• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Fetch.ai (FET) Nedir, Nasıl Alınır?

Fetch.ai (FET) Nedir, Nasıl Alınır?

Fetch.ai (FET) Nedir, Nasıl Alınır?

Gidip getirmek. AI, veri iletiminden otel odası rezervasyonları gibi günlük hizmetler sunmaya kadar her şeyi yöneten merkezi sistemleri değiştirmeyi planlıyor. Fetch’in yaratıcıları, onlarınki gibi açık, merkezi olmayan bir sistemin, gelişen makine tabanlı ekonomide işbirliği için daha uygun olduğuna inanıyor. AI, gelecekteki merkezi olmayan dijital veri pazarlarının bir bileşeni olarak pazarlanmaktadır. Bu fikre göre, Fetch.AI müşterilerinin karşılaştığı gerçek dünyadaki görevlerin çoğu, AI teknolojisi tarafından yönlendirilen otonom yazılım aracıları tarafından ele alınacaktır. Ayrıca, aracıların kullanıcı tarafından oluşturulan verilerin kullanımını daha verimli hale getirmesi bekleniyor.

Fetch.ai Hakkında

Binance Launchpad’de yeni bir proje olan Fetch, Şubat 2019’da başlatıldı. Yapay zeka (AI), dördüncü sanayi devriminin başlangıcında teknolojilerin yakınsamasının poster çocuğu. Fikir, günümüzde aynı nefeste sıkça başvurulan iki teknolojinin birleşiminden ortaya çıktı: yapay zeka (AI) ve blok zincir teknolojisi. Konsept, Google’ın Home Hub’ı gibi dijital asistanlar şeklinde hızla benimsenen AI tabanlı sistemleri merkezileştirme arzusundan doğdu.

Fetch.ai Nedir?

Fetch.ai (FET), varlık ticareti, gig ekonomisi işleri ve enerji şebekesi optimizasyon uygulamaları için merkezi olmayan bir makine öğrenme platformu olan Fetch.ai’ye güç veren bir Ethereum belirtecidir. Fetch.ai’nin ilk merkezi olmayan finansal uygulaması, Uniswap müşterilerinin belirli kriterlere göre ticareti otomatikleştirmesine yardımcı olur.

Fetch.AI ekibi, çeşitli destekli hizmetler sağlamanın, süreci tekelleştirmeye çalışan daha fazla bilgiye aç işletmelere ücretsiz kullanıcı odaklı veri sağlamak anlamına gelmediğine inanıyor.

Fetch’in doğuşu, Itzme AI ve uVue şirketlerinin birleşmesinin ardından 2017 yılının başlarında İngiltere merkezli işletmenin kurulmasıyla başlar. Binance Launchpad platformu bu fikri yakaladı ve 10 saniyeden kısa bir sürede 6 milyon USD toplayan token satışının gerçekleştirilmesini kolaylaştırdı. FET belirteci, özellikle bu amaç için Ethereum’da oluşturulmuş platformun yerel yardımcı belirtecidir.

Fetch.ai’nin Kurucuları Kimdir?

Toby Simpson, Humayun Sheikh ve Thomas Hain Fetch.ai’yi kurdu. Fetch.ai’nin şu anki Başkanı Hümayun Şeyh’tir. Aynı zamanda Mettalex’in yanı sıra uVue ve itzMe’nin kurucusu ve CEO’sudur. Toby Simpson, Fetch.ai’nin COO’su. Ayrıca Ososim Limited’in CTO’su ve DeepMind’in yazılım tasarımı başkanı olarak çalıştı. Son olarak, Thomas Hain Fetch.ai’nin baş bilim yetkilisidir. Fetch.ai projesini başlatmadan önce, Koemei’nin kurucu ortağı ve yöneticisiydi.

Fetch.ai’yi Benzersiz Yapan Nedir?

Fetch.ai’nin hizmet belirteci olan FET, özerk ekonomik ajanları bulmak, inşa etmek, dağıtmak ve eğitmek için geliştirildi ve akıllı sözleşmelerin ve kehanetlerin temel bileşenidir.  Kullanıcılar, FET kullanarak ağ üzerinde kendi aracılarını oluşturabilir ve dağıtabilir. Geliştiriciler, otonom aracıları eğitmek ve ağ üzerinde toplu zekayı dağıtmak için makine öğrenimi tabanlı hizmetlere erişime izin vermek için FET belirteçlerini kullanabilir. FET belirteçlerini staking, ağ doğrulamasını ve itibarını kolaylaştıran doğrulama düğümlerini de etkinleştirir.

Fetch.ai Nereden Satın Alabilirsiniz?

Binance, Fetch.ai satın alabileceğiniz kripto para birimine özel bir ticaret platformudur. Binance, basit bir alım/satım prosedürü ile kripto para birimleri alıp satmak için güvenli ve güvenli bir pazar yeridir. Binance dışında, FET tokenleri artık Coinbase, BiKi, BiONE, BitAsset ve HitBTC gibi birçok üst düzey platform dahil olmak üzere farklı borsalarda satın alınabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505