• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

JOE (JOE) Nedir, Nasıl Alınır?

JOE (JOE) Nedir, Nasıl Alınır?

Merkezi ve merkezi olmayan borsalara güç sağlayan tokenler, geçtiğimiz yılın en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu ve bu eğilimin 2022’de daha da belirgin hale gelmesi muhtemel. JOE kripto para birimi, çok yenilikçi bir DEX’in yönetim belirteci olduğu ve hala oldukça düşük değerde olduğu için, ondan büyük ölçüde faydalanabilecek bir varlıktır. Ancak JOE tam olarak nedir ve JOE, uzmanların iddia ettiği gibi 2022’de yapmak için iyi bir yatırım mı?

JOE Kripto Para Birimi Nedir?

JOE, popüler Trader Joe merkezi olmayan borsaya güç sağlayan bir tokendir. Birçok blok zinciri meraklısı, JOE’nin iyi bir yatırım olduğunu düşünüyor çünkü bu, Trader Joe platformunda çok sayıda çeşitli amaca hizmet eden çok işlevli, yüksek fayda sağlayan bir belirteç.

Trader Joe, Avalanche (AVAX) blok zinciri üzerine kurulu ilk merkezi olmayan borsadır (DEX) . AVAX’ın 2021’in en hızlı büyüyen kripto varlıklarından biri olduğunu ve şu anda piyasa değerine göre en büyük 12. kripto para birimi olduğunu belirtmekte fayda var.

AVAX’ın popülaritesi artmaya devam ettiğinden, Trader Joe merkezi olmayan borsanın geleceği çok umut verici görünüyor. Sırasıyla Ethereum ve Binance Akıllı Zincir blok zincirleri üzerine kurulu Uniswap ve PancakeSwap gibi DEX’ler için yakında ciddi bir rakip haline gelmesi çok muhtemel.

Trader Joe, Haziran 2021’de kuruldu ve bu da onu kripto ekosistemindeki en yeni merkezi olmayan borsalardan biri yapıyor. Ancak, bu kadar kısa bir sürede bile, Trader Joe önemli bir başarı elde etmeyi başardı ve platform şimdiden 4 milyar doların üzerinde varlık biriktirdi. Bununla birlikte, Trader Joe DEX’in en ilginç özelliği ve blok zinciri analistlerinin JOE’nin iyi bir yatırım olduğunu düşünmesinin nedeni, bunun sadece başka bir merkezi olmayan borsa değil, Avalanche blok zinciri üzerine inşa edilmiş çok işlevli, güçlü bir DeFi platformu olmasıdır.

JOE Neden İyi Bir Yatırımdır?

Piyasadaki çoğu DEX, yalnızca geleneksel spot ticaret işlevselliği sağlamaya odaklanır – başka bir deyişle, çoğunlukla dijital para birimlerinin satın alınmasına ve satılmasına izin verir. Trader Joe farklıdır: tipik bir merkezi olmayan borsanın temel kullanılabilirliğinin yanı sıra, blok zinciri meraklılarına kaldıraçla kripto ticareti yapma ve gelişmiş DeFi özelliklerinden yararlanma olanağı sağlar.

Trader Joe, kesinlikle blockchain ekosistemindeki en DeFi odaklı kripto pazarlarından biridir. Trader Joe’nun misyonu, insanların çeşitli DeFi özelliklerini tek ve güçlü bir platformda kullanmalarına izin vermektir – buna takas, hisse senedi, verim çiftçiliği, borçlanma, borç verme ve kaldıraçlı ticaret gibi işlevler dahildir. Başka bir deyişle, JOE iyi bir yatırımdır çünkü size çeşitli farklı pasif gelir fırsatları sağlayabilir. Daha fazla JOE jetonu kazanmak için jetonları Trader Joe’daki likidite havuzlarında stake edebilir veya faiz kazanmak için JOE’yi Banker Joe merkezi olmayan borç verme platformunda ödünç verebilirsiniz.

JOE Nasıl Satın Alınır?

JOE coin Binance gibi borsalardan satın alabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505