• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Celer Network (CELR) Nedir, Nasıl Alınır?

Celer Network (CELR) Nedir, Nasıl Alınır?

Celer Network (CELR) Nedir, Nasıl Alınır?

Celer Network, 2018’in 3. çeyreğinde gizli çıktı. Bir yıldan az olmasına rağmen, çok fazla başarı ve ilerleme kaydettik. Celer’in katman-2 ölçeklemenin kızgın bölgesinde yükün başında olduğu şüphesizdir. Topluluğun, ne olduğunu ve şu anda neler olduğunu takip etmenin bazen zor olduğuna dair geri bildirimlerini duyuyoruz. Bu nedenle, her zaman geri dönüp aradığınızı bulabileceğiniz bu gönderiyi oluşturmaya karar verdik. Celer Network hakkında bilmek istediğiniz her şey için bunu bir “tek durak noktası” olarak düşünün.

Celer Network Nedir?

Celer Network, kullanımı kolay, hızlı, düşük maliyetli ve güvenli blok zinciri uygulamaları oluşturmak için 2 katmanlı bir ölçeklendirme platformu olarak tanımlıyor. Proje geliştiricilere göre off-chain olarak yapılandırılan Celer Network, Lightning Network gibi çözümlerden 15 kata kadar daha hızlı çalışabiliyor. Celer Network coin CELR nedir, nasıl çalışır, nasıl alınır, ne kadara mal olur vs. hakkında detaylı bilgiler içeriğin devamındadır.

Celer Network Coin (CELR) Nedir ve Nasıl Çalışır?

Celer Network, herkesin zincir dışı ölçekleme teknikleri ve teşvikle uyumlu kripto-ekonomik mekanizma tasarımlarındaki yenilikler ile hızla ölçeklenebilir merkezi olmayan uygulamalar çalıştırmasını, oluşturmasını ve dağıtmasını sağlar. Celer ekibi, Celer Network’teki hızlı işlem sürecini gösteren bir uygulama olan CelerX’i başlattı. Ayrıca özel bir SDK ve geliştirici portalına sahiptir.

CELR token, zincir dışı hizmet sağlayıcılara birden fazla teşvik sistemi ve hizmet ve işlem ücretleri gibi çoklu işlevler sunan Ethereum üzerinde bir ERC-20 belirtecidir. CELR jetonları, Likidite Taahhüdü Kanıtı süreci sırasında istikrarlı ve bol bir likidite havuzunu sürdürmek için bir teşvik görevi görür. Likidite Destekleme İhalesinde, likidite destek tekliflerinin önceliğini artırmak ve böylece likidite faiz ödemesini istatistiksel olarak artırmak için CELR kullanılmaktadır.

CELR, durum mevcudiyetini korumak, bağlantı kehaneti sağlamak ve bir anlaşmazlık durumu geçiş hesaplama motoru olarak hareket etmek için Eyalet Koruyucu Ağı’nda bir üyelik belirleme token olarak kullanılır. CELR token paylaştırıcıları, ağ için sağladıkları çeşitli hizmetler için bir hizmet ücreti alır. CELR token, zincir dışı hizmet sağlayıcılara hizmet ücreti ve işlem ücreti ödemek için de kullanılabilir. Celer, ağın hem geliştiricileri hem de son kullanıcıları için iki taraflı bir değer teklifi sunar.

Celer’in Arkasındaki Temel Teknolojiler Nelerdir?

Celer, Genelleştirilmiş Devlet Kanal Ağı ve Yan Zincir teknolojisine odaklanır. Katman-2’de akıllı sözleşmeye olanak tanıyan tutarlı bir mimari sağlar. Temel teknoloji hakkında bilgi edinmek için lütfen teknik incelememizi okuyun. Ayrıca burada daha okuyucu dostu bir özetimiz var. Biraz daha derine inmek için, lütfen Celer durum kanalı hakkındaki bu açıklayıcı makaleye ve genelleştirilmiş devlet kanalı hakkındaki bu üç bölümlük blog dizisine göz atın. Uzun vadede Celer Network’ün vizyonu, tüm 2. katman ölçekleme teknolojisi parçalarını tutarlı bir çözümde bir araya getirmektir.

Kullanabileceğimiz basit bir benzetme, Celer ile Lightning’i karşılaştırırsanız, bu Ethereum ile Bitcoin’i karşılaştırması gibidir. Ethereum, akıllı sözleşme işlevselliği katman-1 blok zincirini tanıttı ve Celer, katman-2’de akıllı sözleşme esnekliğini tanıttı.

Binance 20 komisyon indirimi

Celer Network Nereden Satın Alınır?

Celer Network’ü nereden satın alacağınızı öğrenmek istiyorsanız, Celer Network hisse senedi alım satımı için en iyi kripto para borsaları şu anda Binance, OKEx, CoinTiger, HitBTC ve Crypto.com Exchange’dir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505