• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Ren (REN) Nedir, Nasıl Alınır?

Ren (REN) Nedir, Nasıl Alınır?

Ren (REN) Nedir, Nasıl Alınır?

Daha önce Cumhuriyet Protokolü olarak adlandırılan Ren protokolü, tamamen farklı blok zincirleri boyunca kesin kripto özelliğinin dünya çapında eşler arası (P2P) geçişine izin vererek birlikte çalışabilirlik sağlamak için tasarlanmıştır. REN, Ren protokolüne güç veren, hızlı iletişim ve sözleşme yürütmeye izin veren bir Ethereum belirtecidir.

Merkezi olmayan finans girişimleri çekiş kazanırken, Ren’in ölçeklenebilirlik ve daha erken transferlere verdiği önem, birçok alıcıyı parayı portföylerine eklemek için harekete geçirdi. Ren protokolü ve REN jetonu hakkındaki son bilgilerimizi öğrenin ve birkaç kolay adımda Ren’i satın almayı öğrenin.

Ren Nedir?

Ren, bir dizi blok zinciri boyunca en son ve mevcut mülkün dünya çapında eşler arası (P2P) geçişini teşvik eden bir yazılım programıdır. Ren, bunu yaparken, “sarılmış” belirteç varyasyonlarına eşdeğer ara adımların kullanımını ortadan kaldırarak üstün şifreleme ve algoritmalardan yararlanır.

Ren ile müşteriler, Bitcoin’leri (veya farklı mülkleri) Ren yazılım programına kilitleyebilir ve ERC-20 eşit belirteçleri RenBTC’yi vb. Ethereum’da 1: 1 oranında basabilir. Bitcoin ev sahipleri, Bitcoin’lerini tanıtmadan veya mülklerini blok zincirleri arasında kaydırmadan Ethereum’un merkezi olmayan finans (DeFi) araçları grubuna giriş elde etmek için Ren’den en iyi şekilde yararlanabilir. Müşteriler, bu Ethereum belirteçlerini kullanarak, Compound veya Aave gibi ödünç verme ve ödünç alma platformlarıyla birlikte Ethereum’un DeFi ekosisteminde şüphesiz etkileşim kurabilirler. Tüketicinin bitcoinleri, bu kurs boyunca Ren yazılım programı içinde kilitli kalacaktır. Müşteriler fonlarının kilidini açmak isterse, topluluğa ayak uydurmak ve işlemek için REN kripto para birimi içindeki düğümlere ödeme yapmalıdır.

Ren Nasıl Çalışır?

Ren protokolü, rafine süreçlerini “Karanlık Düğümler” olarak adlandırılan merkezi olmayan bir makine topluluğu tarafından desteklenen RenVM aracılığıyla yönetir ve yürütür. Bu makineler, bilgi işlem enerjilerini ve dijital makineye depolamak için alanlarını alternatif ücretlerle katkıda bulunur ve kripto para birimlerinin blok zincirler boyunca hareket etmesini sağlar. Ren’in dijital makinesi, işlemleri korumak için Zcash tarafından kullanılan bir şifreleme yöntemi olan zkSnarks’ı ve düğümlerden gelen verileri kapsayacak şekilde talimatları parçalayan Shamir Gizli Paylaşım Planını kullanır.

Ren kurucularına göre, bu yapı, Ren’e girişi olan herkesin, kendileri veya işlemleriyle ilgili ayrıntıları açıklamadan herhangi bir blok zincirindeki bir yazılımı finanse etmesine izin verir.

Binance 20 komisyon indirimi

REN Nereden Satın Alınır?

REN, Binance ve Huobi World ile birlikte bir dizi ana kripto para borsası tarafından desteklenen, serbestçe alınıp satılabilen bir simgedir. REN Cash’i satın almak, tanıtmak ve ticaretini yapmak için kripto para birimine, fiat yabancı paraya ve sabit paralara eşdeğer bir dizi ücret stratejisi kullanmanız gerekir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505