• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Illuvium (ILV) Nedir, Nasıl Alınır?

Illuvium (ILV) Nedir, Nasıl Alınır?

Illuvium (ILV) Nedir, Nasıl Alınır?

Illuvium, ürün çiftliği aracılığıyla elde edilen tüm ILV ikramiyelerinin, gerçekten iptal edilmeden bir yıl önce kilitlendiği, türünün tek örneği bir verim çiftçiliği ödül sistemine sahiptir. CoinMarketCap şu anda 237. sırada ve 304.288.294 USD canlı piyasa değeri ile. Toplam 10.000.000 ILV coin dolaşım arzına ve 634.934 ILV coin dolaşım arzına sahiptir.

Illuvium Hakkında

Illuvium, blockchain destekli bir açık dünya fantezi savaş oyunudur. Genellikle Ethereum’daki ilk AAA maçı olarak anılan Illuvium, çeşitli toplama ve ticaret özellikleriyle hem sıradan oyuncuları hem de zorlu DeFi hayranlarını eğlendirmeyi amaçlıyor.

Illuvium küresi, Illuvials olarak bilinen ve onları savaşta boyun eğdiren oyuncular tarafından ele geçirilip sağlığa kavuşturulabilen yaşam formları tarafından doldurulur. Daha sonra oyuncu koleksiyonunun sadık bir üyesi olurlar ve Illuvium’un otomatik savaş çok oyunculu oyununun bir parçası olarak diğer kaşiflerle savaşmak için kullanılabilirler.

Illuvium Nedir?

Her bir Illuvial, üçüncü taraf değişim platformlarında ve gazsız IlluviDEX’te ucuza satılabilen, farklı bir takas edilemez jeton (NFT) ile gösterilir. Ayrıca daha ciddi biçimlerde birleştirilebilirler ve düzenli, holografik ve karanlık holografik yinelemelerde erişilebilirler, ikincisi çok daha kıttır.

ILV madeni para, Illuvium ekosisteminde çeşitli şekillerde kullanılabilir. İnsanları oyun içi başarılar için ödüllendirmek için kullanılan ana para birimidir ve oyunculara Illuvium merkezi olmayan özerk organizasyonu (DAO) aracılığıyla oyun yönetimine katılmak için kullanılan Illuvium Vault’un eşitliğini sağlar.

Illuvium’un Kurucuları Kimdir?

Illuvium 2020’den beri geliştiriliyor ve kurucu ortaklar, başarılı girişimci ve erken dogecoin satın alan Kieran Warwick ve kardeşler olan deneyimli oyun tasarımcısı Aaron Warwick dahil olmak üzere 40’tan fazla kişiden oluşan küresel bir ekip tarafından inşa ediliyor. (Aynı zamanda DeFi platformu Synthetix’in ortak yaratıcısı Kain Warwick’in kardeşleridir.).

Illuvium’u Benzersiz Kılan Nedir?

Illuvium, diğer blockchain destekli oyunların aksine, çeşitli bölgelerine dağılmış 100’den fazla benzersiz Illuvial ile tamamen 3D bir ortama sahiptir. Her Illuvial, yüksek bütçeli perakende oyunlara aşina olan oyunculara hitap etmek için birinci sınıf sanatçılardan oluşan bir ekip tarafından yaratılmıştır.

Illuvium, IlluviDEX adı verilen yerleşik bir merkezi olmayan değişim (DEX) çerçevesine sahiptir. Illuvial NFT’ler gibi Illuvium varlıklarını güvenli bir şekilde değiştirmek için kullanılabilir. Her satıştan %5’lik bir ücret düşülür ve ILV yatırımcıları için ödül puan havuzunda toplanır.

Binance 20 komisyon indirimi

Illuvium Nereden Satın Alabilirsiniz?

BEST artık kripto para birimi Binance, Mandala Exchange, OKEx, ZT ve Gate.io ile artan sayıda sinyalde kullanılabilir. en likit borsalar arasındadır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505