• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Telcoin (TEL) Nedir, Nasıl Alınır?

Telcoin (TEL) Nedir, Nasıl Alınır?

Telcoin (TEL) Nedir, Nasıl Alınır?

Telcoin kriptosu (TEL), yıkıcı bir misyonla başladı. Bu kendi başına benzersiz değil. Birçok altcoinin arkasındaki ekipler, dünyanın bazı yönlerini değiştirme vizyonlarına sahip. Ancak bu vizyon genellikle kuruntu ve/veya fanteziyle doludur.

Telcoin, çok uzun zaman önce olmayan sanrılı anlatıya çok iyi uyum sağlayabilirdi. Sonuçta ekip, havale piyasasında büyük bankalar ve Western Union gibi şirketlerle rekabet etmek için yola çıktı. Bu, kırılması gereken büyük bir somun. Ve piyasanın krallarını tahttan indirmek daha da zor. Ancak bu madeni para bu yıl bazı büyük adımlar attı. Aslında, tek başına değeri, bir bütün olarak sıcak kripto pazarını çılgınca geride bırakıyor.

Telcoin Crypto Neden Şimdi Yükseliyor?

Telcoin kriptosu kısa süre önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,59 dolara yükseldi. Bu oldukça büyük bir haber. Ocak 2018’den bu yana tek bir kuruştan fazla işlem görmemişti. Ve o zamandan bugüne kadar, o dönemdeki aslan payını yüzde yüz veya daha az işlem yaparak geçirdi. Ama devir değişiyor.

Telcoin kriptosunun, çeşitli kripto patlamalarından büyük bir yararlanıcı olmadığını belirtmekte fayda var. Başını eğik tutuyor ve görünüşe göre büyük göreve ve eldeki projelere odaklanıyor. Yani, havaleleri çok daha kolay ve ucuz hale getirmenin bir yolunu bulmaya çalışmak.

Bu asla basit bir görev olmayacaktı. Yolda sadece çok fazla muhalefet yok, aynı zamanda üstesinden gelinmesi gereken birçok düzenleme var. Ve henüz hepsinin üstesinden gelinmedi. Ancak kayda değer bazı atılımlar oldu. Son zamanlarda, Nebraska Yasama Meclisi, tüketicileri birbirine bağlayan (çoğunlukla havale şirketleri olan) kurumların kripto ve merkezi olmayan finansmanı denkleme dahil etmesine izin verecek bir yasa tasarısı aşamasının ötesine geçti.

Bu, Telcoin’in umduğu türden bir şey. Ve eğer değişim için bir katalizör olduğunu kanıtlarsa, Telcoin çok iyi hareket ettirmeye başlayabilir. Ek olarak, Telcoin kripto ekibi, Kanada ve Filipinler arasında para transferine yardımcı olacak bir havale hizmeti duyurdu. Yine bunlar, madeni paranın kitlesel olarak benimsenmesine yardımcı olabilecek türden projelerdir. Ve evlat edinme hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Binance 20 komisyon indirimi

Telcoin Nasıl Alınır?

Bir süredir çeşitli borsalarda canlı Telcoin kripto pazarları var. Geçmişte Telcoin’i KuCoin, Uniswap ve Balancer üzerinden alabilirdiniz. Bu, bir süreliğine madeni paraya yatırım yapmayı oldukça basit hale getirdi.

Ancak Telcoin ekibi kısa süre önce QuickSwap merkezi olmayan borsaya eklendiğini duyurdu. QuickSwap listesinin haberi, Telcoin’in değerini artırmada kesinlikle rol oynadı çünkü bu değişim, daha düşük ücretlere sahip Polygon protokolünde çalışıyor. Ek olarak, Polygon ağı QuickSwap’ta likidite sağlayıcıları için çekici getiri fırsatları sunar. Böylece Telcoin’e yatırım yapmak çok daha kolay ve ucuz hale geldi ve karşılığında daha karlı oldu.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505