• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

OriginTrail (TRAC) Nedir, Nasıl Alınır?

OriginTrail (TRAC) Nedir, Nasıl Alınır?

Ethereum üzerine kurulu bir dağıtım ekosistemi olan OriginTrail, 2011 yılında geliştirildi ve tedarik yönetimi iş senaryolarına odaklanıyor. Yetkilendirilmiş OriginTrail dergi makalesine göre, ekosistem kurumsal kullanıcıların tedarik zincirlerini basitleştirmesine, ürün takibini geliştirmesine ve daha iyi veri güvenliği prosedürleri uygulamasına olanak tanır. PoS konsensüs yöntemi, temel blok zincirinin artan ölçeklenebilirliğini ve kullanılabilirliğini sağladığı için popülerlik kazanıyor. Sadece bu değil, aynı zamanda madencilik ERC-20 jetonları daha az elektrik ve bilgisayar kaynağı gerektirir, bu da onu daha esnek ve uygulanması kolay hale getirir.

OriginTrail Nedir?

TRAC artık küresel işletmeler, uluslararası standart kuruluşları, Avrupa Birliği hükümeti ve risk sermayesi firmaları tarafından kullanılmaktadır.

OriginTrail programcıları, kurumsal yazılım ve değişim bağlantıları aracılığıyla bitcoin satın alan ve kullanan işletmelerin sorununu da ele aldı. OriginTrail, yaygın olarak bilinen GS1 ve W3C protokollerini kullanmak üzere tasarlanmıştır. Bu, eski uygulamaların yanı sıra daha yeni hisse kanıtı sistemleri de dahil olmak üzere birçok kaynaktan gelen verilerin etkin bir şekilde senkronizasyonunu sağlar.

OriginTrail Kurucuları Kimdir?

OriginTrail, hepsi şirkette kilit pozisyonları elinde tutmaya devam eden üç kurucu ortak tarafından kuruldu. Genel müdür Toma Levak’tır. OriginTrail’i yaratmadan önce, profesyonel ilgi alanları program yönetimi ve sosyal girişimlerdi.

OriginTrail’in diğer kurucu ortağı ve yönetici ortağı Ziga Drev’dir. Drev, projenin nasıl gitmesi gerektiğine ilişkin çok çeşitli finansal öneriler sundu. Şirketin teknik direktörü Branimir Raki, OriginTrail kurucu ekibinin (CTO) bir diğer önemli parçasıdır.

OriginTrail Benzersiz Yapan Nedir?

OriginTrail Ethereum üzerinde çalıştığı için platform çok esnektir. Üreticiler, OriginTrail blok zincirini mevcut tedarik yönetimi çerçevelerine kolayca bağlayabilir. TRAC, yönetime en yüksek hızda güvenli veri paylaşımı sağlar.

Etkin veri değişmezliği elde etmek için Veriler ODN’de ilk kez yayınlandığında, verilerin kurcalamaya karşı korumalı parmak izi (kriptografik karma) elde edilir ve bir blok zincirinde depolanır; bu daha sonra içeriğin herhangi bir şekilde değiştirilmediğini doğrulamak için kullanılır. Son olarak, OriginTrail’in esnekliği, mühendislik ekiplerinin küresel ölçekte çalışmasına izin verdiği için çok sayıda iş geliştiricisinin ilgisini çekti.

OriginTrail Nereden Satın Alabilirsiniz?

Genellikle amples olarak bilinen Ampleforth madeni paraları, hem diğer kripto para birimlerine hem de fiat para birimlerine karşı çeşitli kripto para birimi platformlarında satın alınabilir ve takas edilebilir. Şu anda, KuCoin en popüler merkezi AMPL borsasıyken, Uniswap en belirgin dağıtılmış AMPL ticaretidir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505