• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

OpenDAO (SOS) Nedir, Nasıl Alınır?

OpenDAO (SOS) Nedir, Nasıl Alınır?

OpenDAO (SOS) Nedir, Nasıl Alınır?

Bu makale, NFT sanatçılarını ve onunla ilişkili tüccarları tanıtmak ve desteklemek için geliştirilen bir kripto projesini ve jetonunu açıklamaktadır.  NFT endüstrisine dayalı heyecan verici kripto projeleri mi arıyorsunuz? Cevabınız evet ise, bu konu hakkında derinlemesine bilgi edinmek için bu makalenin tamamını kelimeleri atlamadan okuyun. Kripto meraklıları, bu projenin sağladığı çeşitli özellikler ve yatırımcılara ve madencilere ilgili jetonları hakkında bilgi edinmek istiyor. Bir NFT ticareti ile ilişkili olanlara sağlanan airdrop tesisi, büyük ilgi gören önemli bir vurgudur. Opendao SOS hakkında daha fazlasını okuyun.

OpenDAO (SOS) Hakkında

OpenDAO, NFT tüccarlarını ve yaratıcılarını desteklemekle uğraşan bir kripto projesidir. SOS belirteci, ticaretle uğraşanları korumak, teşvik etmek ve onlara haraç ödemek için bir yöntem olarak hareket eder ve NFT’ler yaratır.

Bu özel NFT tabanlı jetonun en çekici özelliği, önde gelen NFT pazarlarından biri olan OpenSea platformundaki NFT alıcıları ve satıcıları için SOS jetonunun havadan dağıtılmasıdır. Ek olarak, 241.000’den fazla adres SOS jetonlarıyla ödüllendirildi. Belirteç geliştiricilerinin temel amacı, NFT endüstrisini tanıtmak, ölçeklendirmek ve NFT’lerle ilgili olanlara değer katmaktır.

OpenDAO Nedir?

OpenDAO projesi, NFT endüstrisini ve ona yatırım yapan katılımcıları onurlandırmak için geliştirildi. OpenDAO web sitesine göre amacı, NFT topluluğunu “haraç ödemek, korumak, teşvik etmektir”.

NFT yaratıcılarına, uzmanlarına ve alışverişlerini kolaylaştıran OpenSea pazarına odaklanır. Bunu başarmak için proje, özel bir $SOS jetonu başlattı ve bunu bir ‘airdrop’ aracılığıyla OpenSea’deki tüm NFT yatırımcılarının kripto cüzdanlarına dağıttı.

OpenDAO airdrop, yalnızca mevcut NFT sahipleri için ücretsiz bir jeton depozitosu değildi, aynı zamanda OpenSea’deki dolandırıcılık kurbanlarını tazmin etmenin bir yöntemiydi. OpenDAO aynı zamanda sanatçıları ve diğer yaratıcıları en iyi eserlerini ortaya çıkarmaya teşvik etti. $SOS tokenlerinin 240.000’den fazla cüzdanda dağıtılması, tokenin değerinde keskin bir artışa yol açtı ve bu da OpenDAO projesi için bir finansman aracı işlevi gördü.

DAO’lar, topluluğunun tüm paydaşlarının, değişiklikleri/yükseltmeleri içeren oylara katılmasına izin verir. Bu yapı, ortalama bir blok zinciri kullanıcısının bile gelişimsel/gelişimsel olmayan kararların bir parçası olabileceği demokratik bir yönetişim yöntemi sağlar. DAO’ların yönetişimi, merkezi bir yönetim organının varlığını ortadan kaldıran merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarında geniş bir kullanım alanı bulmaktadır.

Binance 20 komisyon indirimi

OpenDAO Nereden Alınır?

  1. Binance web sitesini ziyaret edin. Binance platformu, diğer platformlara kıyasla SOS jetonları için en çok işlem gören hacme sahiptir.
  2. Binance, kullanıcıların SOS/WETH ticaret çiftini kullanarak SOS jetonlarını takas etmelerine olanak tanır. Opendao SOS Fiyatı hakkında daha fazla bilgi edinin.
  3. Metamask veya Trustwallet’ınızı Binance platformuna bağlayın.
  4. Cüzdanınızı WETH ile yükleyin. Aşırı SOS fiyat kaymasını önlemek için jetonu satın almadan önce piyasa oynaklığını göz önünde bulundurun.
  5. Fiyat değişimlerini analiz etmek için takas yapmadan önce WETH ve SOS’un mevcut piyasa fiyatını kontrol edin.
  6. Son olarak, SOS’u cüzdanınızdaki mevcut WETH ile değiştirin ve işlem tamamlandığında, cüzdanınız eşdeğer SOS ile kredilendirilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505