• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Yield Guild Games (YGG) Nedir, Nasıl Alınır?

Yield Guild Games (YGG) Nedir, Nasıl Alınır?

Yield Guild Games (YGG) Nedir, Nasıl Alınır?

Yield Guild Games (YGG’ler), sanal dünyada değiştirilemez para birimleri (Token’ler) (NFT’ler) ile uğraşan katmanlı bağımsız bir organizasyondur (DAO). Yield Guild Games CoinMarketCap sıralaması 229. 67.907.005 YGG jetonluk dolaşım arzına ve 1.000.000.000 YGG jetonluk zirve üretimine sahiptir.

Yield Guild Games Hakkında

Yield Guild Games’in (YGG) hedefi, dünyanın en büyük sanal ticaret para birimini oluşturmak, kaynaklarını en yüksek fayda için organize etmek ve oyuncularına kar dağıtmaktır. NFT mülkiyeti, NFT’nin uluslararası borsa piyasasındaki değerlemesinde gösterildiği gibi, oyun içi emtianın mali etkisindeki büyümeden faydalanacaktır.

Bu programda izin verilen akıllı sözleşmelerin özellikleri, çeşitli oyun topluluğunun oyuncularını varlıkları üzerinde faydalı bir şekilde oynamaları için kutsamaktadır. YGG, belirli bir oyunun varlıklarını ve faaliyetlerini barındırmak için bir altDAO oluşturdu.

Yield Guild Games Nedir?

Yield Guild Games nihai forumu, sanal dünyalarda ve blok zinciri tabanlı oyunlarda yer alan NFT’lere yatırım yaparak para kazanan bir oyuncu ve tüccar ağı oluşturdu.

Platformun büyümesine yardımcı olan pandeminin bir sonucu olarak insanlar oyna-kazan oyunlarına katılmaya daha istekli hale geldi. Yatırımcıları ve oyuncuları tam veri gizliliği ile kolaylaştırmak için YGG, belirli bir oyunun varlıklarını ve faaliyetlerini barındırmak için bir subDAO oluşturdu.

Yield Guild Games Kurucuları Kimdir?

Getiri Loncası Oyunu, Axie Infinity ve Yearn Finans Topluluklarını oluşturan ekibin bir üyesi olan Gabby Dizon tarafından oluşturuldu. Beryl Li ve Owl of Moistness, Game stüdyosunun istisnai kurucularıdır. Yield Guild Games ekibi, oyun operasyonlarını denetleyen Nolan Manalo (genellikle Nate olarak bilinir) ile birlikte 20’den fazla çalışana ulaştı.

Yield Guild Games Benzersiz Kılan Nedir?

DAO’nun önde gelen gelir kaynağı, grup üyelerinin YGG’ye akan oyun içi kazançlar içinde tek bir pay için ticaret alışverişinde tokenleri tükettiği bir kiralama planı aracılığıyla açıkça veya zımnen YGG’ye ait NFT kaynaklarından yararlanmaktır. Üçüncü şahıslar (lonca üyesi olmayanlar) oyun içi arazide ekonomik operasyonlar gerçekleştirerek nakit yaratabilirler.

Tokenlerin dolaşım değerleme şirketlerine ek olarak, coinlerin %40’ının %24,9’u yatırımcılara, %15’i geliştiricilere dağıtılacağı şeklinde dağıtım yapıldı. kalan %15’lik kısım ise şirketin danışmanları ve hazinesine kalacak.

Binance 20 komisyon indirimi

Yield Guild Games Nereden Satın Alabilirsiniz?

İlgilenen adayların YGG parasını alabileceği birden fazla borsa var; Şu anda, Yield Guild Games’de ticaret yapmak için öne çıkan borsalar OKEx, Gate.io, ZT, Uniswap (V3) ve XT.COM’dur.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505