• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Anchor Protocol (ANC) Nedir, Nasıl Alınır?

Anchor Protocol (ANC) Nedir, Nasıl Alınır?

Anchor Protocol (ANC) Nedir, Nasıl Alınır?

Anchor Protocol, Terra tabanlı bir ödünç verme ve ödünç alma protokolüdür. UST mudilerine %20 yıllık yüzde getiri sağlar. Bu APY olarak bilinir. Borçlular, UST kredilerini güvence altına almak için bağlı LUNA (bLuna) veya bağlı ETH (bETH) kullanabilir. Kullanıcıların dijital varlıklarını ödünç almasına, ödünç vermesine ve faiz kazanmasına izin vermek için aşırı teminatlı bir mimari kullanır. Protokol ayrıca hızlı para çekme işlemlerine izin verir ve mevduat sahiplerine düşük volatilite oranı öder. En bilinen stabil coinlerden biridir. Merkezi olmayan tasarruf sistemi, Terra stablecoin mevduatlarında düşük değişken getiriler sunar. Ankraj oranları, büyük PoS blok zincirlerinden çeşitli bahis ödülleri akışı tarafından desteklenmektedir. Bunu akılda tutarak, para piyasası faiz oranlarından daha istikrarlı olmaları beklenebilir. Protokole herkes katılabilir. Anchor, gelecek vaat eden bir tasarruf aracıdır. Aynı zamanda merkezi olmayan bir protokoldür. Bu, herkesin herhangi bir yerden KYC olmadan katılabileceği anlamına gelir.

Anchor Protocol Nasıl Çalışır?

Temelde, Anchor Protocol, kripto ödünç almak ve mevduatlarında istikrarlı bir getiri elde etmek isteyen kişilere hitap eden merkezi olmayan bir uygulamadır.

Anchor Protocol, izinsiz ve merkezi olmayan bir uygulama aracılığıyla iki kategori arasında bir denge oluşturmaya çalışıyor. Anchor Protocol’ün nasıl çalıştığını anlamak, DeFi ortamını daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. Anchor Protocol’ün nasıl çalıştığına kısaca bir göz atalım. Daha önce belirtildiği gibi, Anchor Protocol üç ana hedefi takip eder.

  • İlki, UST’deki ödemelerle ilgilidir.
  • İkincisi, Anchor kullanılarak yapılan tasarrufları ifade eder.
  • Üçüncüsü, bir yatırım fırsatıdır. Bunları kredi tasfiyesi, bahsettiğimiz tahvil varlıkları (bAsset) ve platformun para piyasasını kullanarak yapar.

Bir bAsset, bir PoS blok zincirinde belirtilmiş bir hisse olarak tanımlanabilir. Teknik olarak, akıllı sözleşmeleri destekleyen herhangi bir PoS blok zincirinde bAsset’ler oluşturulabilir. Bu token, tıpkı stake ettiğiniz varlık gibi, size blok ödülleri verecektir. Bir bAsset, takas edilebilir olması ve taşınabilir olması bakımından hisseli bir varlıktan farklıdır. Bu, işlemlerin tıpkı dayanak varlıkta yaptığınız gibi bAsset ile olduğu anlamına gelir.

ANC Token Nedir?

Anchor Protocol’ün yönetim belirteci, Anchor Token’dır (ANC). Yatırılan belirteçler yönetişim anketleri oluşturur. ANC’yi oylayanlar bunlara oy veriyor. Yönetişim sürecine dahil olmak istiyorsanız, ANC belirteçlerini satın alabilir veya satabilirsiniz. Jetonlar ödül koşullarını da iyileştirir. Son olarak, ANC-UST havuzu, stake edilen belirteçleri içerir.

Binance 20 komisyon indirimi

ANC Satın Almalı Mısınız?

Çoğu kripto analistine göre, son istatistiksel veriler ANC’nin kısa vadeli harika bir yatırım olduğunu öne sürmüyor. Ancak aynı analistler, tokenin orta ve uzun vadeli beklentileri konusunda iyimser. Beş yıl içinde ANC’nin 16 dolara ulaşabileceğine inanıyorlar. Aynı analistler, sonraki yıllarda tokenin fiyatlandırmasında tutarlı bir artışa da güveniyorlar.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505