• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

ECOMI (OMI) Nedir, Nasıl Alınır?

ECOMI (OMI) Nedir, Nasıl Alınır?

ECOMI (OMI), hızla büyüyen bir kripto para birimi platformudur. Coinmarketcap’ta şu anki sıralaması 2404 olan OMI, kripto kullanıcılarının Dağıtılmış Defter Teknolojisi olarak bilinen en son teknolojiyi kullanarak premium lisanslı dijital koleksiyonları satın almasına, korumasına ve toplamasına olanak tanıyan bir platform olarak büyümeye devam ediyor. OMI, diğer birçok kripto para biriminden farklı olarak fiat para birimi ile satın alınamaz. Ancak, ECOMI’yi (OMI) nasıl satın alacağınızı bilmek istiyorsanız, ihtiyacınız olan ayrıntıları aldık.

OMI Kripto Nedir?

OMI, ECOMI tarafından sunulan kripto para birimidir. ECOMI, Singapur’da geliştirilen bir blockchain projesidir ve aynı zamanda bu projeyi başlatan şirketi temsil etmektedir. David Yu şirketin CEO’su, Joseph Janik ve Daniel Crothers ise kurucu ortaklar.

ECOMI, ORBIS Blockchain Technologies Ltd. ile VeVe platformunu yaratmalarıyla sonuçlanan bir işbirliği yaptı. Bu platform, dijital akış, oyun, uygulama içi satın almalar ve birçok benzer ürün gibi dijital koleksiyonlar sunacaktır. Daha önce, VeVe uygulamasının adı ECOMI Collect’ti.

2020’de piyasaya sürülmesinden bu yana, VeVe, ister iOS ister Android olsun, çoğu akıllı telefonda mevcuttu. Ayrıca, uygulama başlatıldığından bu yana yarım milyondan fazla dijital koleksiyon satıldı. Cartoon Network, Warner Brothers, Universal Studios ve diğerleri gibi en popüler ve güçlü markalardan bazıları bile uygulamanın ilgisini çekti.

ECOMI (OMI) Satın Almak İçin Basit Yöntem

BTC veya ETH Satın Almak için Crypto Exchange’e Kaydolun

Fiat para birimi ile OMI satın almak mümkün değildir. Bu, takas yapmak için önce Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) satın almanız gerektiği anlamına gelir. BTC veya ETH sahibi değilseniz, Binance gibi güvenilir kripto borsalarından herhangi birine kayıt olabilirsiniz.

Fiat Para Birimi İle Satın Al

Kripto borsasına kayıt olduktan sonra, banka havalesi yoluyla nakit ödeme yaparak veya anında nakit para yatırma yoluyla BTC veya ETH satın alabilirsiniz.

Alt Değişime Aktarma

Şimdi, satın aldığınız kripto para birimini OMI değişimine izin veren bir borsaya aktarmanız gerekecek. Popüler altcoin borsalarından bazıları Gate.io, WhiteBIT, bitrue, Biki, BKEX ve Bilaxy’dir. Tıpkı diğer kripto borsalarında olduğu gibi, önce bunlardan herhangi birine kaydolmanız gerekecek.

Kripto Para Yatırma Zamanı

Altcoin değişimine kaydolduktan sonra, kripto para biriminizi değiştirmeye hak kazanacaksınız. Ancak, değişim politikaları, kullandığınız alt değişime bağlı olarak değişebilir. (Diyelim ki) Gate.io’ya BTC yatırmak istiyorsanız, değişim uygulamasında ‘BTC adresi’ yazan bir dizi rastgele sayı bulacaksınız. Bulduktan sonra, ‘Adresi Kopyala’ya tıklayın veya adresi sağ tıklayıp adresi kopyalayarak seçin. Şimdi, kripto borsanıza gidin, ör. Binance ve Portföy sayfasına gidin. Sayfa açıldığında, varlık listenize tıklayın ve ardından “Gönder”e tıklayın. Artık kopyalanan cüzdan adresini “Alıcı” alanına yapıştırabilir ve devam etmek için “Gönder”e tıklayabilirsiniz. Değişiminiz başarıyla tamamlandığında, altcoin değişiminizden bir onay e-postası alacaksınız.

OMI Satın Al

Artık ECOMI (OMI) nasıl satın alacağınızı çözebileceğiniz noktadasınız. Artık altcoin borsanızı açabilir ve arama çubuğunun üstündeki seçeneklerden BTC’yi seçebilirsiniz. ECOMI (OMI) satın almak için bitcoin ticareti yaptığımız için BTC’yi seçiyoruz. Şimdi, arama çubuğuna “OMI” yazın ve OMI/BTC veya OMI/ETH gibi bir şey bulacaksınız. Fiyat tablosunu görmek için çifti seçin. Satın almaya hazır olduğunuzda, yeşil renkli “OMI Satın Al” düğmesine tıklayın.

Yukarıda belirtilen adımları izleyerek, güvenilir altcoin borsalarından herhangi birinde BTC veya ETH’nizle kolayca OMI satın alabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505