• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Divi (DIVI) Nedir, Nasıl Alınır?

Divi (DIVI) Nedir, Nasıl Alınır?

Divi, dijital para biriminin benimsenmesini hızlandırmaya çalışan bir blok zinciri girişimidir. CoinMarketCap sıralaması 397. sırada. Dolaşımda 2.507.266.428 DIVI silahı var.

Divi Hakkında

Divi’nin lehine, devrim niteliğindeki blok zinciri uygulaması ve kullanıcı dostu Akıllı Cüzdanlar, şirkete göre kripto para işlemlerini daha verimli, daha ucuz ve her zamankinden daha az hataya açık hale getiriyor. “Kripto kolaylaştı” sloganına uygun olarak Divi, kripto para birimlerini basit ve sorunsuz bir süreç haline getirmeyi ve böylece dijital varlıkları sıradan insanlar için daha erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor. Divi, tüketicilere tüm Divi uygulamalarında tek tip olan basit, sezgisel bir müşteri deneyimi sunarken, blok zinciri teknolojisinin karmaşık mekaniğini sahne arkasına koyarak bunu başarabileceğini iddia ediyor.

Divi Nedir?

Eylül 2018’deki başlangıcından bu yana, Divi projesi, Las Vegas’taki World Crypto Con’daki 2018 “Token Tank” etkinliğinde üçüncülük ve Omni Analytics tarafından en iyi masternode platformu olarak seçilmesi de dahil olmak üzere bir dizi alkış aldı. Divi, Bitcoin’in işlem bant genişliğinin 10 katına sahip olduğunu iddia ediyor, ancak bunu, kriptoyu neredeyse hızlı bir şekilde aktarmak için yan kanalları kullanan kendi Bitcoin Bulut Altyapısı varyantıyla daha da genişletmek istiyor.

Divi Kurucuları Kimlerdir?

Geoff McCabe, Michael Greenwood ve Nick Saponaro Divi’nin kurucu üyeleridir. Michael Greenwood eskiden Divi’nin CTO’su olarak görev yapıyordu. Son olarak, Nick Saponaro, Ocak 2019’da CIO’ya yükseltilmeden önce eskiden Divi’nin ana tam kapsamlı geliştiricisiydi – bugün hala bu pozisyonda bulunuyor. Nick, Divi’nin blok zinciri ve Akıllı Cüzdan geliştirme ekiplerinden sorumludur ve Divi’nin stratejik hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için bir geliştirici olarak uzmanlığını kullanır.

Divi Benzersiz Yapan Nedir?

Divi, kendisini “kripto endüstrisindeki en büyük ve en kazançlı zorluklardan” bazılarını çözmeyi amaçlayan “yeni bir çözüm” olarak görüyor. Sonuç olarak, kendisini diğer girişimlerden ayırmaya yardımcı olan bir dizi ayırt edici özelliği benimsemiştir.

Divi’deki tek tıklamalı bir masternode kurulum aracı, bireylerin platformun siber güvenliğini paylaşırken karşılığında teşvikler kazanmalarını sağlar. Divi masternode’ları, basit fiyatlandırma ile çeşitli seviyelerde sunulur. En üst düzey masternodlar, yüzde 25.8’lik bir rapor edilmiş APR’ye sahiptir.

Divi Nereden Satın Alabilirsiniz?

DIVI, artık en önemlileri BitMax ve Bithumb Global olan birkaç borsa platformunda satın alınabiliyor ve alınıp satılabiliyor. DIVI, Ocak 2021 itibarıyla Bitcoin (BTC), Tether (USDT) ve XRP ile takas edilebilir. Şu anda doğrudan DIVI – fiat ticaret eşleşmeleri mevcut değil.

Özetle, Divi DIVI’nın güvenli, çeşitli ve uygulanabilir işlem politikaları aracılığıyla kolaylık sağlayarak çevrimiçi tüccarları küresel çapta lüks ticaret yapmaları için kutsadığını söylemek daha güvenlidir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505