• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Swipe (SXP) Nedir, Nasıl Alınır?

Swipe (SXP) Nedir, Nasıl Alınır?

Swipe (SXP) Nedir, Nasıl Alınır?

Swipe ağı, kullanıcılar adına kripto para yatırma işlemlerini tutmak ve onlara çeşitli avantajlar sağlamak için Ethereum blok zincirini kullanır. Platform ayrıca, geleneksel ödeme altyapısıyla birlikte çalışabilirlik sağlayan ve satıcı ödemeleri gibi işlevlere izin veren bir zincir dışı API’ye sahiptir.

Swipe Hakkında

Swipe, fiat ve kripto para dünyalarını üç ana ürünü aracılığıyla birleştirmeyi amaçlayan bir platformdur: Swipe çok varlıklı mobil cüzdan, Swipe kripto para birimi ile finanse edilen banka kartı ve Swipe Token (SXP).

Swipe cüzdanı, Swipe ekosisteminin bir ürünüdür ve kripto para birimleri ve fiat para dahil olmak üzere çeşitli varlıklara erişmek ve bunları yönetmek için kullanılabilir. Swipe’ın ikinci ürünü olan Swipe banka kartı da benzer şekilde cüzdan aracılığıyla yönetilebilir. Bu banka kartı, kullanıcıların kripto para birimlerini Visa ödeme terminallerinde harcamasına olanak tanır ve her biri farklı avantaj ve avantajlara sahip çeşitli şekillerde mevcuttur.

Swipe Nedir?

Swipe, yerel SXP jetonunu kullanarak dünya çapında ödeme kartları oluşturmayı amaçlayan API’si aracılığıyla itibari para ve kripto para dünyalarını bütünleştirir. Swipe, Swipechain tarafından desteklenen ve THORchain, Uniswap ve SushiSwap tarafından çatallanan Otomatik Piyasa Yapıcısı Swipe Swap adlı başka bir ürüne sahiptir. Swipe Ağı için yakıt görevi gören ve işlem ücretlerini ödemek ve bağlama ve yönetişim yoluyla Swipechain’i korumak için kullanılan Swipe Token (SXP), bu ekosistemin kalbinde yer alır.

Swipe’ın Kurucuları Kimdir?

Bitcoin BTC hissedarı ve girişimcisi Joselito Lizarondo, Swipe’ı başlattı. Lizarondo şu anda ağın CEO’su. Swipe, dünyanın en popüler dijital varlık borsalarından biri olan Binance tarafından Temmuz 2020’de bilinmeyen bir fiyata satın alındı.

Swipe Benzersiz Kılan Nedir?

Swipe, diğer kripto para birimleri gibi yalnızca dağıtılmış bir ağ tarafından desteklenen bir protokol değildir. Ancak, kullanıcıların hem gerçek hem de dijital mekanlarda fiat para ve kripto varlıkları satın almalarına ve harcamalarına olanak tanıyan hem bir yazılım hem de bir dijital cüzdan ekosistemidir.

Swipe şu anda dünyanın önde gelen dijital varlık borsaları Binance ve FTX’i destekliyor ve Swipe API’si aracılığıyla dünyanın en büyük ödeme ağı Visa’ya bağlanıyor. Swipe’ın Platformu, bir satış noktasında veya e-ticaret işleminde bir banka kartının basitçe kaydırılmasıyla gerçek zamanlı kripto para biriminin dönüşümleri fiat haline getirmesine izin vererek şirketin müşterilerine sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunmasına olanak tanır. Swipe Rewards, kart sahiplerinin perakende mağazalarında %30’a varan getiri elde etmelerini sağlayan kart bağlantılı bir teklifi kolaylaştıran Swipe AI ile entegre edilmiştir.

Binance 20 komisyon indirimi

Swipe Nereden Satın Alabilirsiniz?

Swipe tokenleri artık Binance, KuCoin ve Poloniex dahil olmak üzere en iyi bilinen ve saygın platformlardan bazıları dahil olmak üzere birden fazla borsada işlem görmektedir. SXP şu anda Tether (USDT), Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dahil olmak üzere bir dizi kripto para biriminin yanı sıra Kore wonu (KRW), euro (EUR) ve dolar (USD) gibi fiat para birimlerine karşı işlem görmektedir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505