• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

NuCypher (NU) Nedir, Nasıl Alınır?

NuCypher (NU) Nedir, Nasıl Alınır?

NuCypher (NU) Nedir, Nasıl Alınır?

NuCypher, genel blok zincirleri için merkezi olmayan bir şifreleme hizmetidir. NuCypher ağı, proxy yeniden şifreleme (PRE) teknolojisini kullanarak, kullanıcıların bir genel konsensüs ağının seçilmiş üyeleri arasında özel verileri paylaşmasına olanak tanır. Bu, ağdaki kullanıcılara geleneksel blok zincirlere kıyasla daha yüksek düzeyde veri güvenliği sağlar.

NuCypher ağının yerel belirteci NU, ağ katılımcılarını stake yoluyla yönetim hizmetleri sağlamaya devam etmeye teşvik ediyor. NU jeton sahipleri, jetonlarını kötü niyetli stake etmeye karşı korunan bir işçi düğümü aracılığıyla stake edebilirler. NU, bir ERC-20 jetonudur, yani Ethereum ağında çalışır.

NuCypher’in Kısa Tarihi

NuCypher, Kasım 2018’de kurucu ortaklar Mikhail Egorov ve MacLane Wilkison tarafından başlatıldı. NuCypher ağı için genel test ağı Ekim 2019’da başlatıldı ve teşvikli test ağı operasyonları Ocak 2020’de resmen başlatıldı. NuCypher, yaklaşık 214 milyon dolarlık bir piyasa değeri ile toplam piyasa değeri ile ölçüldüğünde şu anda 164. en büyük kripto projesidir. NuCypher’in tokeni, yaklaşık 21.7 milyon dolarlık ortalama günlük işlem hacmi görüyor.

NuCypher Nasıl Satın Alınır?

Çevrimiçi bir hesap açın.

NuCypher (veya herhangi bir kripto para birimi) satın almaya karar verdiğinizde vermeniz gereken ilk kararlardan biri, NU tokeninin alım ve satımını destekleyen bir kripto para birimi komisyoncusu ile bir hesap açmaktır.

Bir kripto para birimi komisyoncusu, hisse senedi alıp satmak için kullandığınız aracılık hesabına benzer. Bir kripto komisyoncusu ile bir hesap açtığınızda, komisyoncunuz alım satım emirleri vermek için kullanabileceğiniz bir ticaret platformuna başlamanıza yardımcı olacaktır. Bir sipariş verdikten sonra, aracı kurum işlemlerinizi sizin adınıza gerçekleştirecek ve jetonlarınızı hesabınıza yatıracaktır.

Seçtiğiniz komisyoncu, komisyon olarak ne kadar ödeyeceğinizi, satın alabileceğiniz ve satabileceğiniz varlıkları ve daha fazlasını belirleyecektir. Hesabınızı nerede açacağınızı seçerken göz önünde bulundurmak isteyebileceğiniz bazı faktörler şunları içerebilir:

• Ek varlıklara erişim: Yalnızca NuCypher alıp satmakla ilgileniyorsanız, NU ticaretinin kullanılabilir olduğundan emin olmak için aracının desteklenen madeni paralar ve jetonlar listesine göz atmayı unutmayın. Ek kripto para birimleri ve yatırım araçlarıyla (hisse senetleri veya forex para birimleri gibi) ilgileniyorsanız, seçtiğiniz aracı kurumun mümkün olduğunca çok sayıda yatırım ihtiyacınız için size tek bir platform sunduğundan emin olun.

• Komisyonlar: Çoğu kripto para birimi komisyoncusu, ticaretinizi gerçekleştirme karşılığında küçük bir komisyon alır. Bir hesap açmadan önce komisyon programlarını okuduğunuzdan emin olun – her işlemde ödenen küçük bir komisyon yüzdesi bile hızla toplanabilir.

• Mobil ticaret: Yatırımınızın çoğunu hareket halindeyken yapıyorsanız, tercih ettiğiniz platformda mobil ticaret sunan bir komisyoncu arayın.

Binance 20 komisyon indirimi

Bir cüzdan satın alın (isteğe bağlı).

NU jetonlarınızı aktif olarak takas etmeyi planlamıyorsanız, özel bir kripto para cüzdanı kurmak iyi bir fikirdir. Özel bir cüzdan, komisyoncunuzun saldırıya uğraması durumunda yatırımlarınızı daha güvenli tutmak için kullanabileceğiniz benzersiz bir anahtar seti sunar. NU jetonları, ERC-20 jeton depolamasını destekleyen her tür cüzdanda saklanabilir, böylece hem fiziksel donanım cüzdanları hem de yazılım cüzdan programları arasından seçim yapabilirsiniz.

Satın alma işleminizi yapın.

Aracılık hesabınızı tamamen açtıktan ve finanse ettikten sonra, NuCypher’a yatırım yapmak için ilk satın alma siparişinizi verebilirsiniz. Hisse senedi satın aldıysanız veya sattıysanız, kripto para ticareti yaparken verebileceğiniz alım ve satım emirlerinin türlerini zaten biliyorsunuzdur. Acenteniz aracılığıyla görebileceğiniz en yaygın sipariş seçeneklerinden bazıları şunları içerebilir:

• Piyasa emri: Bir piyasa emri, mevcut piyasa fiyatından mümkün olan en kısa sürede gerçekleştirilir. Bu, en yaygın kripto siparişi türüdür.

• Limit emri: Limit emri, sadece emir verdiğinizde girdiğiniz belirli bir fiyattan veya bunun altında gerçekleşir. Örneğin, jeton başına 0,50$’lık bir sınır fiyatla 500 NU satın almak için bir sınır emri verirseniz, komisyoncunuz emri yalnızca, her bir jetonu 0,50$’lık bir fiyattan veya daha düşük bir fiyattan satın almanın mümkün olması durumunda gerçekleştirecektir.

Çalıştığınız komisyoncuya bağlı olarak, ek sipariş türleri ve seçeneklerine erişiminiz olabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505