• BITCOIN/TL
    2175865,307
    % 1,38
  • ETHEREUM/TL
    104978
    % -3,97
  • RIPPLE/TL
    19.79
    % -1,38
  • BITCOIN CASH/TL
    11961.88,464
    % 0,73
  • LITECOIN/TL
    2286.61
    % -2,22
  • COSMOS HUB/TL
    195.5
    % -1,33
  • CARDANO/TL
    13
    % -2,72
  • TETHER/TL
    33.11
    % 0,71

Reserve Rights (RSR) Nedir, Nasıl Alınır?

Reserve Rights (RSR) Nedir, Nasıl Alınır?

Reserve Rights, kullanıcıların Ethereum ağındaki Reserve tokenlerini kullanarak stabilcoin değerini korumaları için yenilikçi bir yaklaşım yaratmayı amaçlıyor. ABD dolarına bağlı olduğu için 1 dolarlık değerini korumalıdır. RSR belirtecinin amacı, Reserve Rights tarafından tutulan varlıklar değer kaybederse ve artık RSV’nin varlığını garanti edemezse, piyasayı yeniden sermayelendirmektir. Sonuç olarak, RSV jetonunun arzı arttıkça RSR’nin değeri düşer.

Reserve Rights Hakkında

Protokolün teknik incelemesinde, “Mevcut kripto para birimlerinin oynaklığının, faydalarını önemli ölçüde azalttığı” söyleniyor, ancak istikrarlı bir kripto para biriminin “servet deposu, değişim aracı ve ertelenmiş ödeme standardı” olarak daha geniş bir faydası olacağı söyleniyor. ” Ayrılmış protokole güç sağlamak için üç jeton kullanılır: Stabilcoin Reserve (RSV), RSR jetonu ve Reserve jetonunun değerini yedeklemeye yardımcı olmak için akıllı Reserve sözleşmesi kapsamında tutulan diğer varlıklar olan teminat jetonları.

RSV, 2019 yılında piyasaya sürülen ve bir dizi tokenleştirilmiş varlık tarafından desteklenen bir kripto para birimidir. ABD para birimi ile pariteyi korur, yani bir RSV bir ABD dolarına eşittir. Reserve stablecoin’in amacı, yoksul ülkeler için istikrarlı ve güvenilir bir ortam sunarken aynı zamanda daha ucuz transferleri kolaylaştırmaktır. RSV, akıllı sözleşme platformunu simgeleyen Reserve kasasında tutulur. Reserve Rights, sahiplerinin yönetişim girişimlerine oy vermelerine olanak tanıyan bir yardımcı program simgesidir. RSR, RSV’den farklı olarak, RSV’yi 1 dolarda tutmak için kullanılan değişken bir varlıktır.

Reserve Rights [RSR] Nedir?

Reserve Rights, Huobi Prime’da başarılı bir ilk değişim teklifinin (IEO) ardından Mayıs 2019’da piyasaya sürülen iki jetona sahip bir stabilcoin platformudur.

Reserve Rights, akıllı sözleşmeler tarafından kontrol edilen bir dizi varlık tarafından desteklenen bir Rezerv sabit parası (RSV) içeren ikili bir token sistemidir. Reserve Rights token (RSR), bir arbitraj planı aracılığıyla RSV’yi 1,00 $ fiyat hedefinde sabit tutmak için kullanılan ikinci belirteçtir.

Reserve Rights (RSR) token, RSV hariç, kararsızdır ve temel amacı, RSV’ye istikrar sağlamaktır. Reserve Rights sahiplerinin ekosistemin geleceğini belirlemeye yardımcı olmalarına izin vererek yönetişim fikirlerine oy vermek için de kullanılabilir.

Reserve Rights, Rezerv sabit parasını projenin farklı aşamalarında bir dizi varlıkla desteklemeyi, sonunda onu ABD doları sabitinden uzaklaştırmayı ve bunun yerine RSV belirteçlerinin teminat havuzunun kısmi sahipliğini tasvir ettiği alternatif bir yedek kaynak oluşturmayı amaçlıyor.

Reserve Rights [RSR] Kurucuları Kimdir?

Reserve Rights belirteci 2019’da ortaya çıktı ve üç işletmenin kurucu ortağı olan Reserve projesinin CEO’su Nevin Freeman tarafından geliştirildi. Projenin diğer kurucu ortağı ve CTO’su Matt Elder, kısa süre önce Google, uygulama arama motoru Quixey ve Linux Standard Base için hizmet verdi.

Reserve Hakkı Ağı 2019’da başlatıldı ve o zamandan beri ekibi büyük ölçüde genişledi ve şu anda Rezerv’i açık, büyük ölçüde ölçeklenebilir bir sabit para olarak kurmak için birlikte çalışan mühendisler, geliştiriciler ve hukuk ve uyumluluk uzmanları da dahil olmak üzere iki düzineden fazla kişiden oluşuyor.

Reserve Rights [RSR] Nereden Satın Alabilirsiniz?

Reserve Rights (RSR), şu anda yüksek likiditeye sahip popüler bir madeni paradır. Binance, Huobi Global ve OKEx gibi birçok tanınmış kripto para birimi değişim platformunda ticaret için erişilebilir ve Bitcoin (BTC), Tether (USDT) ve Ethereum (ETH) gibi önde gelen çeşitli kripto para birimleriyle takas edilebilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505