• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Moonriver (MOVR) Nedir, Nasıl Alınır?

Moonriver (MOVR) Nedir, Nasıl Alınır?

Moonriver, Ethereum ağıyla uyumlu, ancak Kusama ağı ve birçok para zinciri altında oluşturulmuş gelişmiş akıllı sözleşme yetenekleri sunmaya odaklanan bir kripto ağ projesidir. Amaç, hem Ethereum hem de Kusama ağlarında oluşturulmuş uygulamalara daha fazla hız ve ölçeklenebilirlik sunmaktır.

Şimdiye kadar ana kullanımı, Moonbeam test adı altında Kusama, Ethereum ve ayrıca Polkadot için ölçeklendirme ve test alanı olarak çalışmaktır. Tüm bu ağlar ile hala en büyük DeFi ve NFT ağı olan ancak büyük hız ve ölçeklenebilirlik sorunlarından muzdarip olan Ethereum blok zinciri arasında yakınlık getirmesi bekleniyordu.

Ekip, ağ ve Moonbeam test alanı ile birlikte, ağın işletimi ve bakımında olan yerel belirteç MOVR’yi yarattı. MOVR token, işlem ücretlerini ödemek, akıllı sözleşme destek yürütmesi, düğüm doğrulayıcılarını teşvik etmek ve blok zincirindeki güncellemelere oy vermek için yönetişim belirteci olarak kullanılır.

Moonriver Nasıl Çalışır?

Daha önce bahsedildiği gibi, Moonriver ağının Ethereum, Kusama’nın parachainleri ve Polkadot ile entegre olabilen akıllı bir sözleşme uygulama platformu olarak hizmet etmesi öngörülüyordu. Buradaki fikir, DeFi ve NFT geliştiricilerinin, birçok sorunu nedeniyle, ERC-20 ve 721 jetonlarına dayalı yeni uygulamalar için alana sahip olmaları nedeniyle, ancak Kusama ve Polkadot parachainleri içinde, sonunda Ethereum’u geride bırakabilecek olmalarıdır.

Bu nedenle, Moonriver uyumlu dApp’ler, kullanıcılarına hızlı ve güvenli işlemler sunmak için işlem komisyonunu azaltabilir ve ölçeklenebilirliği büyük ölçüde artırabilir. Bu anlaşmanın geçmiş kısmı? Moonriver, geliştiricilerin dApp’ler için Ethereum akıllı sözleşmelerini yeniden yazmalarına gerek kalmadan bunu mümkün kılıyor ve bu da platformların benimsenme ve uygulanma şansını büyük ölçüde artırıyor.

Moonriver, Ethereum tabanlı uygulamaları daha verimli ve kullanımı kolay hale getirmek için Ethereum ağını Kusama ve Polkadot parachains’e entegre edebilen sözlerini tutan bir projedir. Bu geçişler, görünüşte şeffaf bir geçişle hem geliştiriciler hem de kullanıcılar için uygulanması son derece kolaydır. Birlikte çalışabilirlik önlemlerinin yalnızca Ethereum ile sınırlı olmadığını, ona bağlanan diğer herhangi bir blok zinciri olduğunu düşünürsek, gerçekten sınırsız potansiyele sahip bir projedir. Bu nedenle, Ethereum, Kusama, Polkadot ve diğerleri büyüdükçe, Moonriver devasa bir çapraz merkez platformuna dönüşebilir ve sonunda ana akım benimsenmedeki yerini alabilir.

Moonriver (MOVR) Satın Alma

  1. Kontrol etmek, satın almak istediğiniz Moonriver parası mı?
  2. Exchange’de hesap açın ve hesabınızı güvenceye alın
  3. Ödeme yönteminizi ekleyin
  4. Moonriver’a ne kadar para yatırmak istediğinize karar verin
  5. Moonriver’ınızı (MOVR) satın alın veya takas edin
  6. Doğru zamanda sat ve para kazan

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505