• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

DigiByte (DGB) Nedir, Nasıl Alınır?

DigiByte (DGB) Nedir, Nasıl Alınır?

DigiByte (DGB) Nedir, Nasıl Alınır?

Digibyte hızlı, güvenli ve gelişen bir blockchain teknolojisidir. Geleneksel bankalar gibi bir aracı kullanmak zorunda kalmadan sınırlar arasında para gönderip almanızı sağlar. Digibyte harikalar yaratabilen para birimlerinden biridir. Piyasa trendini takiben, madeni para dünya çapındaki kullanıcılar arasında daha büyük bir ivme ve farkındalık kazanacak, bunun gerçekten merkezi olmadığını anlayacak ve kullanıcılara dünya çapındaki arkadaşlarına ve ailelerine nakit göndermek ve Digibyte kullanarak işlem yapmak için güvenli ve güvenli bir yol sunacak.

DigiByte Hakkında

DigiByte, oldukça merkezi olmayan, hızlı büyüyen, halka açık bir blok zinciridir. Diğer kripto para birimleri gibi, DigiBytes da zarar görmeyen, tahrif edilemeyen veya çalınamayan dijital varlıklardır ve onları nakit, veri, mülk veya kritik dijital bilgiler gibi değerli öğelerin güvenliğini sağlamak için mükemmel kılar.

DigiByte Nedir?

DigiByte, XRP ve Litecoin gibi büyük dijital para birimleriyle gelişmek için ölçeklenebilirlik ve şifrelemeye öncelik veren bir kripto para birimidir.

Platformu ayrıca kullanıcıların içerik oluşturmasına, uygulamaları başlatmasına ve dijital kimlikleri kullanmasına olanak tanıyan yetenekler içerir. Ayrıca protokolü, toplam 21 milyar DGB madeni para arzı ile ekonomik politikaları uygularken farklı madencilik teknikleri kullanmak üzere tasarlanmıştır.

Uzun ömürlü bir kamu ve kripto para blok zinciri olan DigiByte, başlangıçta Bitcoin ağının güvenliğini, ölçeklenebilirliğini ve ticaret hızını artırmak için tasarlanmış beş farklı güvenlik algoritması kullanır. DigiByte üç katmandan oluşur:

  • Akıllı sözleşme
  • Genel muhasebe
  • Çekirdek protokol

DigiByte’ın Kurucusu Kimdir?

DigiByte, Mayıs 2020’de geçici emekliliğini ilan edene kadar konseptten mevcut konfigürasyona evrimini denetleyen ve yaygın olarak “DigiMan” olarak bilinen Jared Tate tarafından kuruldu. Tate şimdi geri döndü ve Eylül 2020 itibariyle, bir kez daha doğrudan DigiByte’ın genişlemesine dahil olacak gibi görünüyor.

Projenin sürdürülebilirliğini yönetmekle görevlendirilmiş gönüllü bir grup olan DigiByte Vakfı, projenin işleyişi için de çok önemlidir. Üçüncü bir grup üye olan DigiByte Farkındalık Ekibi, reklam ve satış çalışmalarından sorumludur.

DigiByte’ı Benzersiz Yapan Nedir?

DigiByte, güvenlik, hız ve kapasite olanaklarını genişletmeye çalışan bir Bitcoin çeşididir. Karşılık gelen bir madeni para olan DGB ile açık kaynaklı bir blok zinciri olarak başladı. Güvenliği sağlamak ve ASIC madencilerini çok fazla güç kazanmaktan korumak için beş farklı algoritma kullanır.

DigiByte, para birimi olarak da değerlendirilebilecek bir dijital varlığa sahiptir. Orijinal varlığına “DGB” denir ve dünya çapında 10.000 düğümde dağıtılan değişmez bir genel defterde depolanır. DigiByte, dünyanın en uzun, en hızlı ve en güvenli UTXO blok zinciri olarak kendini kanıtlamıştır. Aslında, DigiByte blokları her 15 saniyede bir üretilir ve bu onu en popüler kripto para birimi Bitcoin’den 40 kat daha hızlı yapar. DigiAssets, dijital varlıklar, merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) ve bunlarla birlikte gelen akıllı sözleşmeler oluşturmak isteyen geliştiricilere yöneliktir.

Binance 20 komisyon indirimi

DigiByte Nereden Satın Alabilirsiniz?

DGB, çeşitli platformlarda bulunabilen bir altcoin kripto para birimidir. En popüler DGB ticaret eşleşmeleri Binance, Sistemkoin, OKEx ve Bilaxy’dir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505