• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Huobi BTC (HBTC) Nedir, Nasıl Alınır?

Huobi BTC (HBTC) Nedir, Nasıl Alınır?

Hem merkezi olarak kontrol edilen pazar hem de DeFi pazarı arasında bir üst geçit olarak Huobi BTC, tüketicilerin DeFi endüstrisinde rahat ve kusursuz bir şekilde Bitcoin kullanarak etkileşim kurmasını sağlamayı ve aynı zamanda DeFi pazarına gelişmiş yatırımlar sunmayı iddia ediyor.

Huobi BTC Hakkında

Huobi Blockchain Ekibi, yüzde 100 BTC tarafından desteklenen standart bir ERC20 belirteci olarak nitelendirilen HBTC’yi yayınladı. Bitcoin ile aynı değere sahiptir, ancak aynı zamanda Ethereum’un çok yönlülüğüne de sahiptir.

HBTC, Aralık 2018’de giriş yapan Malta merkezli bir borsadır. Başlangıçta BHEX olarak biliniyordu, ancak 13 Nisan 2020’de HBTC olarak yeniden adlandırılacak. Kendisini “yeni nesil yenilikçi kripto varlıkları için finansal hizmetler sağlayıcısı” olarak faturalandırıyor. Ancak, HBTC’nin işlem çiftleri oldukça kısıtlıdır. 25 işlem çifti ticareti yapabilirler. HBTC ticaret sistemine yalnızca bir masaüstü bilgisayardan değil, aynı zamanda bir mobil cihazdan da erişilebilir. Bu, hücresel veri tanımaya sahip olduğunuz sürece işlemleri gerçekleştirebileceğiniz anlamına gelir.

Huobi BTC Nedir?

Huobi BTC (HBTC) belirteci, en büyük ve en likit bağış olan Bitcoin’i (BTC) DeFi ekosistemine dahil ederek dağıtılmış küresel pazarın gelişimini teşvik etmeyi amaçlar. Ancak, HBTC’nin çiftleri takas edebilmesi biraz sınırlıdır. 25 farklı ticaret çifti ile ticaret yapabilirler. Borsanın internet sitesine göre 56 kurumsal yatırımcının desteğine sahip. Bu yatırımcılar arasında dünyanın en büyük kripto para borsalarından ikisi olan Huobi ve OKEX yer alıyor.

Huobi BTC HBTC’nin Kurucuları Kimdir?

HBTC, eski bir Huobi Global CTO’su olan CEO James Ju tarafından kuruldu. Yetki devrinden sonra, HBTC ticaret platformunun aynı anda milyonlarca işlemi gerçekleştirebileceği söyleniyor. Abonelerin varlıkları, bireylere ve kuruluşlara kripto varlıkları için yarı saydam kolaylıklar sağlayacak olan blok zinciri tabanlı teknoloji aracılığıyla sözde organizasyonel prosedürlerdir.

Huobi BTC HBTC’yi Benzersiz Kılan Nedir?

HBTC, Bluehelix Cloud (B2B) ve HBTC (B2C) aracılığıyla son üç yıldır en yüksek ürünleri ve güvenilir hizmetleri sunmaktadır.

HBTC, işlem başına yüzde 0,10 işlem yapabilme ücreti talep eder. Bu, değişimde adaylar ve yaratıcılar arasında bir ayrım olmadığı anlamına gelir. Sipariş başına yüzde 0,10, geleneksel küresel sektör ortalama ticaret ücretlerinden (tartışmalı olarak yüzde 0,25) önemli ölçüde düşük olan bir finans sektörü ödemesidir. BTC’yi HBTC’den geri çektiğinizde, 0,0006 BTC olarak ücretlendirilirsiniz. Bu nedenle, düşüş ücretleri küresel pazar ortalamasından yaklaşık %30 daha düşüktür ve bu ticaret modeline rekabet avantajı sağlar.

Huobi BTC (HBTC) Nereden Satın Alabilirsiniz?

HBTC artık artan sayıda sinyalde mevcuttur ve kripto para birimi PancakeSwap (V2), Uniswap (V2), Hotbit ve MDEX en likit borsalar arasındadır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505