• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

COTI (COTI) Nedir, Nasıl Alınır?

COTI (COTI) Nedir, Nasıl Alınır?

COTI (COTI) Nedir, Nasıl Alınır?

COTI, merkezi olmayan ödemeler için oluşturulan ve işletmeler, hükümetler, ödeme DApp’leri ve sabit para üreticileri tarafından kullanılması amaçlanan ilk blok zinciri protokollerinden biridir. COTI şu anda CoinMarketCap sıralaması 180. sırada. Dolaşımda toplam 2.000.000.000 COTI jetonu olan 868.672.118 COTI jetonu var.

COTI Hakkında

COTI kendini dünyanın ilk girişimcilik fintech sistemi olarak tanımlıyor ve işletmelerin kendi ödeme sistemlerini oluşturmasına ve zamandan ve masraftan tasarruf etmek için herhangi bir para birimini dönüştürmesine olanak tanıyor.

Gecikme, ücretler, küresel katılım ve tehlikeler gibi geleneksel finansla ilişkili tüm zorlukları ele almak için açıkça oluşturulmuş bir ekoloji sistemidir. Bu, DAG tabanlı bir protokolün yanı sıra tamamen ölçeklenebilir, özel, kapsayıcı ve hızlı ekipmanın entegre edilmesiyle elde edilir. DAG tabanlı blok zinciri, güven kanıtı konsensüs yöntemi, multiDAG, GTS (Küresel Güven Sistemi), evrensel ödeme çözümü ve ödeme ağ geçidi, ekosistemin bir parçasıdır.

COTI Nedir?

COTI, aynı zamanda, fiyat açısından istikrarlı madeni paraların üretimi için özel olarak tasarlanmış dünyanın ilk sistemidir. Sonuç olarak, bir kullanıcı kendi sabit parasını oluşturabilir ve para birimi ve içeriği üzerinde tam kontrol sahibi olabilir.

COTI cüzdanı, React Native ile oluşturulmuştur ve platformlar arası işlevsellik ve taşınabilirlik sunar. düğüm yöneticisi ile etkileşim için, COTI cüzdanı, potansiyel abonelerin kimlik bilgilerini almak ve onları bir 2FA oturum açma ile bağlamak için tasarlanmıştır. Bu yapıldıktan sonra, herhangi bir iletişim için cüzdanın çekirdeği gerekir. Bu, tüm mesajların kontrol edildiği ve bu platformda sızdırma veya manipülasyonun mümkün olmadığı anlamına gelir.

COTI Kurucuları Kimlerdir?

COTI Group’ta iş geliştirme başkan yardımcısı ve Paywize’de baş gelir sorumlusu olan Samuel Falkon, bunu ticari kredi kartı işlemleri sağlayan bir yan kuruluş olarak hizmet etmek amacıyla geliştirdi. Ekip ayrıca David Assaraf, Gilad Hirsch ve Neta Salomon tarafından koordine edilmektedir.

COTI Benzersiz Yapan Nedir?

Bu platform, işletmelerin zamandan, veriden ve paradan tasarruf ederken yenilikçi fintech ürünlerini hızlı ve verimli bir şekilde üretmelerine yardımcı olur. COTI pay, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı her türlü ödemeyi gerçekleştirebilir.

Kripto ve sabit paraların yanı sıra kredi kartları ve hatta yerel paralar bu kategoriye girer. Ayrıca, hem mevduat hem de kredilerden kazanılan faizle birlikte yerleşik finansman ile birlikte gelir. Bu, beyaz etiket ödeme sistemine de bağlanır.

Binance 20 komisyon indirimi

COTI Nereden Satın Alabilirsiniz?

Madeni paraya şu anda yatırım yapmak istiyorsanız, bunu Binance ve Coinbase gibi kripto para borsalarında yapabilirsiniz. Madeni paralar, saklama için güvenli bir yazılıma veya donanım cüzdanına aktarılma eğilimine sahiptir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505