• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

PlayDapp (PLA) Nedir, Nasıl Alınır?

PlayDapp (PLA) Nedir, Nasıl Alınır?

PlayDapp (PLA) Nedir, Nasıl Alınır?

PlayDapp, bir oyun Bulvarı ve katılımcılar için diğer ilgili hizmetler sağlayan Ethereum odaklı bir blok zinciri sistemidir. PLA token şu anda PlayDapp sistemi içindeki işlemlerin işlenmesinde kullanılan tek ödeme şekli olarak hizmet ediyor. Platformun oyun geliştiricileri, oyuncular oyun içinde satın alma yaptıklarında oyunda kullanılan PLA jetonlarını da kazanırlar.

PlayDapp platformu, bir bütün olarak blockchain oyun dünyasına kriptosuz oyun getirmek için oluşturuldu. Bu hedefe ulaşmak için platform, CryptoCurrency olmadan oyun için PG çözümleri sağlar. PlayDapp platformu ayrıca, daha fazla katılımcının oyun oynamasına ve ağı tam olarak keşfetmesine izin vermek için bir dizi blok zinciri ağ çözümü ve merkezi olmayan oyun uygulamaları sağlamayı hedeflemektedir. PLA token, ERC-20 standardını kullanan bir çekirdek yardımcı program olarak tasarlanmıştır ve bu nedenle, ağ katılımcılarına Ethereum ağına özgü birkaç başka kullanım durumu sunar. Yaygın olarak PLA olarak da adlandırılan PlayDapp, esasen platformun oyun blok zinciri ekosisteminde ticaret yapmak ve ayrıca satın alma yapmak ve ayrıca oyunun içinde ve küresel C2C pazarı ile NFT öğelerinin ticaretini yapmak için kullanıldığı söylenen dijital bir varlıktır.

PlayDapp’in (PLA) Kurucuları Kimlerdir?

PlayDapp ağı, blok zinciri endüstrisinde çeşitli alanlarda uzmanlığa sahip bir grup profesyonel tarafından kurulmuştur. Bilgilerindeki bu çeşitlilik nedeniyle platform, blockchain oyun dünyasında lider bir sistem olarak yerini koruyabilir. Şu anda, platformun başkanı Brian Choi, ağın temsilcisi olarak halka açıklanan yüz.

Brian Choi, tıpkı sistemin oluşturulmasında yer alan diğer tarafların çoğu gibi, iyi eğitimli ve kripto para birimi alanında büyük ölçüde saygı görüyor. Choi’nin Harvard Üniversitesi’nden Ekonomi derecesi var ve şu anda tek derecesi bu. Harvard’dan mezun olduktan sonra, Lehman Brothers’ta analist olarak çalıştı, ardından başka bir yatırım şirketinde ortak olmadan önce Metalmark Capital’da ortak olarak işe girdi. Daha sonra Avis Budget Group’ta yönetim kurulu üyesi oldu. Yıllar boyunca, kendisini PlayDapp platformu için donatan ve platforma şu anda bulunduğu büyük ölçekteki katkısını sağlayan birkaç başka görevde de görev yaptı.

PlayDapp’in (PLA) Benzersiz Noktası Nedir?

PlayDapp, onu kendi ligindeki diğer platformların çoğundan ayıran ve aynı zamanda hizmetleri için talep yaratan çeşitli özelliklere sahiptir. Platformun web sitesine göre, sistemin kripto olmayan oyuncuların blok zinciri alanına geçmesi için bir yol oluşturduğu söylenir. Bu süreci kolaylaştırmak için platform, kripto para birimi endüstrisini bir bütün olarak bozma potansiyeli ile yeni trendler yaratabilecek pek çok temel teknolojik çözüme sahiptir. Platform şu anda oyun için en bilinen modellerden biri olan Play-To-Earn tarafından destekleniyor olsa da, zincir üstü oyun sistemi küresel ölçekte benimsendi ve muhtemelen birkaç yıl içinde müşterisinde bir artış kaydedecek.

Müşteriden müşteriye NFT platformu PlayDapp piyasaya sürüldüğünde, RPG olarak da bilinen ilk blok zincir tabanlı rol yapma oyunu olarak kabul edildi. Ek olarak, sistem içinde oyuncular, her biri benzersiz özelliklere sahip olan kahramanları toplayabilir ve yükseltebilir ve bu da oyuncu için jeton şeklinde ödüllere yol açar. Platform ayrıca gerçek dünya değeri taşıyan NFT’lere ve rünlere sahiptir. Sonuç olarak oyun, oyuncuların platformda düzenlenen etkinliklere katılım seviyelerine bağlı olarak ekosistemdeki toplam kazançlarını ikiye katlamalarına da izin veriyor.

Binance 20 komisyon indirimi

PlayDapp’i (PLA) Nasıl Satın Alabilirim?

PlayDapp platformu temel olarak, kripto oyun dünyasındaki yeni başlayanların sektöre kolaylıkla geçiş yapmalarını sağlayacak şekilde oyun çözümlerinin sağlanmasına odaklanmıştır. Bunu yaparken aynı zamanda bu kişilerin platformdaki katılımlarından ve keşiflerinden kolayca kazanç elde edebilecekleri bir alan yaratır. Bu nedenle ve stratejik ortaklıkları nedeniyle platform, birçok blok zinciri meraklısı için bir hedef olmuştur. Jetonları artık çeşitli borsalarda büyük ölçüde mevcuttur ve aşağıdaki adımlarla satın alınabilir.

  • Kripto ticaret platformunda bir hesap oluşturun.
  • Ardından kripto hesabına belirli bir miktar itibari para.
  • PLA jetonlarınızı satın alın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505