• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Binance TR %10 Komisyon İndirim Kodu

Binance TR %10 Komisyon İndirim Kodu

Binance TR %10 Komisyon İndirim Kodu

Bu yazımızda, Changpeng Zao (aka CZ) tarafından Temmuz 2017’de kurulan dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance inceleyeceğiz. Başlangıçta Çin’de bulunuyordu; ancak daha sonra Çin’in katı kripto para yasaları nedeniyle oradan taşındı ve şu anda merkezi Malta’da. Geliştirildiğinden bu yana şaşırtıcı bir başarı elde ediyor ve bugün bir saniyede 1,4 milyona kadar işlem gerçekleştiriyor.

Binance TR %10 Komisyon İndirim Kodu: 3J388M1D

Buraya tıklayarak Binance TR aboneliği açabilirsiniz

Binance Nasıl Kullanılır?

Binance Hesabı Oluşturmak için dört adımı izlemelisiniz.

  1. Binance ana sayfasını açın ve ardından ‘Kaydol’a tıklayın.
  2. Şimdi e-posta adresinizi girin ve güçlü bir şifre seçin.
  3. Girilen e-posta kimliğinize gelen doğrulama kodunu girerek girilen e-posta adresini doğrulayın. Artık bir Binance hesabı oluşturdunuz. Sizi aşağıda gösterildiği gibi ekrana yönlendirecektir:
  4. ‘Gösterge Panosuna Git’i tıklayın. İki faktörlü kimlik doğrulamayı ayarlamak isteyip istemediğinizi soran bir bildirim alacaksınız. Hesabınızın güvenliğini artırmak için istediğiniz güvenlik doğrulamasını seçin. Telefon doğrulamasını etkinleştirmek için cep telefonu numaranızı girebilir ve hesap kurulum işlemini tamamlayabilirsiniz.

Artık para yatırabilir ve ticarete başlayabilirsiniz!

Para Yatırma ve Çekme

Binance, kripto para birimlerini yatırmanıza, çekmenize ve takas etmenize olanak tanır. FIAT’ı destekliyorlar. Kabul edilen ödeme yöntemleri şunları içerir:

  • Harici cüzdanlar
  • Banka transferi
  • Visa ve MasterCard gibi kredi ve banka kartları
  • Banxa ve Simplex gibi kuruluşlar aracılığıyla üçüncü taraf ödemesi

Binance Ticaret Özellikleri

Binance aşağıdaki ticaret platformlarını sağlar:

Convert ve OTC

Binance Convert, bir kripto para birimini birkaç saniye içinde diğerine dönüştürmenize olanak tanır. Alım satım ücretleri ve sipariş defterleri gibi karmaşık konular hakkında endişelenmeden varlıklarınızı platformda kolayca dönüştürebilirsiniz. Bu platform daha hızlı ticaret sağlar ve daha iyi bir fiyat sunar.

Classic

Binance Classic, yatırımcılara grafiklere erişim sağlayan standart ve geleneksel bir platformdur. Platform basittir ve kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. OCO’lar, stop limitleri, piyasa emri veya limit emri ile ticaret yapmanızı sağlar. Yatırımcılara çeşitli kripto para birimi eşleşmelerine erişim sağlar. Bu platformun benzersiz bir özelliği vardır, ‘Biri Diğerini İptal Eder’, burada bir limit emri ve bir stop-limit emri aynı anda verilirse, biri gerçekleştirilir. Aksine, diğeri otomatik olarak iptal edilir. Bu, OCO çiftinin de iptaliyle sonuçlanacaktır.

Advanced

Binance Advanced, ileri düzey yatırımcılar için daha uygundur çünkü daha ayrıntılı istatistikleri görüntülemelerine olanak tanır. Klasik platform tarafından sunulan tüm özellikleri sağlar. Ek olarak, ticaret ve teknik analize yardımcı olacak grafikler de sağlar.

Marj

Binance Marj ticareti, yatırımcıların kaldıraç ticareti yapmak için borç para almalarına olanak tanır. Binance Marj ticareti, İzole Marj Modunu ve Çapraz Marj Modunu destekler.

P2P (Eşler Arası Değişim)

Binance P2P, P2P platformundaki diğer kullanıcılarla doğrudan kripto para birimi alıp satmanıza olanak tanır. Alıcılar ve satıcılar için ihmal edilebilir genel masraflar sunar. Alınan işlem ücretleri sıfırdır. PayPal, nakit, M-Pesa, banka havalesi ve çoklu e-cüzdanlar gibi kripto satın almak ve satmak için yüzün üzerinde ödeme yöntemi sunar. Binance P2P, tercih ettiğiniz fiyatlarla işlem yapmanızı sağlar. Fiyatlarınızı belirlemek için ticari reklamlarınızı da oluşturabilirsiniz. Banka veya kredi kartı transferlerinden farklı olarak, P2P borsaları alıcılar veya satıcılar hakkında herhangi bir bilgi toplamaz.

Binance Kazanç

Binance Kazanç, kripto paranızı faiz karşılığı ödünç vermenize, PoS (Hizmet Kanıtı) paralarınızı yatırmanıza veya Binance aracılığıyla kriptonuzu bir DeFi hizmetine yatırmanıza olanak tanır . İstenilen getiri, zaman ufku ve risk profili hakkında varsayımlarda bulunarak çeşitli seçenekler sunar.

  • Esnek Birikimler: Bu özellik, yatırdığınız kripto para birimi fonlarınızdan günlük faiz kazanmanızı sağlar. Paranızı istediğiniz zaman çekebilirsiniz. Kullanımı zahmetsizdir ve esneklik sağlar. Esnek Birikimler ürününe abone olmanızın ertesi gününden itibaren faiz kazanmaya başlar. Faiz oranlarını buradan kontrol edebilirsiniz.
  • Launchpool: Binance Launchpool, IEO (İlk Değişim Teklifi) ve verim çiftçiliği (veya likidite madenciliği) oluşturmanın sonucudur. Mevcut varlıklarınızı stake ederek ve her saat güncellenen yeni jeton ödülleri kazanarak yeni varlıkları toplamanıza olanak tanır. Yatırdığınız varlıklarınızı istediğiniz zaman çekebilir ve mükemmel bir pasif gelir kaynağı olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.
  • BNB Kasası: Binance BNB Kasası, yalnızca tek bir tıklamayla BNB varlıklarınız üzerindeki gelir potansiyelinizi kazanmanıza ve en üst düzeye çıkarmanıza olanak tanır. BNB Kasasına yatırım yapmak, merkezi ve merkezi olmayan Binance Finance ürünlerini kolayca entegre etmenizi sağlayacaktır.
  • Sabit Tasarruflar: Sabit Tasarruflar, fonlarınıza erişmek için daha az esneklik, ancak daha yüksek faiz getirisi sunar. Esnek Birikimlerden farklı olarak, faiz kazanmak için önceden belirlenmiş bir süre boyunca para yatırmanız gerekecektir. Yalnızca USDT, BUSD ve USDC için kullanılabilirler. Faiz oranları gün sayısına göre farklılık göstermektedir. Tam listeyi buradan kontrol edebilirsiniz.
  • Faaliyetler: Bunlar, zaman zaman ortaya çıkan benzersiz bahis fırsatlarıdır. Sabit Tasarruflardan bile daha yüksek getiriler sunarlar ve sınırlı bir arza sahip oldukları için çok hızlı bir şekilde abone olmaları gerekir. 
  • Kilitli Staking: Kripto para varlıklarını stake ederek ödüller kazanabilirsiniz. Kilitli Staking hizmetine abone olabilir ve bu ödülleri belirli bir kilit açma süresinden sonra kullanabilirsiniz. Spot Cüzdanınızda sadece PoS paraları tutarak varlıklarınız üzerinde stake ödülleri kazanabilirsiniz. PoS coinleriniz 7-90 gün arasında kilitli kalırsa daha da yüksek getiri sağlayabilir.

Binance Pool

Binance Pool, gelirinizi artırmanıza yardımcı olan bir platformdur. Aynı algoritmalarla farklı para birimleri madenciliği yapmak için hash oranlarını otomatik olarak değiştirerek daha yüksek karlar elde etmenizi sağlar. Aşağıdaki özellikleri sunar:

  • Güvenli: Hesap bilgilerinizi ve kripto paranızı korur. Hash oranı Binance Pool’da görülebilir.
  • Sabit Kazanç: Platform, düzenli kazançlara erişmenizi sağlar ve dalgalanmaları önler. Bunun için anlık takas ve Hisse Başına Ödeme(PPS), Tam Hisse Başına Ödeme(FPPS) modelini kullanabilirsiniz.
  • Kapsamlı hizmet: Madencilik ve ticaret arasındaki boşluğu kapatmaya yardımcı olur ve gelirinizi artırır.

Binance Visa Kartı

Binance Visa Card , Binance tarafından piyasaya sürülen bir kripto para birimi banka kartıdır . 200 bölge ve bölgede 46 milyon tüccar tarafından desteklenmektedir.  Kart, Binance USD (BUSD), Binance Coin (BTC), Bitcoin (BTC), Swipe’ın SXP jetonu ve Ethereum (ETH) ile ödemeleri destekler.

Ek özelliklere sahip diğer banka kartları gibi çalışır. Binance Card Uygulaması aracılığıyla kartınıza kripto para veya fiat para birimi şeklinde para yatırabilirsiniz. İşlem tıpkı bir kripto para birimini bir cüzdandan diğerine aktarmak gibidir. Kart, bu parayı ödeme olarak kullanır ve ödeme yapıldıktan sonra giderler düşülmeye devam eder. Ayrıca, ödeme yapmak için kripto para birimi satmadan yiyecek veya hediye satın almak gibi normal alışveriş etkinlikleri için de kullanılabilir. Binance kartını yaratmanın arkasındaki amaç, tüm kripto para birimi deneyimini daha kolay ve daha sorunsuz hale getirmektir. Binance Card aşağıdaki avantajları sunar:

  • Asgari ücretler: Binance, Binance Card için herhangi bir ek işlem veya idari maliyet talep etmez. Ancak bazı üçüncü taraf ücretleri uygulanabilir.
  • Güvenlik: Kartlar son derece güvenlidir ve hesap bilgilerinizi ve paranızı korur.
  • Cashbacks: Kartlar, yapılan her uygun satın alma işleminde %8’e kadar nakit geri ödeme sunar.
  • Fon tutun: Kartlar, Binance Kart Cüzdanında kripto para tutabilir ve yalnızca ödeme yaparken bir değişim yapmanız gerekir. 

Crypto Loans

Binance Crypto Loans, yatırımcılara Binance’deki fonlama gereksinimlerini karşılamaları için sunulan bir hizmettir. Ödünç aldığınız kredileri Binance Order sayfasından peşin olarak ödeyebilirsiniz ve gerçek gün sayısı kadar faiz uygulanır.

Binance üzerinden Kripto Kredileri ödünç almak için dijital varlıklarınızı teminat olarak kullanabilirsiniz. Ödünç verme süresi yedi, on dört, otuz ve doksan gün olabilir. Bir kredinin vadesi geçmişse, vadesi yedi veya on dört günlük bir kredi ve otuz veya doksan günlük bir kredide sırasıyla üç gün ve yedi günlük bir gecikme süresi verilir. Bu süre içinde uygulanan faiz, asıl faizin üç katıdır. Kredinin vadesi geçmiş olmasına rağmen ödenmemesi durumunda, kredinin geri ödenmesi için teminat tasfiye edilir.  

Binance Liquid Swap

Binance Liquid Swap, Likidite Havuzları ilkesine dayanmaktadır. Kombinasyonlar, Binance’deki likidite havuzlarına likidite sunarak olağanüstü yıllık karlar elde etmenizi sağlar. Likidite havuzundaki diğer tüccarlar ile kripto para biriminizi değiştirebilirsiniz. Varlıklar istenildiği zaman havuzdan çıkarılabilir; ancak, yalnızca bir varlığı takas edecekseniz, bir işlem ücreti gerektirecektir.  Binance Liquid Swap aşağıdaki gibi avantajlar sunar:

  • Düşük taşıma ücretleri
  • Düşük kayma
  • Sabit fiyatlar
  • Büyük işlemler için daha düşük ücretler
  • Havuzlama için ilgi sağlar

Kripto Para Birimi Desteği

Binance, Bitcoin(BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) gibi iyi bilinen paraların yanı sıra ZCoin (XZC) ve Uniswap (UNI) gibi daha az popüler olanları içeren neredeyse tüm ana kripto para birimlerini destekler.  Bu çok sayıda desteklenen kripto para, Binance’in şaşırtıcı popülaritesinin ve başarısının arkasındaki ana nedenlerden biridir.

Güvenlik

Binance son derece güvenlidir vekayıtlı hesapları korumak için CryptoCurrency Security Standard’ı (CCSS) kullanır. Müşterilerinin özel bilgilerini ve kullanıcı varlıklarını korur. Ticaret platformu, onu kapsamlı bir güvenlik paketi yapan aşağıdaki güvenlik önlemlerini içerir:

  • Kimlik avı önleme önlemleri: Binance, kimlik avı girişimleri ile Binance e-postaları arasında ayrım yapacak Kimlik Avı önleme kodu ayarlamanıza olanak tanır.
  • Alım satım, para çekme ve güvenlik değişiklikleri için size aşağıdaki kimlik doğrulama önlemleri sağlanır: E-posta Adresi doğrulama,  SMS doğrulama,  İki faktörlü kimlik doğrulama (2FA)
  • YubiKey,(donanım cihazı), hesap güvenliğini artırmak için Binance hesabınızda 2FA önlemi olarak kullanılır.
  • Binance, kullanıcı hesabınızı kurarken KYC doğrulaması gerektirir.
  • Kullanıcıların her para çekme adresi için not kaydetmesini ve yazmasını sağlar. Binance ayrıca, yalnızca beyaz listedeki adreslere para çekmenize izin vermenize yardımcı olan bir Beyaz Liste seçeneği sunar.
  • Hesabınıza erişim izni olan cihazları görüntülemek için ‘Yönet’e tıklayabilirsiniz. İstenmeyen cihazları da buradan silebilirsiniz.
  • Bu seçeneği kullanarak oturum açma etkinliğinizi ve güvenlik etkinliğinizi görüntüleyebilirsiniz.

Güvenlik ayarlarınızdan herhangi birini değiştirmek için, aşağıda gösterildiği gibi hesabınızın açılır menüsünden ‘Güvenlik’ seçeneğini seçin.

Kullanıcı Deneyimi

Binance, aydınlık ve karanlık modları destekleyen kullanımı kolay bir arayüz sunar. Platform, İngilizce, Çince, Japonca, Korece, İspanyolca ve diğer birçok dil gibi birden çok dili destekler.  Masaüstü uygulaması Windows, macOS, Linux deb ve Linux rpm’yi destekler. Ek olarak, Android ve iOS platformlarını destekleyen bir mobil uygulaması da var.

Binance 20 komisyon indirimi

Binance Ücretleri

Binance ve Binance US farklı ücret yapılarına sahiptir. Binance Ücretlerinin yapısıyla ilgili ayrıntılı kılavuzumuza göz atın;

Ek Özellikler

  • Binance Launchpad: Binance, ICO’ları biter bitmez yeni para birimlerini listelediği için birçok kripto para şirketi tarafından iyi değerlendiriliyor. Maruz kalma, likidite ve token dağıtımı elde etmenize yardımcı olur. Ek olarak, danışmanlık, listeleme sonrası ve pazarlama desteği sunarlar.
  • Ödüller: Düzenli Binance borsa yatırımcıları ödül kazanma avantajına sahip olur. Şimdiye kadar, bu ödüllere Ontology (ONT) ve Waves (WAVES) gibi ücretsiz kripto para birimleri ve hatta bir Maserati arabası dahildir. Tüccarlar, kriptoları stake etmek için ödüller kazanabilir ve hatta kriptoları biriktirerek faiz bile kazanabilirler.
  • Binance API: Binance API, ticaret uygulamanızı Binance ile kolayca entegre etmenize olanak tanır. Belgeleri de kontrol edebilirsiniz.

Müşteri Desteği

Binance kapsamlı müşteri desteği sunar. Canlı sohbet işlevi sunarlar.  Onlarla çeşitli sosyal medya kanalları aracılığıyla bağlantı kurabilirsiniz.

  • Youtube kanalı – faydalı kılavuzlar ve öğreticiler paylaşıyorlar.
  • Twitter
  • Telegram Kanalları Çince ve İngilizce olarak mevcuttur. Ek olarak, duyurular için farklı bir kanalları da var.

Binance en büyük kripto para borsasıdır. Kripto para ticaretinde ihtiyacınız olan hemen hemen her şey için tek durak noktasıdır. Kripto kredileri alabilir, faiz kazanabilir, likit takas yapabilir, doğrudan meslektaşlarınızla kripto para alıp satabilir, Binance kartı ile ödeme yapabilir, kripto para birimlerinizi listeleyebilir ve çok daha fazlasını tek bir platformda yapabilirsiniz. Kripto ticareti için kullanımı kolay güvenli bir arayüz sağlarlar. Sürekli olarak daha fazla kripto para birimi, ödeme yöntemi ve yenilikçi ürünler ekliyorlar.

Binance Güvenli Mi?

Binance tamamen güvenlidir ve platformun güvenliğini sağlamak için kimlik avı önleme önlemleri, KYC, YubiKey, beyaz listeye alma adresleri, oturum açma etkinliklerini izleme ve cihazlar gibi çeşitli önlemler kullanır.

Binance Nerede?

Binance başlangıçta Çin’de bulunuyordu; ancak daha sonra Çin’in katı kripto para yasaları nedeniyle oradan taşındı ve şu anda merkezi Malta’da.

Binance Launchpad Nedir?

Binance ICO Launchpad, ICO’ları biter bitmez yeni para birimlerini listelemenize olanak tanır. Maruz kalma, likidite ve token dağıtımı elde etmenize yardımcı olur. Ek olarak, danışmanlık, listeleme sonrası ve pazarlama desteği sunarlar.

Binance Kartı Nedir?

Binance Visa Card, ek özelliklere sahip diğer banka kartları gibi çalışan bir kripto para kartıdır. Binance Card Uygulaması aracılığıyla kripto para veya fiat şeklinde para yatırabilirsiniz. Tüm deneyiminizi sorunsuz hale getirerek, kripto para birimi satmadan düzenli ödemeler için kullanabilirsiniz.

Binance TR İndirim Kodu

Binance’te vadeli işlemler hesabınızı açarken indirim kodu girebileceğiniz bir alan bulunmaktadır. Buraya kodu yazarak komisyon indirimi kazanabilirsiniz. Vadeli işlemlerde Türkçe dil desteği olmadığı için Futures hesabınızı açabilmek için ayarlar kısmından dil seçeneğini İngilizce dil seçeneğine çevirebilirsiniz.

Eğer Binance hesabınızı yakın zamanda komisyon indirimi ile açmışsanız vadeli işlemler için kod girmeniz gerekmemektedir.

Binance Referans Kodu Ne İşe Yarar?

Binance’te referans kodu komisyon indirimi ve kripto para kazanabilmek için kullanır. Örneğin Binance hesap açarken referans kodu girebilir ve her al sat işlemlerinde yaptığınızda komisyon geri ödemesi alırsınız.

Binance hesabınızı komisyon indirimi ile açmışsanız kullanıcı ikonunun altındaki referans sayfasına tıklayarak ”sizinle paylaşılan komisyonlar” kısmında hesabınıza yatan komisyonları görme imkanına sahipsiniz. 3J388M1D

Binance TR %10 indirim kodu: 3J388M1D

Buraya tıklayarak Binance TR aboneliği açabilirsiniz

Ayrıca Binance’e üye olmak isteyenler kendi referans kodunuzu paylaşarak ortak bir şekilde birlikte komisyon kazanabilir.