNB’nin BEP-20 standardına bağlı olmaması, buna karşın sarılı BNB’nin bağlı olmasıdır. Sonuç olarak, Binance akıllı zincirinde BNB değil, sarılı BNB kullanılacaktır.

Wrapped BNB (WBNB) Nedir?

wBNB, ” Wrapped BNB” anlamına gelir. BEP20, Binance Akıllı Zincirindeki herhangi bir tokenin cüzdanlardan çeşitlendirilmiş borsalara kadar diğer uygulamalar tarafından tutarlı bir şekilde kullanılmasına izin veren bir standarttır. Sahibinin olmaması dışında wBNB, BEP20 standardına bağlıdır. Ayrıca, bu klasik arayüz, zincirler arası aktarıma izin vermek için ERC20’yi uzatır. BNB, BEP20 Standardını karşılamıyor. Wrapped BNB, doğrudan alt jetonlarla değiştirilebilir.

Wrapped BNB Kurucuları Kimlerdir?

Ekip şu anda Wrapped BNB WBNB’nin büyük başarısının arkasında çok sayıda çok boyutlu kişilik barındırıyor. WBNB ve Bitcoin Akıllı Zincir sistemi sayesinde akıllı sözleşmeleri nasıl getirdiği hakkında daha fazla bilgi edinmek için geliştiriciler, WBNB’nin yaratılmasının arkasındaki konsepti anlamak ve izleyicilerin anlamasını sağlamak için birkaç mantıksal gerçek bulmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Genel olarak, ekip çok muhteşem. Oyun pazarını potansiyel olarak bozmak için gerekli olan masaya zengin bir deneyim getiriyorlar.

Wrapped BNB Benzersiz Yapan Nedir?

Binance Smart Chain, Wrapped WBNB’yi ligde çalışan obezlere kıyasla benzersiz ve çok daha karmaşık bir blok zinciri ağı haline getiriyor. Amacı, Binance Zincirinin işlevselliğini genişletmek için karmaşık merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak ve akıllı sözleşmeler yürütmektir.

İnsanlar, BNB’yi küçümsemeden ve Binance ekosferini daha da genişletmeye devam etmeden BNB dışındaki şeyleri başarmak için wBNB’ye ihtiyaç duyuyor. Binance Smart Chain, açık kaynaklı, topluluk odaklı bir proje olarak başladı. Bu blok zincirlerinin her ikisi de doğal olarak birbirleriyle iletişim kurma yeteneğine sahiptir.

Wrapped BNB (WBNB) Nereden Satın Alabilirsiniz?

WBNB artık artan sayıda sinyalde kullanılabilir; kripto para birimi PancakeSwap (V2), Biswap, BabySwap, OpenOcean ve ApeSwap (BSC) en likit borsalar arasındadır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505