• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

WazirX (WRX) Nedir, Nasıl Alınır?

WazirX (WRX) Nedir, Nasıl Alınır?

WazirX, son zamanlarda Hintliler arasında çok popülerlik kazanan bir kripto para borsasıdır. Çünkü dikkat çekici özellikleri bu kadar kısa sürede herkesin merakını cezbetmiştir ve onu veya hizmetlerinden faydalanmak oldukça basittir. Şirketin ana hedefi, kendisini Hindistan’ın en güvenilir Bitcoin borsası olarak kurmaktır.

Bu kişiler, tam bir kripto borsası başlatarak ve ayrıca çok çeşitli kripto para birimlerini destekleme sözü vererek yanıt verdiler. WRX, tıpkı bugün Bitcoin ve diğer kripto para birimleri gibi WazirX tarafından üretilen bir simgedir. Toplamda 1 Milyar WRX jeton üretilecek. WazirX’in yardımcı program belirteci WRX, WazirX ekosisteminin temeli olarak hizmet eder.

WazirX Nedir?

WRX, tüm WazirX ekosisteminin omurgası olarak hizmet etmeyi amaçlamaktadır. Binance’in kendi blok zinciri olan Binance Chain, jetonu dağıtmak ve vermek için kullanılır. WazirX, Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Ripple gibi dijital para birimlerini satın almanıza, satmanıza ve ticaret yapmanıza izin veren bir Hint kripto para borsasıdır. WazirX’in bir kripto borsası olarak sürdürülebilirliği, WRX tokenlerine bağlıdır. WazirX’in Hindistan’daki popülaritesi arttıkça, WRX’e yapılan bir yatırım hem yatırımcılara hem de WazirX’e fayda sağlayacaktır.

Jetonunuz varsa, önemli ücret indirimi ve diğer avantajlar elde edebilirsiniz. WRX’in amacı, topluluğu WazirX’in yaratılmasına dahil etmek ve aynı zamanda katkıları için onlara ödeme yapmaktı.

WazirX’in Kurucuları Kimlerdir?

2018 yılında piyasaya sürülen WazirX, 400.000’den fazla kullanıcı ve 4.6 ortalama uygulama puanı ile Hindistan’ın en hızlı büyüyen kripto para borsası olduğunu iddia ediyor. WazirX, Binance ekosisteminin bir parçası olan bir kripto para birimidir. WazirX ve Binance, 50 milyon dolarlık ‘Hindistan için Blockchain’ fonunun kurulduğunu duyurdu. WazirX, adları Nischal Shetty, Sameer Mhatre ve Siddharth Menon’u içeren bir grup özel tüccar ve blok zinciri uzmanı tarafından kuruldu.

Sameer Mhatre, Crowdfire’ın kurucu ortağı ve eski bir Network 18 çalışanıdır. Teknolojinin tüm yönlerini denetler. Tam kapsamlı bir geliştirici ve tasarımcı bir arada. Java ve JS’nin büyük bir hayranıyım. Çalışmadığı zamanlarda TopCoder oynuyor ve programlama bilmecelerini çözüyor.  Diğer bir kurucu ortak olan Siddharth Menon, WazirX’te Heads Product olarak çalışıyor. Diğer şeylerin yanı sıra dünyanın ilk otomatik sipariş eşleştirme P2P alışverişini geliştirdi. Merkezi olmayan ve açık bir ekonominin uygulanmasına inanır

WazirX’i Benzersiz Kılan Nedir?

WazirX, milyonlarca işlemi işleme kapasitesine sahiptir. Talepteki dalgalanmaları karşılamak için birkaç saniye içinde ölçeklenebilir. WazirX, Web, Android ve iOS mobil uygulamalarının yanı sıra Windows ve Mac yazılımları da dahil olmak üzere tüm platformlarda tutarlı ve sağlam bir ticaret deneyimi sağlar. WazirX platformunda işlem yapmak, bayılacağınız ışık hızında bir deneyimdir! Milyonlarca insanın kullandığı bir teknoloji geliştirdik ve bu bilgi bu muazzam alışverişi yaratmamızda bize yardımcı oldu.

WazirX’in tescilli eşler arası ticaret ağı, alıcıları ve satıcıları anında birbirine bağlayan dünyanın ilk otomatik eşleştirme P2P motorudur. Müşteriler USDT için sipariş verir ve doğrudan tedarikçiye ödeme yapar. WazirX daha sonra teminatlı USDT’yi alıcının güvenli cüzdanına otomatik olarak gönderir. WazirX’in parasının yüzde 95’i soğuk hava deposunda tutuluyor. Tüketici hesaplarına daha fazla güvenlik sağlamak için platformda iki adımlı bir doğrulama aracı da mevcuttur. Aynı zamanda çok imzalı bir cüzdan teknolojisi kullanır ve KYC/AML düzenlemelerini harfiyen yerine getirir.

WazirX Nereden Satın Alabilirsiniz?

WazirX’i satın almakla ilgileniyorsanız, şu anda kullanabileceğiniz en iyi borsalar Binance, FTX, HitBTC, Bitcoin.com Exchange ve Gate.io’dur.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505