• BITCOIN/TL
    2241060,252
    % 0,84
  • ETHEREUM/TL
    107387
    % 0,08
  • RIPPLE/TL
    19.67
    % -2,01
  • BITCOIN CASH/TL
    12502.96,319
    % 3,10
  • LITECOIN/TL
    2353.92
    % 1,51
  • COSMOS HUB/TL
    203.56
    % 2,60
  • CARDANO/TL
    13.72
    % 2,21
  • TETHER/TL
    32.95
    % -0,54

Kyber Network Crystal v2 (KNC) Nedir, Nasıl Alınır?

Kyber Network Crystal v2 (KNC) Nedir, Nasıl Alınır?

Kyber Network Crystal v2 (KNC) Nedir, Nasıl Alınır?

Kyber Network Crystal v2 (KNC) satın alın ve kısa vadede büyümeyi hissedin. Kyber Network Crystal v2’yi doğru değişim platformunda satın almanız için burada size rehberlik ediyoruz.

Kyber Network (KNC) Kriptosu Nedir?

Ethereum blok zincirinin üzerine inşa edilen Kyber Ağı, herhangi bir merkezi olmayan uygulamada (DApp’ler) güvenli ve anında işlemler sağlayabilmek için birden fazla kaynaktan likidite toplayan bir likidite protokolü merkezi olarak tanımlanır. Ana amacı, kullanıcıların çıkarları için merkezi olmayan finans (DeFi), merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler), merkezi olmayan borsalar (DEX’ler) ve diğer ilgili likidite protokollerine erişim sağlamaktır.

Platformdaki tüm işlemler zincir üzerindedir, bu da herhangi bir Ethereum blok gezgini kullanılarak herhangi bir zorluk olmadan doğrulanabilecekleri anlamına gelir. Kyber ağında, protokolün sağladığı çözümler kullanılarak çeşitli projeler oluşturulabilir. Geliştiricilerin çeşitli gereksinimler için likidite konusunda endişelenmeden ürünler ve çözümler oluşturmasını sağlayarak DeFi alanındaki likidite sorunlarını çözmeyi amaçlıyor.

KNC token, sahiplerinin platformu kontrol etmek ve projenin temel yönlerine oy vermek için KyberDAO’da pay alabilecekleri Kyber ağının hizmet belirtecidir. Ayrıca, işlem ücretleri yoluyla alınan Ethereum’da (ETH) stake ödülleri kazanmak için de kullanılabilir.

Kyber Network Crystal v2 Nereden Satın Alınır?

Kyber Network Crystal v2’yi nereden satın alacağınızı öğrenmek istiyorsanız, Kyber Network Crystal v2 hisse senedi alım satımı için en iyi kripto para borsaları şu anda Binance, OKX, FTX, Bitget ve CoinTiger’dır.

Kyber Network Crystal v2 Nasıl Satın Alınır?

Lütfen Binance’de (en iyi kripto borsalarından biri) Kyber Network Crystal v2 (KNC) satın alma prosedürünü takip edin.

  1. Binance borsasında hesabınızı oluşturun ve doğrulama için KYC’yi gönderin.
  2. Hesabınız doğrulandıktan sonra.
  3. Binance’e gidin ve e-postanızı ve şifrenizi onaylayarak oturum açın.
  4. Para Yatırma’ya tıklayın, Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) satın almak için paranızı ekleyin.
  5. Şimdi Exchange -> Temel’e gidin
  6. BTC veya ETH sekmesine tıklayın.
  7. Sırasıyla KNC/BTC veya KNC/ETH’yi (seçiminize göre) arayın.
  8. Satın almanız gereken Ripple miktarını seçin veya girin.
  9. Satın al düğmesine tıklayın.
Binance 20 komisyon indirimi

KNC’nin 2022’de önünde harika bir geleceği var. KNC ekosisteminde ve genel kripto pazarında devam eden gelişmelerle birlikte, KNC’nin yeni zirvelere ulaştığını görebiliriz. Bu arada, 2022 için uzun vadeli KNC fiyat tahminimiz yükseliş gösteriyor. Bu yıl CoinMarketCap’e göre mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) yaklaşık 2,91 dolardan geçme olasılığı yüksek. Bununla birlikte, bu ancak bir dizi psikolojik direnci kırarsa gerçekleşecektir. Ayrıca, yatırımcılar KNC’nin Bitcoin ve Ethereum gibi ana akım kripto para birimleri ile birlikte 2022’de iyi bir yatırım olduğuna karar vermişlerse.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505