• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Serum (SRM) Nedir, Nasıl Alınır?

Serum (SRM) Nedir, Nasıl Alınır?

Serum, kripto para birimini değiştirmeyi ve kullanmayı kolaylaştırarak dünyayı dönüştürmeye yönelik ciddi bir çabanın parçasıdır. Madeni para, kripto dünyasının en yeni milyarderlerinden biri tarafından yönetilen vizyoner, iddialı bir ekosistem girişiminin parçası. Serum (SRM) ilginizi çekti, ancak ne olduğundan veya nereden başlayacağınızdan emin değil misiniz? Merak etme; bu faydalı yazıda size proje hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğretecek ve sizi mevcut en kullanıcı dostu ticaret deneyimine dalmaya hazırlayacaktır.

Serum Hakkında

Serum, Eter’e benzer şekilde çalışır. Diğer paralarla aynı şekilde tutulabilir, takas edilebilir ve takas edilebilir. Serum ekibi, akıllı sözleşmenin yürütülmesini kolaylaştırmak için Solana’nın sanal makinesini bile kullanıyor.

Serum, tüccarlara her sipariş üzerinde tam kontrol sağlayan, merkezi olmayan, otomatikleştirilmiş bir tam sipariş defteri sunar. Serum, tam Ethereum ve Solana entegrasyonu nedeniyle daha hızlı ve daha verimlidir ve bu da ERC20 belirteçleriyle çalışmasına izin verir. Fiziksel olarak çözülen zincirler arası sözleşmeler, sentetik varlıklar üzerindeki DeFi’yi marj etmeyi kolaylaştırır. SerumBTC, Bitcoin (BTC) ERC20 veya Solana tabanlı belirteçler üretmek için bir paradigma iken, SerumUSD, merkezi olmayan USD sabitli bir sabit para oluşturmak için bir modeldir.

Serum artık 1 milyon jetonluk MegaSerum cinsinden erişilebilir. SRM dosyaları MSRM dosyalarına dönüştürülebilir ve bunun tersi de mümkündür. Serum Vakfı 1.000 MSRM tedarik limiti belirlemiştir. MSRM token sahipleri, Serum ekosisteminin yönetimine benzersiz erişime sahiptir. Serum jetonları öncelikle Serum DEX’te kullanılır.

Serum Nedir?

Serum, merkezi olmayan finansa (DeFi) yüksek hız ve ucuz işlem maliyetleri sunan merkezi olmayan bir borsadır. Solana blok zincirinde çalışır ve izin gerektirmez.

Serum, yetersiz ademi merkeziyetçilikten kaynaklanan mevcut DeFi alanının zayıflıklarını gidermek için tasarlandı. Tamamen merkezi olmayan olduğunu iddia ediyor ve zincirler arası ticaret ve müşteri (KYC) gereksinimlerinizi bilmeden gözetimsiz bir borsada çalışıyor. Solana, saniyede 50.000 işlem hızına sahip web ölçeğinde bir blok zinciridir. Bu, iyimser eşzamanlılık kontrolüne izin veren doğrulanmış bir gecikme işlevi olan SHA 265 karma zinciri kullanılarak gerçekleştirilir.

Serumun Kurucuları Kimdir?

Sam Bankman-Fried, Serum’un kurucu ortağıdır. Aynı zamanda Alameda Research nicel ticaret işinin kurucu ortağı ve FTX bitcoin türevleri piyasasının CEO’sudur. Bankman-Fried daha önce The Center for Etkili Altruism için geliştirme direktörü ve Jane Street’te bir tüccar olarak çalıştı. Bankman-Fried, MIT’den fizik alanında lisans derecesi aldı.

Serumu Eşsiz Kılan Nedir?

Serum, dağıtık mimarisi nedeniyle farklıdır. Kripto paraların tamamen dağıtılmış blok zincirlerinde tutulmasına rağmen, çoğu borsa sadece normal web siteleridir. Sonuç olarak, müşterilerin bilgileri ve kripto saklama dolapları tehlikeye girebilir. Son beş yıldaki yüksek profilli bitcoin hırsızlıklarının neredeyse tamamı, merkezi kripto para borsalarını hedef aldı. Serum gibi merkezi olmayan bir borsada işlemleri kabul edecek veya reddedecek, aşırı işlem ücretleri uygulayacak veya tüketicileri güvenlik endişelerine maruz bırakacak merkezi bir otorite yoktur.

Serum’un Solana tabanlı bir kripto para birimi olarak konumu, onu diğer kripto para platformlarından ayıran ikinci özelliktir. Bu, geleneksel dijital para birimleri için artık erişilemeyen çok çeşitli işler için uygun olduğu anlamına gelir. Solana’nın ölçeklenebilirliği, diğer para birimlerine göre büyük bir avantajdır.

Serum, Solana blok zinciri üzerine kurulduğu için işlemler daha hızlı hale geliyor. Solana saniyede 50.000 veya daha fazla işlem gerçekleştirebilir, ancak Ethereum saniyede yalnızca 15 ila 30 işlem gerçekleştirebilir.

Serumu (SRM) Nereden Satın Alabilirsiniz?

Stabilcoin çözümü, hissedarların sabit para yatırmalarını ve çekmelerini sağlar. Serum (Serum) tokenleri artık Gate.io, Binance, OKEx, HBTC, BitZ ve Xtheta Global gibi birçok üst düzey platform dahil olmak üzere iki düzineden fazla borsada satın alınabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505