• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Raydium (RAY) Nedir, Nasıl Alınır?

Raydium (RAY) Nedir, Nasıl Alınır?

Raydium, Solana blok zinciri (DEX) üzerine kurulmuş Serum değişimi için otomatik bir araç piyasası yapıcısı (AMM) ve nakit akışı sağlayıcısıdır. CoinMarketCap şu anda 707.378.097 USD canlı piyasa değeri ile 109. sırada yer alıyor.

Raydium Hakkında

Raydium, diğer AMM’lerin aksine, merkezi bir limit emir defterine zincir üzerinde likidite sağlar; bu, Raydium’a yerleştirilen fonların Serum’un emir defterlerinde bulunan limit emirlerine dönüştürüldüğü anlamına gelir. Toplam 555.000.000 RAY coin dolaşım arzına ve 69.869.181 RAY coin dolaşım teslimatına sahiptir.

Raydium LP’ler artık Serum’un tüm sipariş akışının yanı sıra mevcut likiditelerine de girebiliyor. Tüm kripto ekosistemi, ölçeklenebilir, esnek ve kolayca uyarlanabilir bir protokol talep ediyor. Radyum bu düşünceyle yaratıldı.

Raydyum RAY Nedir?

Raydium, hızlı ve ucuz işlemleri kolaylaştırmak için Solana ve Serum Dağıtılmış alışverişin işlevselliğinden yararlanır. Raydium, nakit akış havuzlarıyla birlikte Serum Merkezi Olmayan borsada sermaye rezervlerine erişme fikrini sunan robotik bir piyasa yapıcıdır.

Solana, saniyede 65.000 işleme varan gök gürültüsü oranları, 400 ms’lik blok durumları ve 0,01 ABD Dolarından düşük medyan işlem maliyetleri nedeniyle DeFi’de öne çıkıyor. Raydium, Solana vizyonuna inanıyor gibi görünüyor ve gelecekteki De-Fi’yi güçlendireceğine inanmayı seçiyor.

Raydium Kurucuları Kimlerdir?

Raydium’un Teknoloji Şefi ve Geliştirme Takımı lideri XRay’dir. X, ticaret ve azaltılmış gecikme sistemleri mimarı olarak geleneksel ve kripto pazarlarında 8 yıllık deneyime sahiptir.

Raydium’un genel stratejisi, süreçleri, cihaz yönü ve kurumsal gelişimi AlphaRay tarafından yönetiliyor. Hesaplamalı emtia ticaretinde bir geçmişe sahip olan Alpha, 2017’de kripto para birimleri yaratma ve nakit akışı ayırmaya geçti. GammaRay, pazarlama ve iletişimin yanı sıra stratejik plan ve ürün geliştirmeden sorumludur. Gamma’nın Raydium’dan önce sanal para birimindeki birincil odak noktası, bilimsel analiz ve gönüllü ticaretti.

Raydium Benzersiz Yapan Nedir?

Raydium’un yerel jetonunun benzersizliği, sistem tarafından müşterilere sunulan aşağıdaki özelliklerde oldukça belirgindir.

  • İşlem ücretleri için belirlenen protokollere göre daha fazla fayda elde etmek için stake etme özelliği
  • Özgün ancak hatasız IDOP tahsisleri elde etmek için müşterilerden stake etmeleri istenir
  • Potansiyel müşterilerin kalıcı müşterilere dönüştürülmesini kolaylaştırmak için özgür ve adil olmak için, Raydium’un protokol kararları almaya yönelik yönetişim sistemi, yönetişim oylama sistemi aracılığıyla dia’dır.

Raydium Nereden Satın Alabilirsiniz?

RAY, artık kripto para birimi ve sabit para çiftleri ile artan sayıda sinyalde kullanılabilir. Raydium.io, FTX.com ve gate.io en likit borsalar arasındadır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505