• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Boba Network (BOBA) Nedir, Nasıl Alınır?

Boba Network (BOBA) Nedir, Nasıl Alınır?

Boba, Enya ekibi tarafından OMG Vakfı’na büyük katkıda bulunanlar olarak inşa edilen bir L2 Ethereum ölçeklendirme çözümüdür. BOBA Network, Ethereum’daki yüksek gaz ücretlerinin işlem hacmini artıran akıllı sözleşmelerin olanaklarını genişletmeyi hedefliyor. Boba Network coin (BOBA) nedir, nasıl çalışır, ne kadara mal olur, nasıl alınır, hangi borsada bulunur vb. detaylı bilgiler içeriğin devamındadır. Starlink coin (STARL) hakkında bilgi almak için buraya göz atabilirsiniz.

Boba Network (BOBA) Nedir ve Nasıl Çalışır?

Boba, Enya ekibi tarafından OMG Vakfı’na büyük katkıda bulunanlar olarak inşa edilen bir L2 Ethereum ölçeklendirme çözümüdür. BOBA Network, Ethereum’daki yüksek gaz ücretlerinin işlem hacmini artıran akıllı sözleşmelerin olanaklarını genişletmeyi hedefliyor. Ekosistemin yönetişim belirteci olan BOBA ile kullanıcılar, oy vererek platformun geleceği hakkında kararlar alabilecekler.

Boba Network’ün amacı, Ethereum’u kullanıcı ve geliştirici odaklı bir şekilde milyarlarca kullanıcıya açacak pragmatik bir Katman 2 oluşturmaktır. Böylece Ethereum’un işlevi ve verimliliği arttıkça çok daha fazla insan Ethereum ve blok zinciri teknolojisine erişebilecek.

BOBA Network’ün ortakları arasında DODO, Coin98, MEW, Frax, Anyswap, Sake, Band, API3 ve Witnet gibi şirketler bulunmaktadır. Binance Exchange ayrıca OMG token sahipleri için dağıtılacak olan BOBA Airdrop’u desteklediğini duyurdu.

Boba Network Öne Çıkanlar

Boba Network aşağıdaki önemli noktalara sahip olacaktır:

  • İşlem maliyetleri: Ethereum, işlem başına yaklaşık 10 – 50 $ arasında değişen pahalı gaz ücretleri ile oldukça ünlüdür. Boba Network, bu sorunu ana Ethereum ağındaki ücretlerden çok daha düşük maliyetleri azaltan bir çözümle çözmek için doğdu. Bu ücret bazen kardeşinizin manda ayağı sütü çayından (Boba) daha ucuzdur.
  • 2. katmandan 1. katmana varlıkları çekme süresi Normalde, Optimism’in para çekme talebinin 2. katmandan 1. katmana para çekmesi 1-2 hafta sürebilir. Boba Network ile bu süre büyük ölçüde kısaltılacak ve dakikalarla ölçülecektir. Bunu yapmak için, Boba Network’ün likidite havuzları, likidite sağlayanları fırsatlarla motive ederek topluluk tarafından düzenlenecektir.
  • Akıllı sözleşmelerin ölçeklenebilirliği: Boba’daki bu özellik, Ethereum’daki geliştiricilerin çok fazla para harcamak zorunda kalmadan algoritmalar kullanarak Dapps oluşturmasına ve Blockchain’de mümkün olmayan durumlardan kaçınmasına yardımcı olur. Boba, geliştiricilerin yürütülen kodu AWS Lambda gibi web kapsamlı altyapıdaki algoritmalara beslemesine olanak tanır.
  • Köprüler NFT’yi destekler: Boba Network, ürünlerinizin NFT’lerini katman 2 ve katman 1 arasında rahatça taşımanıza, basmanıza ve satmanıza yardımcı olacak bir köprü geliştirdi.
  • Ethereum Tarafından Güvenli: Boba Ağı, Ethereum’un gözetimsiz yan zincir dalına ait bir İyimser Toplama katman 2 ölçeklendirme çözümü olduğundan, Ethereum ağı tarafından güvence altına alınacaktır.
Binance indirim kodu

BOBA Jetonu Nasıl Satın Alınır?

BOBA coin birçok kripto para borsasında listelenir ve bu borsalardan satın alınabilir. Ancak işlem yapmadan önce borsanın güvenilir olduğundan emin olmak gerekir. Bu yatırımcılar için önemli bir nokta.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505