• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Nano (XNO) Nedir, Nasıl Alınır?

Nano (XNO) Nedir, Nasıl Alınır?

Nano (XNO) Nedir, Nasıl Alınır?

Nano amacı, kullanıcı dostu, uygun maliyetli ve ölçeklenebilir bir çözüm geliştirerek kripto ödemelerini genel halk için daha erişilebilir hale getirmektir. Kullanıcıların merkezi aracılara ihtiyaç duymadan birbirlerine zahmetsizce değer aktarmalarını sağlamak için benzersiz bir blok kafes veri formatı kullanan eşler arası teknolojiye dayanmaktadır. Bir anlaşmaya varmak için büyük bir madencilik ağının birleşik çalışma kanıtına dayanan diğer platformlardan farklı olarak Nano, hesap sahiplerinin daha sonra blokları güvenli bir şekilde doğrulamak için çalışan bir temsilciye oy verdiği bir Açık Temsilci Oylama (ORV) yöntemini kullanır.

Nano Hakkında

Nano, hem eski finansal altyapının hem de mevcut birçok kripto para biriminin bazı temel kısıtlamalarının üstesinden gelen hafif bir kripto para birimidir. “Modern dünya için dijital para” olarak faturalandırılır ve güvenli, neredeyse anında ödemelere maliyet olmadan izin verilmesi anlamına gelir.

Proje 2014 yılında RaiBlocks olarak ortaya çıktı ve madeni para (daha sonra XRB olarak biliniyordu) ertesi yıl, kullanıcıların bir captcha mücadelesini tamamladıktan sonra küçük miktarlarda XRB talep etmelerini sağlayan halka açık bir musluk aracılığıyla serbest bırakıldı. Kullanıcılar kelime sayılarını artırmak için istedikleri kadar captcha tamamlayabilirler, böylece zamanlarını ve emeklerini XRB ile değiş tokuş edebilirler.

Nano’nun Kurucuları Kimdir?

Dell, AMD ve Qualcomm gibi önde gelen teknoloji firmaları için çalışan çok sayıda uzmanlığa sahip, son derece yetenekli bir yazılım geliştiricisi ve mühendisi olan Colin LeMahieu, Nano’yu kurdu. Kendisini yenilikçi olarak tanımlayan LeMahieu, dijital para birimi alanına ilgi duyuyor. 2017 yılında Nano’nun gelişimine odaklanmaya başladı ve şimdi Nano Vakfı’nın CEO’su oldu. Nano Vakfı, Nano’nun gelişimini ve kabulünü teşvik etmek için kurulmuş bir şirketti.

Nano Vakfı, LeMahieu’ya ek olarak bir düzineden fazla kişiyi istihdam ediyor, yani bir Evrimsel Antropoloji mezunu ve vakfın şu anki COO’su olarak görev yapan deneyimli hesap yöneticisi George Coxon.

Nano’yu Benzersiz Yapan Nedir?

Nano’yu benzersiz kılan yönlerden biri, işlemlerin tamamlanması birkaç dakika veya saat süren diğer birçok önemli kripto para birimine kıyasla, işlemlerin çok hızlı ve bir saniyeden daha kısa sürede gerçekleştirilecek şekilde tasarlanmış olmasıdır. Nano, ticari ödemeler için uygundur, çünkü tüccarlar ve perakendeciler, hızlılığı nedeniyle ödeme yaparken artık işlem gecikmeleri konusunda endişelenmek zorunda değildir.

Nano işlemler de tamamen ücretsizdir. Temsilciler, ağı koruma çabaları için mali olarak tazmin edilmez ve bu nedenle herhangi bir işlem ücreti gerekmez. Bu nedenle, müşterilerin küçük satın alma işlemleri yaparken yüksek maliyetli bir işlem ücreti ödeme konusunda endişelenmelerine gerek yoktur. Eşsiz mimarisi bu özellikleri sağlar. Blok zinciri olarak bilinen dağıtılmış bir defterin üzerine inşa edilen birçok kripto para biriminden farklı olarak Nano, yönlendirilmiş döngüsel olmayan grafik (DAG) olarak bilinen karşılaştırılabilir bir defter teknolojisi üzerine inşa edilmiştir.

Binance 20 komisyon indirimi

Nano Nereden Satın Alabilirsiniz?

Nano’nun madenciliği yapılamadığı için, onu elde etmenin en yaygın yolu, onu idare eden 50’den fazla değişim sitesinden biridir. Nano artık Binance, OKEx ve Huobi Global platformlarında kullanılabilirken, Kraken ve Binance’de fiat ile de satın alınabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505