• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

CEEK VR (CEEK) Nedir, Nasıl Alınır?

CEEK VR (CEEK) Nedir, Nasıl Alınır?

CEEK VR (CEEK) Nedir, Nasıl Alınır?

CEEK VR, sanal gerçeklik deneyimlerinin çok kanallı dağıtımı için yazılım ve donanım desteği sağlayan bir proje belirtecidir. Sporcuları, müzik sanatçılarını, dijital yaratıcıları doğrudan hayranlarına bırakan Metaverse projesi Ceek coin. Sanal gerçeklik dünyasında sanatçıları ve kullanıcıları lisans altında buluşturan CEEK VR jetondur.

Şirket, müzisyenlerin müzikleri etrafında sanal bir dünya yaratmaları için tokenize bileşenleri keşfetmek için 2018 ICO’da 22K ETH yükselten AR/VR kulaklıkları oluşturmaya odaklandı. Target, Best Buy ve Amazon’da satılan birçok kulaklıkla CEEK, kullanıcılarını samimi müzik performansı ve farklı deneyimlerle buluşturmayı hedefliyor. Meta veri deposu, görüntülemeden daha fazlasını hedeflediğinden, deneyimleri vurgular ve diğer VR deneyimlerine bir ağ geçidi görevi görür.

CEEK VR Nasıl Çalışır?

Kendini müzik ve video yayıncılığının geleceği olarak gören CEEK VR, patentli bir VR setine sahip. Dünya çapında satılan set, sanatçıların ve yayıncıların sanat etkinliği akış platformunu kullanarak para kazanmalarına ve performans göstermelerine olanak tanır. Yayıncılara, şarkıcılara, sanatçılara izleyicileri, hayranları ve dinleyicileri ile doğrudan etkileşim fırsatı sunan CEEK VR, gelecekte çeşitli kategorilerdeki içerik üreticilerine performans ve kazanç izleme sistemi sunuyor. CEEK VR projesinin ve ekosisteminin yerel token birimi, CEEK Token olarak görünür. Binance akıllı zincir altyapısında yer alan CEEK tokeni, CEEK VR platformunda alım, satım ve benzeri işlerde kullanılacak bir kripto varlıktır.

CEEK Coin Sanal Gerçekliğin Geleceği

CEEK, dijital varlıkların satışını izleyerek blok zincirindeki biletleri doğrular ve içerik oluşturucular için akıllı bilet tokenizasyonu sağlar. İçerik oluşturuculara bir defterdeki değişmez verilerle telif ücreti ödenmesine izin verir. Ceekers, nadir koleksiyonlar toplar ve favori gruplara benzersiz erişime sahiptir. Dünyanın herhangi bir yerinden içerik oluşturucular dijital varlıklar üzerinde haklara sahip olabilir. İşlemler şeffaf ve güvenilirdir ve blok zincirinde değişmez bir değişim kaydı sağlar. CEEK bugün bir konser arenası, tiyatro, spor kompleksi, hangout salonu ve daha fazlası olan CEEK CITY içinde sanal gerçeklikle sürükleyici VR deneyimleri sunuyor. Jeton piyasaya sürüldükten sonra, kullanıcılar satın alma yapmak, kontroller yapmak ve çok daha fazlasını yapmak için CEEK jetonlarını kullanabilirler.

Binance 20 komisyon indirimi

CEEK VR’yi Nasıl Satın Alabilirim?

ABD doları ile tüm kripto para birimlerini satın almak mümkün değildir. Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin ve diğer popüler kripto para birimleri, Binance veya BlockFi kullanılarak ABD doları ile satın alınabilir. Binance kullanarak Bitcoin satın aldıktan sonra, CEEK VR dahil olmak üzere diğer kripto para birimlerini satın almak için Bitcoin’inizi Coinbase gibi bir borsaya aktarabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505