• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Dent (DENT) Nedir, Nasıl Alınır?

Dent (DENT) Nedir, Nasıl Alınır?

DENT proje geliştiricilerinin amacı, mobil hizmet sağlayıcılarını şu anda sahip olduklarından daha iyi koşullar sağlamaya teşvik edebilmelerini sağlamaktır. Son birkaç yılda, mobil veri açıkça çok önemli bir gereklilik haline geldi. Hem gelişmiş hem de gelişmekte olan ülkelerdeki bireyler için değerli bir metadır. Kullanıcılar, DENT ekosistemi aracılığıyla kullanılmayan mobil verilerini satın almak, satmak ve vermek için blok zinciri tabanlı bir platformda birbirleriyle etkileşime girebilir.

Dent Hakkında

2017 yılında tanıtılan alışılmadık, gelişmiş ve sınıfının en iyisi bir dijital mobil operatör olan Dent, eSIM kartlar, mobil veri abonelikleri, çağrı dakikası doldurma ve dolaşımsız bir deneyim sunuyor. Dent, web sitesine göre, mobil veri deregülasyonu için dünya çapında bir pazar oluşturmak için blok zincir teknolojisinin yeteneklerini kullanıyor.

DENT’in yaratıcıları, her kullanıcının mobil trafiğini (İnternet, çağrılar, vb.) ağın diğer üyelerine yeniden satabileceği bir platform oluşturma konseptine sahipti. Bu konsept, küresel mobil cihaz kullanıcılarının 32 milyar dolar değerinde trafik satın aldığını ve bunun %15’i veya 4.8 milyar doları kullanılmadığını ortaya koyan Cisco istatistiklerinden doğdu.

Dent Nedir?

DENT Coin, küresel mobil veri sektöründe devrim yaratma potansiyeline sahip devrim niteliğinde bir kripto para birimidir. Dent Platformu, Ethereum blok zincirine dayanmaktadır ve bir ERC-20 jetonu olan kendi yerel para birimi DENT’e sahiptir. DENT Wireless Limited, Dentcoin’in arkasındaki iştir. Şirketin misyonu, herkesin Ethereum blok zinciri üzerinden veri satın almasına, satmasına ve vermesine izin vererek mobil verileri merkezden uzaklaştırmaktır. Bu piyasa, göçük madeni paranın etrafında dönüyor. Veri pazaryerleri için evrensel bir para birimidir.

Dent’in gelecek için büyük beklentileri var ve 2021’in sonunda gelişmekte olan işletmelere dönüşme niyeti var. Firmaya 25 milyondan fazla mobil cihaz kullanıcısı çekildi ve hizmetleri 140’tan fazla ülkede mevcut.

Dent’in Kurucuları Kimdir?

DENT Wireless, aynı zamanda şirketin CEO’su olarak da görev yapan Tero Katajainen tarafından kuruldu. 1999 yılında Tampere Teknoloji Üniversitesi’nden bilim alanında yüksek lisans derecesi ile mezun oldu. Mezuniyetini tamamladıktan sonra üniversitede sistem yöneticisi ve java geliştiricisi olarak çalışmaya devam etti. Katajainen, 2001 yılında Genetics AG’ye CTO olarak katıldı ve 2003 yılında Pocket Indian Software Solutions kuruldu. 2015 yılında Katajainen, Birleşmiş Milletler için kıdemli bir Java/Android danışmanı olarak çalıştı. Teknoloji alanında çeşitli onur ve onur dereceleri aldı.

Mikko Linnamäki, bir başka DENT Wireless kurucu ortağıdır. 2000 yılından beri başarılı bir iş adamıdır. Linnamäki kendisini Dent’i kurmadan önce beş başarılı firma ile “seri web girişimcisi ve İnternet yazılımı öncüsü” olarak tanımlamaktadır. En uzun süredir devam eden şirket girişimi olan Smartseed GmbH, 2000 yılının sonlarından beri etkin bir şekilde çalışmaktadır. Linnamäki, o zamandan beri dünyanın en büyük açık kaynaklı IMAP sunucularından biri olan DEVCOT’un oluşturulmasına yardımcı olmuştur.

Dent’i Benzersiz Yapan Nedir?

Dent, mobil iletişim ve veri hizmetleri sektöründe ezber bozan bir şirkettir. Mobil operatörler tarafından geleneksel olarak sunulan fahiş fiyatlar nedeniyle, dünya nüfusunun yaklaşık yarısının mobil hizmetlere erişimi sınırlıdır. Dent, sektörü dönüştürmek ve mobil verilere ve yayın süresine dünya çapında erişim sağlamak için blok zinciri teknolojisini kullanıyor.

Dent, dünya çapında bir dijital mobil operatör haline gelerek mobil verilerinizin konumunuza bağlı olduğu kavramını reddeder. Dent, dolaşım maliyetlerini ortadan kaldırır ve günümüzün küresel sakinlerinin taleplerini karşılamak için dünya çapında mobil planlar sunar. Dent platformundaki her şey, DENT jetonları kullanılarak satın alınır; bu, tüm işlemlerin blok zincirine kaydedildiği ve bir müşterinin bir şey için ödeme yapamayacağı ve alamayacağı anlamına gelir. Geleneksel mobil operatörlerin aksine Dent, mobil yayın süresini ve verileri, nerede olurlarsa olsunlar, isteyen herkesin kullanımına sunmak istiyor.

Binance indirim kodu

Dent Nereden Satın Alabilirsiniz?

DENT jetonları ERC-20 jetonları olduğundan, elde edilmesi oldukça kolaydır. Binance, Nisan 2021 itibariyle en yüksek DENT döviz kuruna sahip olduğu için iyi bir seçenek. KuCoin ayrıca Dent jetonlarını satın alabileceğiniz bir platform. Bununla birlikte, kripto para birimlerine yatırım yapmanın, madeni para değerlerinin aşırı oynaklığı nedeniyle tehlikeli olabileceğini hatırlamak önemlidir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505