• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Flux (FLUX) Nedir, Nasıl Alınır?

Flux (FLUX) Nedir, Nasıl Alınır?

Flux (FLUX) Nedir, Nasıl Alınır?

Merkezi Olmayan Akış Ekosistemi, AWS sistemine benzer uyumlu bir çalışma sistemi ile bilgi işlemeyi sağlayan bir blok zinciri çözümleri paketidir. FluxOS bulut sistemi ile senkronize çalışan Flux Ecosystem Token, kendi kendini depolayan ve uyumlu bir blockchain uygulamasına sahiptir. Flux coin nedir, nasıl çalışır, ne kadara mal olur, nasıl alınır vs hakkında detaylı bilgiler içeriğin devamındadır.

FLUX Coin Nedir ve Nasıl Çalışır?

Flux ekosistemi, DeFi işlemlerinde bulut bilişim üzerinde genel hizmetler ve bilgi işlem sağlayan bir dizi blok zinciri çözümleri sunar. Sistemi için POW adlı bir madeni para kullanır. Donanım ana bilgisayarları, zincir içi yönetişim ve donanımı çalıştırmaya yönelik belirleme gereksinimleri aracılığıyla kötü aktörlerin azaltılması için teşvikler sağlar.

Flux doğrudan ağ tarafından tespit edilir. Kurumsal düzeyde bilgi işlem gücü sağlayabilmek için Linux üzerinde çalışmaktadır. Böylece, yönetişim işlemlerinde şeffaflığı sağlamak için blok zincirini kullanır. Flux yatırımcıları, gerekli Flux sermayesini cüzdanlarına yumuşak kilitlerle sağladıktan sonra, 3 kademeli donanım gereksinimleri arasından seçim yapılmaktadır. Böylece, kullanıcıların dünyanın herhangi bir yerinden ağa donanım sağlamaları için ödüllendirilmelerini neredeyse sağlar.

Dünyanın herhangi bir yerinde bulunan PC ve benzeri donanımların bağlanabildiği Flux sisteminde, belirli düğümleri çözenler ödüllendiriliyor. FluxOS sistemi içinde sosyal medya, veri peygamberleri ve web siteleri dahil olmak üzere toplamda yaklaşık 30 dapp içerir.

Binance 20 komisyon indirimi

Flux (FLUX) Nasıl Satın Alınır?

FLUX satın alabileceğiniz birden fazla borsa var, ancak piyasadaki en hızlı işlem sürelerine ve en fazla işlem çiftine sahip olduğu için Binance’i öneriyoruz.

Adım 1: Binance’e Kaydolun.

BNB borsasında FLUX satın alabilmek, satabilmek ve takas edebilmek için doğrulanmış ve onaylanmış bir Binance hesabına ihtiyacınız olacak.

Adım 2: Binance Cüzdanına Fiat veya Diğer Kripto Para Yatırın.

Binance’de FLUX satın almaya ve ticaretine başlamanın en iyi yolu, en hızlı ve en düşük ücretli ACH transferi yapmak için bir banka hesabı bağlamaktır. İkincisi, daha küçük miktarlarda hızlı para yatırmak için harika bir banka kartı bağlamak. Son olarak, daha büyük miktarlarda nakit için en iyisi olan ancak aynı zamanda banka havalesi ücretleriyle birlikte gelen bir yerel banka havalesi yapabilirsiniz.

Adım 3: Tether (USDT) veya Perfered Trading Çifti satın alın.

Tether (USDT), Binance’e koyduğunuz paranın sabit kalmasını ve diğer çoğu kripto para birimi gibi büyük dalgalanmalara maruz kalmamasını sağlayacak her zaman 1 USD’ye eşit olacak şekilde oluşturulmuş bir simgedir.

Adım 4: FLUX (FLUX) satın alın.

Artık itibari paranızı Tether’e (USDT) dönüştürdüğünüze göre, FLUX dahil Binance piyasasında bulunan hemen hemen tüm kripto çiftlerini satın alabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505