• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Request (REQ) Nedir, Nasıl Alınır?

Request (REQ) Nedir, Nasıl Alınır?

2017’de tanıtılan Request (REQ) yardımcı programı belirteci, Request Ağının performansını ve kararlılığını sağlar. Request Ağı, herkesin güvenli bir şekilde para talep edebileceği ve alabileceği Ethereum tabanlı merkezi olmayan bir ödeme sistemidir. 257.213,972 USD’lik canlı piyasa değeri ile mevcut CoinMarketCap sıralaması 190. sırada. Dolaşımda 999.983.984 REQ jeton potansiyel tahsisi ile 999.881.816 REQ jeton var.

Request REQ hakkında

Request, her benzersiz yargı alanının ticaret kurallarına uygunluğu sağlamak için dünyanın dört bir yanından gelen düzenlemelerle iç içedir. Her adım, Request ağında günlüğe kaydedilir ve kaydedilir; bu, ilgili herkesin muhasebe amacıyla tüm faturaları ve ödemeleri rahatça takip etmesine olanak tanır.

Bir kullanıcı bir ödeme talebinde bulunduğunda, ödemenin hangi adrese gönderileceğini ve ne kadara mal olacağını belirtir. Kullanıcı ayrıca basit bir talebi faturaya dönüştürerek ödemenin hüküm ve koşullarını belirleyebilir. Bundan sonra kullanıcı ödeme talebini karşı taraf ile paylaşabilir.

Request Nedir?

Request Ağı, kullanıcılara verileri üzerinde daha fazla güvenlik, gizlilik ve kontrol sağlamak için Ethereum ve IPFS gibi merkezi olmayan blok zincirleri kullanır. Platformda, blok zinciri ağında bir değişiklik yayınlamakla ilişkili bir maliyet olan işlem ücretleri vardır. İşlem ücretleri, madencileri ağın durumu hakkında bir fikir birliği oluşturmaya teşvik etmeyi amaçlar.

Blok zinciri teknolojisinin uygulanması, üçüncü taraf işlemcilere olan ihtiyacı da ortadan kaldırarak işlem maliyetlerinin düşmesini sağlar. Request Ağı, tüketicilere kişisel veriler üzerinde daha fazla güvenlik, gizlilik ve sahiplik sağlamak için Ethereum ve IPFS dahil olmak üzere otonom blok zinciri teknolojisini kullanır.

Request Kurucuları Kimdir?

Christophe Lassuyt ve Etienne Tatur, Request’in yaratıcılarıdır. Request’in baş mali sorumlusu artık Christophe Lassuyt. Bu işe başlamadan önce MONEYTIS’in kurucu ortağıydı. Request’in araştırma başkanı, saygın Etienne Tatur. MONEYTIS’in kurucu ortağı ve QOBUZ’da baş geliştirici olarak çalıştı.

Binance indirim kodu

Request Benzersiz Yapan Nedir?

Talebin önemli avantajlarından biri, işlemlerin manuel olarak değil otomatik olarak oluşturulmasıdır. Kullanıcıların hesap bilgilerini göndermeleri gerekmez.

REQ, Metamask, MyEtherWallet, Ledger, imToken, Trezor, Atomic Wallet, Jaxx Liberty ve Trust Wallet gibi cüzdanlarda tutulabilir. Buna ek olarak, REQ ücretinin bir kısmı, mevcut arz ve döviz kurları tarafından belirlenen bir oranda yakılır.

REQ Talebi Nereden Satın Alabilirsiniz?

REQ’yu farklı borsalarda almak veya satmak için doğrudan aşağıdaki borsalara yönelebilirsiniz; Binance, Huobi Global, Uniswap (V2) ve son olarak Bitfinex.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505