• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Powerledger (POWR) Nedir, Nasıl Alınır?

Powerledger (POWR) Nedir, Nasıl Alınır?

Powerledger, enerji ve çevresel emtia ticaretini kolaylaştıran blok zinciri tabanlı bir teknoloji firmasıdır. CoinMarketCap sıralaması #281. Maksimum sirkülasyon sayısı 457.585.997 POWR jetonudur.

Powerledger Hakkında

Powerledger (POWR), yerel toplulukların aracıların yardımı olmadan komşularına güneş enerjisi satmasına ve dağıtmasına izin vererek küresel enerji sektörünü bozmak amacıyla Mayıs 2016’da başlatılan blok zinciri tabanlı bir platformdur.

Tüketiciler, bir uygulama sunucusunun yaşadığınız yerde bu hizmeti açık kaynak olarak kullanmasına izin verildiği kadar hızlı bir şekilde elektrik satın almak için POWR jetonlarını kullanabilecekler. Bununla birlikte, POWR belirtecinin birincil amacı, Uygulama Ana Bilgisayarlarının Power Ledger platformuna erişme yetkisine izin vermek ve üreticiler ile alıcılar arasında enerji ticaretini kolaylaştırmaya başlamak için bir Sparkz havuzu elde etmektir.

POWR belirteci, program ana bilgisayarlarının ve tüketicilerin ağa erişmesini sağlar. Bir ana bilgisayar gerekli POWR’ye sahip olmadığında, platforma erişemez. POWR, Ethereum Smart Bond pazarında satın alınabilir.

Powerledger Nedir?

Avustralya’da bulunur ve istikrarlı ve ucuz gücü teşvik eder. Ethereum ağı tarafından desteklenen Power Ledger, eşler arası enerji piyasaları için bir sistemdir. Power Ledger iki blok zinciri düzeyinde çalışır ve her biri farklı bir amaca sahip olan Power Ledger (POWR) belirteci ve Sparkz olmak üzere iki para birimi kullanır. Platform, Ethereum blockchain ağına ve Ecochain tescilli konsensüs protokolüne dayanır.

Powerledger’ın Kurucuları Kimdir?

Jemma Green, Dave Martin, John Bulich ve Jenna Conroy, Power Ledger’ı (POWR) birlikte geliştirdi. Dr. Jemma Green, Power Ledger’ın CEO’sudur. Dave Martin, Power Ledger’ın genel müdürüdür.

Power Ledger’ın teknik direktörü John Bulich iken, Jenni Conroy, Power Ledger’ın kurumsal sekreteridir. Tüm bu kurucuların ve üyelerin etkin koordinasyonu ve ekip çalışması sayesinde PowerLedger, hissedarların ve yatırımcıların gözünde sürdürülebilir bir başarı kazanmıştır.

Powerledger’ı Benzersiz Kılan Nedir?

Power Port, uGrid, xGrid, C6, C6+ ve Asset Germinator, Power Ledger tarafından sunulan altı üründür. Şebeke kullanımı yoluyla, tüm bu ürünler çeşitli enerji alternatifleri sağlar. Müşteriler mevcut elektrik altyapısı üzerinden enerji alıp satabilmektedir. Bu, eşler arası ticaret yoluyla gerçekleştirilir.

Binance indirim kodu

Powerledger Nereden Satın Alabilirsiniz?

Protokolün yerli parası, büyük kripto para borsalarında satın alınabilir. Binance, OKEx, MXC, Bilaxy ve Uniswap gibi platformlarda GHST, diğer tokenlerle eşleştirilir. Binance, Ethereum (ETH) ve Binance USD (BUSD) ile eşleştirirken, MXC onu Tether (USDT) (USDT) ile bağlar. Uniswap ise GHST’yi WETH ile birleştirir.

Powerledger POWR, güvenli, çeşitli ve uygulanabilir işlem politikaları aracılığıyla kolaylık sağlayarak, çevrimiçi tüccarları dünya çapında lüks ticaretin keyfini çıkarmaları için kutsadı.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505