• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

yOUcash (YOUC) Nedir, Nasıl Alınır?

yOUcash (YOUC) Nedir, Nasıl Alınır?

“You”, temel hedefleme ve içerik teslim görevlerini yerine getiren açık kaynak kodu ve fikir birliği algoritmalarını kullanarak rakipsiz güvenlik ve kesintisiz entegrasyonlarla kapalı bir ortamda reklamcılar, şirketler ve tüketiciler arasında devrim niteliğinde yeni bir doğrudan bağlantı kuran merkezi olmayan, belirteçli bir dijital reklamcılık platformudur.

YOUcash (YOUC) Hakkında

YOUcash (YOUC), YOUengine platformunun ve YOUapp mobil uygulamasının bir bileşenidir. YOUengine, kullanıcıların para ve ödüller kazanmasını ve kazanmasını sağlayan merkezi olmayan, belirteçli bir platformdur. Her büyüklükteki şirket, bu bireylerin tercihlerine ve ilgi alanlarına bağlı olarak, ürün ve hizmetlerinin reklamını yapmak için dünyanın her yerinden insanlarla etkileşime girebilir.

YOUengine, 200 milyondan fazla reklamveren ile reklamları ve diğer etkinlikleri izlemek için ödüllendirilen 4 milyar kullanıcıyı birbirine bağlayan merkezi olmayan, tokenize edilmiş bir reklam platformu oluşturmayı vaat ediyor.

YOUcash (YOUC) Nedir?

“You” pazarlamacıları, şirketleri ve tüketicileri birbirine bağlayan tamamen yeni, merkezi olmayan, şeffaf bir reklam ekosistemi yaratmak için büyük bir potansiyel sağlıyor. YOU uygulamaları bağımsızdır, açıktır ve tüm mobil cihazlarda bulunan YOUapp aracılığıyla herkes tarafından erişilebilir. Kapalı bir ortamda ilk kez dijital reklamcılığı doğrudan tüketicilere bağlayan yeni bir merkezi olmayan platform olan YOUengine’ı başlatmak için yeni bir şans sunuyor. İşletmeler ve markalar, içeriklerini daha önce hiç olmadığı kadar hassas hedeflemeyi sağlayan platform aracılığıyla doğrudan müşterilere gönderebilir. Son olarak, YOUcash, ekosistemi yönlendiren motordur.

YOUcash (YOUC), çeşitli şeyler için kullanılabilecek bir ERC-20 yardımcı program simgesidir. Reklamverenlerden YOUapp kullanıcılarına hızlı ve sınırsız mikro ödemeler İşlem işleme ücretleri

YOUcash’in (YOUC) Kurucuları Kimdir?

YOUengine, Michael Muenzing ve Konstantin Chernov tarafından geliştirildi. Michael, 80’lerin ortalarından beri 100 milyonun üzerinde rekor satarak çığır açan şarkılar besteleyen, çok ödüllü, çok platinli profesyonel bir müzisyen. ‘Ses Bakanlığı’ gibi çarpıcı yapımların yanı sıra film ve müzik sektörlerinin içindeki ve dışındaki işletmeler de dahil olmak üzere bir dizi karlı iş kurdu.

Konstantin gazetecilik, marka bilinci oluşturma ve yatırım konularında 25 yıllık uzmanlığa sahip bir girişimcidir. Rusya, Almanya ve İsviçre’de çeşitli medya ve yüksek teknoloji projelerinin kurucu ortağıydı. Büyük Rus medya holdingi – “Kommersant” yayınevi – ve uluslararası medya ve internet girişimlerinde uzmanlaşmış bir risk sermayesi fonu da dahil olmak üzere çeşitli firmalarda CEO ve reklam yöneticisiydi.

YOUengine’ı Benzersiz Kılan Nedir?

YOUengine, kullanıcı bilgilerini merkezi veri sunucularına kaydetmediğini söylüyor. Kullanıcıların verileri yalnızca cep telefonlarında tutulur ve şifrelenir.

Reklamcılar, gerçek zamanlı segmentasyon ve reklam sunumuyla dünyanın her yerinden bireylere ulaşabilir ve bu da sektör lideri bir yatırım getirisi sağlar. Ayrıca işletmeler, “YOUgo” artırılmış gerçeklik akıllı telefon uygulaması kullanılarak coğrafi olarak sınırlandırılabilen ve dağıtılabilen anlık ürün veya jeton damlaları için ‘airdrop’lar gerçekleştirebilir. YOUapp’ın ürünleri şunları içerir:

YOUwatch – kullanıcıların reklam izleyerek para kazanmalarını sağlayan tokenize edilmiş bir video oynatıcı.

YOUsocial – kullanıcıların sosyal oldukları için ödüllendirildiği bir site.

YOUgo – oyuncuların hediye aramak için gerçek dünya bölgelerini ziyaret ettiği bir artırılmış gerçeklik oyunu.

YOUwallet, kullanıcıların kazançlarını saklamasına ve göndermesine izin veren bir kripto para cüzdanıdır.

YOUcash’i (YOUC) Nereden Satın Alabilirsiniz?

YOUC şu anda kripto para birimi ve sabit para çiftleri dahil olmak üzere artan sayıda borsada işlem yapmak için kullanılabilir. Bitforex, LATOKEN ve Tokpie, YOUC için üç borsadır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505