• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Coin98 (C98) Nedir, Nasıl Alınır?

Coin98 (C98) Nedir, Nasıl Alınır?

Coin98, kullanıcılara zincirler arası takas, stake ve verim çiftçiliği yetenekleri sağlayan merkezi olmayan bir finans (DeFi) platformudur. CoinMarketCap sıralaması 219. Dolaşımda toplam 1.000.000.000 C98 madeni para olmak üzere 185.000.000 C98 madeni para bulunmaktadır.

Coin98 Hakkında

Coin98 borsası kendisini, diğerleri arasında Ethereum, Binance Smart Chain, Solana, Avalanche ve Tron dahil olmak üzere çeşitli blok zincirlerindeki varlıkları destekleyen çok zincirli bir likidite toplayıcı olarak tanımlıyor. Coin98 ayrıca hem mac’lerde, hem bilgisayarlarda hem de akıllı telefonlarda 25’in üzerinde farklı ağı destekleyen bir cüzdana sahiptir.

Küresel açık bir finansal sistemin olmaması nedeniyle, Coin98 ekibi yetersizliği misyon edindi. Buna karşılık ekip, merkezi olmayan finansman için tek pencereli bir çözüm olarak kolaylaştırmak için yalnızca işinin önemini anladı. hisse kazanma, zincirler arası takaslar ve verim çiftçiliği.

Coin98 Nedir?

Coin98, 20’den fazla blok zincirini ve yerel varlıklarını destekler ve kullanıcıların kendilerine sunulan çeşitli alternatifleri keşfetmelerine olanak tanır. Coin98’in konsepti 2020’nin başlarında şekillenmeye başladı.

Merkezi olmayan finans, kullanıcıların dikkati ve değeri açısından yeni zirvelere ulaşırken, yeni bir proje başlatmak için uygun bir zaman gibi görünüyordu. Coin98 Ventures kolu, blockchain ve merkezi olmayan finans uygulamaları üzerinde çalışan geliştiricileri bulmaya ve onlara yardım etmeye kendini adamıştır.

Coin98 Kurucuları Kimdir?

Thanh Le (THORChain, Band Protocol ve Alpha Finance’in ilk yatırımcılarından biri) ve Vinh The Ngyuyen, Coin98 kurucuları (Kytek Software) arasında yer alıyor. Kytek Software’in kurucularından biri olan Khiem Dang, şirketin CTO’su.

Coin98 Benzersiz Yapan Nedir?

Coin98, 20’den fazla farklı blok zincirini destekleyerek endüstri standardının ötesine geçti. Çeşitli ağlar arasında takas ve aktarıma izin veren zincirler arası bir köprü olan Space Gate, bunu mümkün kılar. Zaten birkaç değişiklik aldı ve önümüzdeki aylarda gelişmeye devam edecek. Ayrıca, birkaç blok zincirinde stake etmeyi kolaylaştıracak C98 madeni para sunumu da var. Coin98, istikrar için yeni AMM’ler ekleyerek ve ek zincirler arası köprüler uygulayarak tüm ekosistemini iyileştirebilir ve diğer blok zinciri sistemlerindeki DeFi girişimlerine daha fazla dikkat çekebilir.

Coin98 Nereden Satın Alabilirsiniz?

Binance’in açıklamasına göre Coin98 ticareti satıştan sonra başlayacak. Ekip, Binance Launchpad aracılığıyla token dağıtırken, proje şimdiden 73.000’den fazla kayıtlı katılımcının dikkatini çekti ki bu olağanüstü bir sayı.

Kripto para yatırım faaliyetleri alanında sadece sayılabilir bir geçiş ayında %100 civarında gerçekleşen katıksız değerlemenin ardından, kripto para birimleri belirsiz piyasa yapıları nedeniyle yoğun bir değer kaybı yaşadı. Bu nedenle, Coin98 C98 jetonlarının jeton başına neredeyse 3,82 ABD Doları değerinde tüm zamanların en yüksek çeviri hacmine yükseltildiğini belirtmek için yeterince geniş. Farklı ticaret para birimlerinin artan değerleriyle karşılaştırıldığında, Coin98 C98’in değeri, paydaşların ve gelecekteki yatırımcıların gözünde değerini kanıtlamak için yeterlidir. Buna ek olarak, C98 açıkça tüccarlar için ticareti ekonomik olarak uygun hale getirdi.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505