• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Aragon (ANT) Nedir, Nasıl Alınır?

Aragon (ANT) Nedir, Nasıl Alınır?

Hemen hemen tüm kuruluşlar, belirli temel yönetim görevlerini paylaşırlar. Alıcılara mülkiyet vermeli, yatırımcıların yönetim konularına katılmalarını sağlamalı, fon yaratmalı, personele ve ortaklara bir oylama sistemi aracılığıyla ödeme yapmalı ve finans ve güvenlik yönetimi için idari güç oluşturmalıdırlar. Bu özellikler, platforma katılan tüm yeni kuruluşlar için Aragon dApp’e dahil edilmiştir.

Aragon (ANT) Nedir?

Aragon, Ethereum tabanlı bir genel muhasebe yazılımı projesidir. Merkezi olmayan, tamamen bağımsız gruplar kurmak ve yönetmek için kullanılır. Aragon organizasyonu, Aragon müşterisi ve Aragon sistemi, Aragon platformunun üç temel bileşenidir.

Aragon Organizasyonu, madeni para borsaları aracılığıyla elde edilen gelirleri dağıtarak ve koruyarak Aragon sistemini çalıştıran sıfır kârlı altyapıya dayalı bir projedir. Aragon sistemi, müşteriler arasında bilgi alışverişini ve Aragon’un temsil ettiğini iddia ettiği halka açık muhasebe topluluğu içindeki yardımı destekler ve teşvik eder. Aragon müşterisi, DAO’ların kurulması üzerinde çalışan yazılım geliştiriciler için standart bir araçtır.

ANT, Aragon platformunun önerilere oy verme ve sistem yönetimine katılma dahil olmak üzere çeşitli kullanımları destekleyen yerli parasıdır. Aragon Temsilcisi yazılımı ve Ethereum akıllı sözleşmeleri, merkezi olmayan bir organizasyonun Aragon platformuna dayalı kişisel bağlantılar kurmasını sağlar. Aragon, merkezi olmayan organizasyon sistemlerini etkinleştirdiği ve DAO müşterilerini Ethereum ağı üzerinden bağladığı için türünün tek örneği bir girişimdir.

ANT’nin Kurucuları Kimlerdir?

Aragon platformu, 2016 yılında Luis Ivan Cuende ve Jorge Izquierdo tarafından oluşturuldu. Çift ayrıca Aragon Organisation ve Aragon One’ı da oluşturdu. Aragon One, Aragon platformuna güç sağlayan firmadır ve ona yardımcı olur.

2017 yılında, yaratıcının grubu bir jeton lansmanı düzenledi, ANT jetonları sattı ve lansman sırasında 25 milyon dolara eşit olacak 275.000 ETH topladı. Ethereum platformunda, proje 2018’de halka tanıtıldı. Müşteriler, 2020’den bu yana ücretlerde minimum yakıt tüketen ve ANT için meta aktarım kullanan Aragon V2’ye güncelleme yapma seçeneğine sahip oldu.

ANT Neden Benzersiz Olarak Kabul Edilir?

Aragon, DAO’lar oluşturmanıza, çalıştırmanıza ve yönetmenize izin vermesi bakımından benzersizdir. Bu zor bir girişimdir, ancak Aragon bunu mümkün olduğu kadar kullanıcı dostu olarak tutar. DAO yapımı için önceden yüklenmiş işlevselliğe sahip bir akıllı sözleşme platformu olan Aragon’s, kullanıcıların ve programcıların bağımsız merkezi olmayan organizasyonlarını Aragon platformunda hızla kurmalarına olanak tanır.

Aragon, merkezi olmayan organizasyonları inşa etmeyi ve sürdürmeyi basitleştirerek, halka açık defter tabanlı ekonominin ve DAO topluluğunun büyümesine yardımcı olur. Platformda yer alan DAO’lar bağlanabilir ve kullanıcılar çeşitli amaçlar için merkezi olmayan kuruluşlar oluşturabilir. Aragon, bitcoin piyasasına değer katan harika bir konsept.

Aragon Nereden Satın Alınır?

ANT, birkaç büyük kripto para borsasında bulunabilir. Ne yazık ki, ANT’yi satın almak için doğrudan bir nakit portalı yok. ANT satın almak istiyorsanız, ilk etapta BTC veya ETH satın almanız gerekecek, çünkü bunlar kripto para birimi için ana ticaret kombinasyonları.

Özetle, ARGON Binance Akıllı Zinciri üzerinde çalışan bir BEP-20 madeni para olduğundan, satın almanın en hızlı yolu ETH’nizi Binance’e (veya aşağıda ABD’li alıcılar için listelenen ticaret pazarlarından birine) aktarmak olacaktır. BNB, ardından Binance Smart Chain aracılığıyla cüzdanınıza aktarın ve PancakeSwap’ta BNB’nizi ANT için değiştirin.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505