• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Bloktopia (BLOK) Nedir, Nasıl Alınır?

Bloktopia (BLOK) Nedir, Nasıl Alınır?

Bloktopia, genel halk için bir Metaverse platformu ile ortaya çıkan birkaç sürükleyici teknoloji sağlayıcısından biridir. Meta Platforms Inc. ve Microsoft gibi şirketler hala geliştirme aşamasındayken, Bloktopia blok zinciri tabanlı VR dünyasına ve kripto para birimi BLOK’a olan talebin arttığını gördü.

Platformun benzersiz bir dayanağı var: Satoshi Nakamoto’nun orijinal teknik incelemesine göre, yalnızca 21 milyon Bitcoin’in çıkarılabileceğini kabul ederek 21 seviyeli bir gökdelen olarak tasarlandı. ReportsAndData’dan elde edilen rakamlara göre Metaverse 2028 yılına kadar 872,35 milyar dolarlık bir pazar olacak ve bu tür çabalar, 2022’nin en iyi metaverse platformları arasında yer alan Bloktopia gibi erken hareket edenler tarafından yürütüldü.

Bloktopia Nedir?

Bloktopia, kullanıcıların platformun kripto para birimi BLOK aracılığıyla kat planından belirlenmiş alanları satın alabilecekleri 21 seviyeli bir gökdelen olarak tasarlanmış bir Metaverse platformudur. Satoshi Nakamoto’ya göre, 21 milyona kadar Bitcoin arzı için sert bir sınır var. Kaynak kodundaki bir algoritma, Bitcoin madenciliğini bu noktanın ötesinde sınırlar, bu da onu kıt bir meta yapar ve ona gerçek dünya değeri atar. Benzer şekilde, Bloktopia’nın sınırlı gayrimenkulü ve yalnızca 21 katı veya katı olması, onu para birimini satın alan yatırımcılar ve kullanıcılar için değerli kılıyor.

Bloktopia, önde gelen bir blok zinciri konsorsiyumu olan Polygon Network tarafından desteklenmektedir ve geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamalar veya dApp’ler oluşturmak için kullanabilecekleri merkezi olmayan bir Ethereum ölçeklendirme platformu sunar. Bloktopia ve bugün mevcut olan diğer tüm Metaverse platformları, esasen Polygon aracılığıyla Ethereum üzerine inşa edilmiş dApp’lerdir.

Bloktopia’nın Temel Özellikleri Nelerdir?

Bloktopia’nın yeteneklerinin çoğu hala geliştirilme aşamasında olsa da, şimdiden birkaç temel özelliği kullanıma sunmuştur:

Reblok – Bloktopia’nın içinde, Rebloklar sanal gayrimenkul alımıdır. Bu işlemler, dünyadaki herkesin Bloktopia dünyasının bir parçasına sahip olmasına ve gelecekteki bir yatırım olarak mülk sahibi olmasına izin verir.

Joint Owned Bloktopia Enterprise (JOBE) – JOBE’ler, birkaç erken yatırımcının bir Reblok’a katılabileceği ilk halka arzlara benzer. Platform her ay birden fazla JOBE yürütür ve şu anda JOBE #37 ve #38 kullanıcıların kullanımına sunulmuştur. Bir JOBE, bir katta belirli sayıda lottan oluşacak ve önceden belirlenmiş sayıda kripto para birimi için satın alınabilecek. Kullanıcılar ayrıca normal kripto işlemlerinde olduğu gibi bir JOBE’nin küçük bir kısmını satın alabilirler.

Stake havuzları – Stake havuzu, birden fazla blockchain hissedarının kaynaklarını bir araya getirmesine ve bir varlıktan karlılık şansını artırmasına olanak tanır. Bloktopia, 90, 180 veya 360 gün sonra olgunlaşan birden fazla stake havuzunu kullanıcılara sunar ve katılımcılar bu süre boyunca tahakkuk eden karları paylaşabilir.

BLOK – BLOK, Metaverse platformundaki tüm işlemlere güç sağlayan temel kripto para birimi belirtecidir. 14 Şubat itibariyle, bir BLOK kabaca 0.019935 dolara eşitti ve bu da onu piyasadaki daha uygun fiyatlı tokenlardan biri haline getirdi.

Arazi satış portalı – Platform yakında VR arazi satışları için belirlenmiş bir portal başlatacak. Platformun farklı seviyelerine göz atabilir, kat planlarını görüntüleyebilir, farklı parsellerin fiyatlandırma ve karlılık faktörünü değerlendirebilir ve yatırım yapabilirsiniz. Gerçek dünyada olduğu gibi, gayrimenkul üst katlara çıkıldıkça daha pahalı hale geliyor.

Blokpad – Blokpad, Bloktopyalılar olarak adlandırılan yeni Bloktopia kullanıcıları için bir fırlatma rampası. Kullanılabilir iki seçenek vardır – VIP ve Essential – ve kullanıcılar bu ağ geçidinden ortamda hızla gezinebilir.

BLOK Token

BLOK token, kullanıcıların Metaverse’in birçok fırsatını keşfetmesini sağlayan bu projenin yerel bir kripto para birimidir. Sahipleri, gayrimenkulleri kişiselleştirmek ve avatarları kişiselleştirmek için geniş bir ürün yelpazesi ile iç pazarda eşyalar satın alabilecekler. Ayrıca Bloktopia’da gayrimenkul satın almanın veya kiralamanın tek yolu BLOK’u almaktır.

Bloktopia Kripto Nereden Alınır?

BLOK satın almanın en güvenli yolu Binance borsasıdır. Bu gözetimsiz borsa, 400’den fazla kripto para birimine erişim sağlayarak jetonlarınızı hiçbir gizli ücret olmadan dakikalar içinde almanızı sağlar.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505