• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Persistence (XPRT) Nedir, Nasıl Alınır?

Persistence (XPRT) Nedir, Nasıl Alınır?

Persistence (XPRT) Nedir, Nasıl Alınır?

Persistence, Tendermint PBFT genel blok zincirine dayalı bir Ceded Proof-of-Stake ağıdır. Canlı piyasa değeri ile mevcut CoinMarketCap sıralaması 224. Dolaşımda 40.351.863 XPRT madeni para var.

Persistence Hakkında

Persistence, DeFi, NFT’ler ve Proof-of-Stake’in kesiştiği noktada çalışır ve şu anda bazıları canlı, bazıları 2021’de çevrimiçi olacak ve daha birçoğu sırada bekleyen beş uygulamaya sahiptir.

Bir finansör, Comdex platformunda birkaç krediyi yönetebilir ve faturaları Persistence’ın ekosisteminde güvenlik olarak saklayabilir. Bu yükümlülükler, risk seviyelerine, birincil finansörlere ve diğer kriterlere bağlı olarak kategorilere ayrılır. Konsept daha sonra sabit para sahiplerinin havuzlara likidite sunmalarına ve aynı zamanda kar elde etmelerine izin vermek için merkezi olmayan bir uygulama (dApp) kullanır.

Persistence Nedir?

Persistence, ticaret alışverişi için diğer birçok kripto para birimi platformu ve bireylerle etkileşim kurmak için blok zincirler arası iletişim (IBC) standartlarından yararlanır. Persistence ağı ayrıca yazılıma özgü mantığı yürüten “Uygulama zincirlerini” de barındırır. İş odaklıdırlar ve ağın ana zinciri tarafından korunurlar. Mimarinin SDK katmanı, diğer özelliklerin yanı sıra pazarlara ve borsalara bağlanmak için basit bir yol sunar. Persistence dApp katmanında özel ve ticari finans odaklı uygulamalar devreye alınır.

Persistence Kurucuları Kimdir?

Tushar Aggarwal (CEO) ve Deepanshu Tripathi, Persistence’ı 2019’un ikinci çeyreğinde oluşturdu. (CTO). Tushar, LuneX Ventures’ın (geleneksel bir Singapur Girişim sermayesi şirketi Golden Gate Ventures’ın kripto şubesi) ilk üyesiydi ve Güneydoğu Asya’nın ilk lisanslı Crypto VC fonu olarak bilinen gerekli finansman paketine yardımcı olmak için çaba sarf etti.

Deepanshu, Reliance Industries için birleşik bir ödeme kabul platformu geliştiren üç kişilik bir ekibin parçasıydı. Persistence şimdi IIT-Bombay ve diğer önde gelen Hint teknoloji üniversitelerinden geliştiricileri içeren 25 kişilik bir ekibe sahip.

Binance 20 komisyon indirimi

Persistence Benzersiz Kılan Nedir?

XPRT arzı maksimum 403.308.352 XPRT ile sınırlıdır ve sonraki 15 yıl boyunca kullanılabilecektir. Ekosistemin iyi bir başlangıç yapmasına yardımcı olmak için, XPRT sahipleri ilk iki yıl için %35 stake teşviki kazanacak (Enflasyon her 24 ayda bir yarıya iner).

XPRT sahipleri, bir yandan Persistence Ana Zincir Çalışma Simgesini güvence altına almaya yardımcı olurken, diğer yandan da bahis teşvikleri kazanmak için varlıklarını elinde tutabilir: XPRT sahipleri, Persistence ekosistemindeki ekonomik faaliyetlerden yararlanır. Persistence ekosistemindeki DApp’ler, gelirlerinin bir yüzdesini XPRT paydaşları ve onaylayıcılarıyla paylaşır.

Persistence Nereden Satın Alabilirsiniz?

1 Nisan 2021’de XPRT, AscendEX’e (önceden BitMax) kaydedildi ve USDT karşılığında satın alınabilecek ve kısa süre sonra diğer borsaların da takip etmesi bekleniyor.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505