• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Function X (FX) Nedir, Nasıl Alınır?

Function X (FX) Nedir, Nasıl Alınır?

Function X (FX), Ethereum blok zincirinde çalışan bir kripto para birimidir. CoinMarketCap şu anda 66.010.987 USD canlı piyasa değeri ile 476. sırada yer alıyor.

Function X Hakkında

Şirket, Function X ağında standart finans ürünlerini yeniden yaratma üzerinde çalışıyor ve ayrıca dağıtılmış yatırım araçları ve parçalı bir ticaret platformu geliştirmeye devam ediyor. f(x) topluluğu, yeni mülk ve ticaret aracı listeleme karar sürecinden memnun olacaktır. Sistem, dünyanın her yerinden ekip üyeleri ve kodlayıcılar tarafından işbirliği içinde oluşturulacak ve test edilecektir.

Function X, blockchain tabanlı teknoloji sistemlerinin kullanımını ödeme bilgilerinin ötesine taşıyarak blockchain endüstrisi için tarihi bir anı müjdeledi. 10 Ekim 2018’de, Pitt Huang’ın XPhone’u tanıtması sırasında dünyanın en büyük ilk blockchain çağrısı yapıldı.

Function X (FX) Nedir?

Farklı ekosistemleri (Ethereum ve diğerleri) dahil ederek Function X üzerindeki orijinal emtiaların likiditesini ve değerlemesini artırıyoruz.  Şirket, Ethereum ile rekabet etmek yerine, varlık toplama sözleşmeleri sağlamak, Ethereum akıllı sözleşmelerine bağlanmak ve aynı anda her iki (ve daha fazla) zincire ilgi yaratmak gibi güçlü yönlerinden yararlanmayı amaçlıyor.

Function X Kurucuları Kimdir?

Bitwell’in CEO’su Jeff Young, on yılı aşkın deneyime sahip çok yönlü ekip üyelerinden oluşan bir ekip geliştirdi. 8 Ağustos 2018’de, Pundi X’in CEO’su ve Kurucu Ortağı Zac Cheah, Function X kavramını yayınladı ve duyurdu. CTO ve Pundi X’in Kurucu Ortağı Pitt Huang, dünyanın ilk blok zincirinin çalışan prototipini ortaya çıkardı.

XPhone, bireylerin türev ürünler, milyonlarca abone için eşzamanlılık tasarımı ve inanılmaz derecede düşük gecikme deseni eşleştirme motoru ile merkezi bir hizmet sağlayıcı uzmanlığına güvenmeden Function X blok zinciri ekosistemi hakkında arama eklemesine, SMS göndermesine, veri yüklemesine ve daha fazlasını yapmasına olanak tanır.

Function X FX’i Benzersiz Yapan Nedir?

Function X, hem dahili olarak hem de Ethereum gibi diğer zincirlerle zincirler arası işlemleri destekler. Function X, Ethereum blok zincirinde çalışan bir kripto para birimidir. Varlıklar, merkezi olmayan doğrulayıcılar kullanılarak f(x)Core ve farklı zincirler arasında güvenle taşınabilir.RR

Daha spesifik olarak, f(x)Core, tüm Function X ağının çekirdek ağı. Tüm varlıklar ve çapraz zincirler için ara bağlantı olarak adlandırılır. Function X, kullanıcılarına en iyi para transfer hızlarını, minimum işlem ücretlerini, varlıkları satma olanağını ve daha fazlasını sağlar.

Function X’i Nereden Satın Alabilirsiniz?

Function X FX jetonunun çok yönlü doğası aracılığıyla alım satım seçeneğinden yararlanma süreci, aşağıdakiler dahil borsalarda takasına izin verilerek daha da kolay ve güvenli hale getirildi; Upbit, KuCoin, Uniswap (V3), Bithumb ve Bitglobal.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505