• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Gemini Dollar (GUSD) Nedir, Nasıl Alınır?

Gemini Dollar (GUSD) Nedir, Nasıl Alınır?

Gemini Trust Company (Gemini), Şubat 2014’te oluşturulan ve kişiye dijital ürünleri satın alma, satma ve hatta elinde tutma seçeneği sunan bir dijital para birimi ticareti ve mütevelli heyetidir. Bir kripto para borsası olan Gemini, GUSD’yi başlattı. Mevcut CoinMarketCap sıralaması, 174.686,516 USD canlı piyasa değeri ile #284. Dolaşımda 174.645.068 GUSD madeni para var.

Gemini Dollar Hakkında

Gemini Dollar, Ethereum tabanlı bir ERC-20 belirtecidir. Güvenlik firması Trial of Bits Inc tarafından denetlenen akıllı sözleşmelere sahiptir. Stabilcoin, saygın New York Finansal Hizmetler Departmanı tarafından Eylül 2018’de piyasaya sürülmek üzere onaylandı. Paxos ile birlikte en eski sabit paralardan biri olarak kabul edilir. Gemini Trust Company, mevcut tokenlerin toplamına eşdeğer USD mevduatı tutar.

GUSD’nin güvenlik geliştirme sisteminde yaygın olarak multi-sig olarak bilinen çoklu imza teknolojisi kullanılmaktadır. Saldırılara karşı ekstra bir güvenlik katmanı ve daha düşük gecikme süresi ekler. Bulut depolamadan fon transfer etme süreci, sanıldığı kadar kolay değildir, yüksek güvenlikli protokollerde, kullanıcıların çoklu imzaları gereklidir.

Gemini Dollar Nedir?

Gemini Dollar, Ethereum ağına dayanan ve siber güvenlik şirketi Trail of Bits Inc. tarafından incelenen akıllı sözleşmelere sahip bir ERC-20 madeni paradır. Gemini Dollar, geleneksel bankacılık sistemleri ile genel olarak blok zinciri işi arasında düzenleyici uyumlu bir bağlantı oluşturmayı amaçlamaktadır.

Gemini Dollar Kurucuları Kimlerdir?

Cameron Winklevoss ve Tyler, tam adı Gemini Dollar olan (GUSD)’nin mucitleridir. Tyler Winklevoss, WinkDex’in başkanı ve Winkevoss Capital’in kurucu ortağı iken Gemini’nin kurucu ortağının babasıdır. Cameron Winklevoss, WinkDex’in CEO’su ve Winkevoss Capital’in ortak yaratıcısı ve GUSD’nin kurucu ortağıdır.

Gemini Dollar Benzersiz Yapan Nedir?

Gemini Dollar, tutarlı bir değeri koruma yeteneği ile kendisini Bitcoin ve diğer geleneksel kripto para birimlerinden ayırır. Bu, vahşi fiyat dalgalanmaları yaşayabilen Bitcoin’in aksine. Bu değerleme istikrarını sağlamak için bazı önlemler alınmaktadır. Bu, karmaşık hesaplama yoluyla veya USD, EUR hatta belki altın gibi fiat para birimleri gibi temel varlıklara bir değer bağlayarak gerçekleştirilebilir.

Gemini Dollar Nereden Satın Alabilirsiniz?

GUSD veya Gemini Dollar elde etmek için, alım satım sürecini kolaylaştırmak için aşağıdaki çeşitli borsalar vardır; Hoo, XT, DigiFinex, BitMart ve OKEx

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505