• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Ethereum Name Service (ENS) Nedir, Nasıl Alınır?

Ethereum Name Service (ENS) Nedir, Nasıl Alınır?

Ethereum Name Service (ENS) Nedir, Nasıl Alınır?

Ethereum Name Service (ENS), kripto cüzdan adreslerinin hatırlanmasını çok daha kolay hale getirmeyi amaçlar ve bunu en azından kısmen başarmak için yerel belirtecini kullanır.

ENS Hakkında

Ethereum Name Service, internetin alan adı hizmetinin (DNS) web adreslerini görünüşüne rastgele bir sayı dizisinden bir dizi kelimeye dönüştürmesine benzemektedir, insanların karmaşık ve uzun kripto cüzdan adreslerini hatırlaması için bir şeye çevirmesine izin veren sistemdir.

Sistem birkaç yıldır devam ediyor ve hatta Ethereum’un kendisi tarafından finanse edildi. Ancak Ethereum Name Service, Ethereum blok zincirine dayalı olsa da, yalnızca ether kullanmaz. Hizmetin yıllık ücreti ether olarak ödense de, sistem cüzdanları ile hemen hemen her tür kripto para birimini gönderip satın alabilirsiniz. Sistemin kendi tokeni ENS, şu anda yalnızca yönetişim amacıyla kullanılmaktadır.

Bununla birlikte, ENS’nin açık piyasada mevcut olması ancak son zamanlarda, bir Ethereum Name Service fiyat tahminini zorlaştırıyor, çünkü devam edecek daha az veri var, bu da ileriye transfer için daha az yüzde zaman çerçevesi anlamına geliyor. Bu, bir ENS fiyat tahmininin çok fazla iyimser olabileceği veya çok fazla temkinli olabileceği anlamına gelebilir. Bu tür şeylerde olduğu gibi, gerçekleşene kadar hangisi olduğunu bilemeyiz.

Ethereum Name Service (ENS) Nedir?

Ethereum Name Service (ENS), Ethereum blok zincirine dayalı dağıtılmış, genişletilebilir ve açık bir sistemidir. ENS, john.eth gibi insan tarafından okunabilen Ethereum adreslerini Metamask gibi cüzdanları makine tarafından okunabilen alfasayısal kodlara dönüştürmektedir. Meta verileri ve makine tarafından okunan adresleri insan tarafından okunabilen Ethereum adresleri ile ilişkilendiren ters dönüşüm de mümkündür.

ENS, Kasım 2021’de, proje token’ını piyasaya sürmeden önce kayıtlı adresleri olan kullanıcıları ödüllendiren oldukça başarılı bir geriye dönük airdrop ile piyasaya çıktı. Ancak, Şubat 2022’de operasyon direktörü tarafından görünüşte homofobik tweetler nedeniyle eleştiriyle karşı karşıya kaldı.

Binance 20 komisyon indirimi

Ethereum Name Service (ENS) Nasıl Satın Alınır?

Kripto dünyasındaki diğer dijital varlıklar gibi, Ethereum Name Service (ENS) de birçok borsada alınıp satılabilir. Kullanıcılar ENS tokenlerini Kucoin, Gate.io Binance ve diğerleri gibi kripto para borsalarından satın alarak elde edebilirler.

Ethereum Name Service (ENS) önünde 2022’den 2026’ya kadar parlak bir gelecek var. Ethereum Name Service platformunda ve genel kripto pazarında devam eden gelişmelerle birlikte, ENS’nin yakında buna ulaştığını görebiliriz. Bu arada, 2022 için uzun vadeli ENS fiyat tahminimiz yükseliş gösteriyor. Ayrıca, 37.45 doları geçme olasılığı yüksek ve bu yıl 79.44 doların üzerine çıkabilir. Ancak bu, ancak birçok psikolojik direnci kırarsa gerçekleşecektir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505