• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Braintrust (BTRST) Nedir, Nasıl Alınır?

Braintrust (BTRST) Nedir, Nasıl Alınır?

Braintrust (BTRST) Nedir, Nasıl Alınır?

Kripto paraların iyi getirisi için, paranın doğru zamanda doğru varlığa park edilmesi esastır. En yüksek fiyatına ulaştığında bir kripto para birimi satın almak pek mantıklı değil. Bir kripto satın almak için en iyi zaman, fiyatın düşük olduğu veya daha doğrusu, derin bir indirimle mevcut olduğu zaman olabilir. Böyle düşük fiyatlı bir kripto para birimi Braintrust (BTRST). Bu konuda daha fazla bilgi edelim.

Braintrust Kripto Nedir?

Diğer birçok merkezi olmayan ağ gibi, Braintrust da blok zinciri destekli platformdur. Kullanıcı tabanı tarafından kontrol edilmektedir. Braintrust, yetenekleri ile şirketler arasında bağlantı kurabilmek için bir araç görevi görmektedir.

Serbest çalışanları şirketlere bağlayan geleneksel platformların aksine, Braintrust iş arayanlardan hiçbir ücret talep etmemektedir ve şirketler için ücret düşüktür. Bu, düzenlemelerde herhangi bir merkezi otoriteye sahip olabilmek yerine kontrolün kullanıcılara verilmesi ile sağlanmaktadır. 2018 yıllarında oluşturulan Braintrust’ın merkezi olmayan platformu, Goldman Sachs ve Nike dahil olmak üzere bazı tanınmış şirketler tarafından kullanılıyor.

Braintrust Blok Zinciri Nasıl Çalışır?

Platformun üç önemli katılımcısı var. Birincisi iş arayanlar. Braintrust’ta bir profil oluştururlar ve müşteriler tarafından seçilme şanslarını artırmak için kurslar alabilirler. Braintröst, anlaşmaya güven aşılamak için serbest çalışanların geçmiş kayıtlarını da doğrular.

İkincisi, uygun iş arayanları çekmek için iş gerekliliklerini ilan eden işverenlerdir. Üçüncüsü, yönlendirme hizmetleri sağlayan ve müşterileri en uygun başvuru sahibine bağlayan köprü veya bağlayıcılardır.

Bu süreçte, Braintrust’ın yerel kripto tokeni BTRST önemli bir rol oynamaktadır. Platform tarafından sunulan bazı kursları tamamladıklarında iş arayanlar tarafından kazanılır. Aktif topluluk katılımı da onlara BTRST kazandırabilir. Müşteriler için BTRST, iş arayanları cezbetmek amacıyla bir stake eden kripto görevi görür. Braintröst, iş arayanların kazançları üzerinden herhangi bir komisyon ödemek zorunda olmadıklarını iddia ediyor. İşverenler için ağ düğümlerine ücret olarak yüzde 10 ücret alınır.

BrainTrust’un (BTRST) Faydaları

BrainTrust, pazara birçok avantaj sunar. Serbest çalışanları kuruluşlarla buluşturur ve kullanıcılara gerçek kazanç fırsatları sunar. Sistem, BTRST kazanmanız ve jetonları kullanmanız için size çeşitli yollar sunar. Kullanıcı katılımını kolaylaştırmak için gezinmesi kolay bir arayüz kullanır. Bu sistem, en başından, herkesin ihtiyaçlarını karşılamak için ihtiyaç duyduğu uzmanları bulmak için yetenekleri kolayca sıralayabilmesini sağlamak için tasarlandı.

Uygun Fiyatlar

Yetenek, BrainTrust kullanarak saf piyasa oranlarını güvence altına alabilir. Oranlarına beceri düzeylerine ve deneyimlerine göre karar verebilirler. Ayrıca sistemi kullanarak saat başına şarj edebilirsiniz. Bu esnek yaklaşım, yeteneklerin istediklerini kazanmalarını kolaylaştırır.

Tavsiyeler

Bahsetmeye değer bir diğer fayda, tavsiye programıdır. BrainTrust, kullanıcılara yeni şirketleri ve yetenekleri güvence altına almaları için ödeme yapar. Ağ, büyümeyi teşvik ederek blok zincirinin benimsenmesini sağlar ve kullanıcılara zenginlik yaratmanın başka bir yolunu sunar.

Hibeler

BrainTrust’ın bir diğer önemli faydası da mevcut hibe programlarıdır. Kullanıcılar, ilk Ethereum tabanlı merkezi olmayan yetenek ağının bir üyesi olabilir ve yeni Web3 fırsatlarının geliştirilmesine yardımcı olabilir.

Binance 20 komisyon indirimi

Brain Trust (BTRST) Nasıl Satın Alınır?

Brain Trust (BTRST) aşağıdaki borsalarda mevcuttur:

Coinbase – NASDAQ’da listelenen halka açık bir borsa. Coinbase, Avustralya, Kanada, Singapur, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri (Hawaii hariç) dahil olmak üzere 100’den fazla ülkeden sakinleri kabul etmektedir.

Gate.io – Bu borsa 2013 yılında kurulmuştur ve daha popüler ve saygın borsalardan biridir. Gate.io şu anda Avustralya ve Birleşik Krallık dahil olmak üzere çoğu uluslararası yargı yetkisini kabul etmektedir. Kanada ve ABD kullanıcılarına yasaktır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505