• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

DigitalBits (XDB) Nedir, Nasıl Alınır?

DigitalBits (XDB) Nedir, Nasıl Alınır?

DigitalBits (XDB) Nedir, Nasıl Alınır?

DigitalBits, kripto para birimleri ve jetonlar gibi dijital içeriği güçlendirmek için kullanılabilecek açık kaynaklı bir blok zinciridir. Markalı para birimleri, NFT’ler, sabit paralar ve daha fazlası bu tür para birimlerinin örnekleridir.

DigitalBits Nedir?

Digitalbits vakfı, şirketler ve çok uluslu kurumların yardımıyla, araştırma ve teknik destek sunarken dijital varlıkların ekosferdeki işlevini kavramaya yardımcı olur.

DigitalBits (XDB) Nasıl Çalışır?

Digitalbits, tüketici dijital varlıklarını desteklemek için tasarlanmış bir protokol katmanı blok zinciridir. Bu, özellikle marka para birimleri, değiştirilemez jetonlar ve benzerleri söz konusu olduğunda geçerlidir. Stellar’ın sektördeki en hızlı blok zincirlerinden biri olan bir blok zinciri çatalıdır.

Stellar’ın çatalı olan Digital bits, eski projenin birçok özelliğini paylaşıyor, ancak aynı zamanda Stellar’ın desteklemediği kurumsal düzeyde bir blok zincirini destekleyen bazı önemli farklılıklara da sahip. Sonuçta, Stellar bireysel kullanıcılar içindir, Digitalbits ise daha çok markalara odaklanır.

Hızlıdır, çevre dostudur ve kurumsal kullanım için tasarlanmıştır, bu da dünyanın her yerinden önde gelen markalardan bazılarıyla ortak olmasına olanak tanır. Bazı örnekler Rakuten TV, AS Roma, Dignitas, Inter Milan ve diğerleridir. Sonuç olarak proje, birlikte bir gelecek inşa etmek için blok zinciri teknolojisini kullanmayı amaçlayan büyüyen bir ortaklar, projeler, entegrasyonlar ve diğer kuruluşlar ağını temsil ediyor.

DigitalBits Faydaları

Ardından, bu projenin faydaları hakkında konuşalım – onu kullanmayı seçenlere, tokenine yatırım yapanlara ve benzerlerine neler sunması gerekiyor. Tartışacağımız üç ana konu var:

Hız

Blok zincirindeki işlemlerin ve diğer süreçlerin hızının son derece önemli olduğu oldukça açık görünüyor. Özellikle uluslararası işlemler söz konusu olduğunda, geleneksel finans kurumlarının ve ödeme kanallarının hızı o kadar etkileyici değildi. Öte yandan Blockchain teknolojisi, çok az veya hiç bekleme süresi olmadan neredeyse anında işlemler vaat etti ve şimdi, blockchain topluluğu projelerin bu vaadi yerine getirmesini bekliyor. Neyse ki Digitalbits, 10.000 TPS’ye kadar işleyebilen blok zinciri ile teslim edebilen ve gerçekleştirebilen projelerden biridir.

Çevre Dostu

Daha sonra, çevre dostu olmanın her blok zinciriyle birlikte gelen bir şey olmadığını da belirtmek önemlidir. Örneğin Bitcoin, dünyanın en eski ve en büyük kriptosudur, ancak çevre dostu değildir, bu da elektrikli otomobil şirketi Tesla’nın bu sorun dikkatlerini çektikten sonra Bitcoin ödemelerini bırakmasına neden oldu.

Çevre bilincindeki büyüme sayesinde, dünya yeşil enerjilere doğru ilerliyor ve aynı zamanda en uyarlanabilir teknolojilerden biri olarak blok zincirinin bu yükü yönetmesi gerekiyor. Çevre dostu olma, Web3’te ana odak noktası olacaktır ve bu nedenle çevre dostu zincirlerin diğerlerinden daha iyi performans göstermesi muhtemeldir. Digitalbits, aslında çevre dostu ve çevresel açıdan sürdürülebilir olmasını sağladı.

İşletmeler İçin Tasarlandı

Son olarak, Digitalbits blok zincirinin, organizasyonların müşterileriyle etkileşime geçmek, rakiplerine karşı rekabet avantajı elde etmek ve benzerleri için ihtiyaç duyduğu yenilikçi işlevleri de sağladığını belirtmeliyiz. Bu nedenle Digitalbits, yeni bir blok zinciri projesine entegre olmayı düşünen şirketler için mükemmel bir çözümdür.

Binance 20 komisyon indirimi

DigitalBits (XDB) Nasıl Satın Alınır?

Şu anda DigitalBits (XDB) aşağıdaki borsalarda satın alınabilir.

KuCoin – Bu borsa şu anda 400’den fazla popüler jetonun kripto para birimi ticaretini sunmaktadır. Genelde yeni jetonlar için satın alma fırsatları sunmaktadır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505