• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Casper (CSPR) Nedir, Nasıl Alınır?

Casper (CSPR) Nedir, Nasıl Alınır?

Casper (CSPR) Nedir, Nasıl Alınır?

Casper’ın geleceğe yönelik mimarisi, sistemin kullanıcılarının değişen taleplerini karşılamak için sürekli güncellenmesini ve geliştiricilerin mümkün olduğunca erişilebilir olmasını sağlar. Casper, hem işletmelerin hem de geliştiricilerin taleplerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Canlı piyasa değeri ile mevcut CoinMarketCap sıralaması 184. sırada. Dolaşımda 1.943.632,658 CSPR jetonu var.

Casper CSPR Hakkında

Casper, 30 Mart 2021’de ana ağda aktif hale gelen Casper CBC spesifikasyonuna dayanan ilk canlı hisse kanıtı (PoS) blok zinciridir.  Casper platformu, dağıtılmış defter teknolojisinin, kriptografik protokollerin ve merkezi olmayan uygulamaların (DApp’ler) küresel dağıtımını hızlandırmayı amaçlıyor.

Ağın devrim niteliğindeki Yapıya Göre Düzeltme (CBC) Casper standardı göze çarpan bir özelliktir. Bu spesifikasyon, tüm iş seviyelerinde blok zinciri hizmetlerinin büyük ölçüde uygulanmasının yolunu açıyor. PoS konsensüsü sayesinde Casper, kullanıcıları için veritabanı yönetimi ve ölçeklendirme çözümleri sağlar. Casper ve CSPR madeni parası, CasperLabs’ın yıllarca süren çalışmalarının doruk noktasıdır.

Casper Nedir?

Casper ayrıca Bizans Hata Toleransı (BFT) uygulamalarına geliştirilmiş bir yaklaşım olan CBC Casper standardını da kullanır. Casper’ın hedefi, akıllı, entegre hizmetlere olan talep artmaya devam ederken, Web3 için yeni bir çağı başlatmaktır.

Casper’ın kurumsal düzeyde mimarisi, en son Ocak 2021’deki Trail of Bits ile çok sayıda güvenlik denetiminden geçmiştir ve bu denetimler yüksek önemde hiçbir sonuç tespit etmemiş ve Casper’ın “güvenlik hijyeninin doğru uygulamasını gösterdiğini” doğrulamıştır.

Casper Kurucuları Kimdir?

Mrinal uzun süre bilgisayar programcısı ve finans uzmanı olarak çalıştı. Mrinal, Casper’ı piyasaya sürmeden önce Sagard Capital’de Müdür ve Teknoloji/Medya/Telekom Sektör Başkanı, ayrıca Bain Capital’de Özel Sermaye Ortaklığı ve Bain & Company’de Yardımcı Danışmandı.

Casper Benzersiz Kılan Nedir?

Casper, hisse kanıtı (PoS) konsensüs tekniğini kullanan türünün tek örneği bir blok zinciri projesidir. Ağ, tamamen merkezi olmayan tasarımı nedeniyle kullanım durumları açısından inanılmaz derecede uyarlanabilir.

Casper ayrıca, yükseltilebilir akıllı sözleşmeler ve garantili işlemsel gaz maliyetleri ile geleceğe yönelik bir tasarıma sahiptir. Casper, kurumsal düzeyde güvenlik, ölçeklenebilirlik ve merkeziyetçiliği tek bir blok zinciri protokolünde birleştirerek benimseme üçlemesini ele alarak bunu başarır. CasperLabs, Red Hat’in Linux ortamındaki işletmelere nasıl yardımcı olduğuna benzer şekilde, Casper Network tabanlı işletmeler için kurumsal düzeyde yardım ve kaynakları kolaylaştırmak için var.

Binance 20 komisyon indirimi

Casper Nereden Satın Alabilirsiniz?

CSPR, çeşitli stabilcoin alım satım eşleşmeleri ile artan sayıda borsada alım satım için artık kullanılabilir. Huobi Global şu ​​anda CSPR ticareti için en popüler borsadır, ancak diğer seçenekler şunlardır: OKEx, Gate.io, Coinlist Pro ve ZB.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505